ŻYLETA Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2019 Panowie i panie robim kupony na kumulacje te od 100tys. toto gol totoliga @strateg1 kolega pewnie będzie chętny @smika ja tez i chyba osik by dorzucił @subcio nie mowie o jakiś dużych zrzutach ale ....jakieś wasze propsy ode mnie szlo by takie cos ....przy 64 zl na 4 to mamy 16 zl....więcej osób mniej do zrzutki ale...tu moja wersja podstawowa bazowa za 2pl i do 64 jeszcze mozna 2-3 opcje dołożyć wtedy wychodzi całkiem niezły kuponik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2019 Kilka lub kilkanascie lat temu znałem gościa ktory też zrzucał sie z kolegami na system w toto-liga i grali na lige angielską aż ktoregoś razu trafili 13 i pule podzieli nie małą miedzy sobą.I co ciekawe jak w zestawie do typowania był mecz mocnej drużyny ze słabeuszem np.Liverpool-Ipswich to wcale nie dawali typu 1 a taki mecz obstawiali trojdrogową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 26 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2019 no pewnie 3 drogowo mozna wrzucić na kupon raz moze... w toto lidze troszkę inaczej to wygląda łatwiej tam- szybciej te kombinacje rosną ale nie ma żadnej fajnej puli do gry moim zdaniem ale...jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2019 Jak coś to moge wejść w tą społke na toto-gol czy totoliga i sie zobaczy co z tego wyjdzie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vicmackey Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2019 18 godzin temu, smika napisał: Kilka lub kilkanascie lat temu znałem gościa ktory też zrzucał sie z kolegami na system w toto-liga i grali na lige angielską aż ktoregoś razu trafili 13 i pule podzieli nie małą miedzy sobą.I co ciekawe jak w zestawie do typowania był mecz mocnej drużyny ze słabeuszem np.Liverpool-Ipswich to wcale nie dawali typu 1 a taki mecz obstawiali trojdrogową Wiadoma sprawa, wpadka faworyta i 100% januszy jest wyeliminowanych z gry o główną pule. Wszyscy co mają pojęcie o tej grze to tak grali. Piszę grali, bo aktualnie mało kto gra, gra jest za droga, przy nędznych kumulacjach, żeby w ogóle tracić czas na rozpisywanie systemów. Totolotek zamiast zrobić z TL i TG swoje produkty flagowe, które wyróżniałyby ich na tle, i tak przecież nędznej konkurencji, totalnie te gry zaniedbał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2019 @ŻYLETA to ilu masz chetnych do zagrania w toto-gol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 27 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2019 (edytowane) @smika widzisz jak na razie jest....jak w piosence bylo nas 3 Ja ty i supcio jak trafi do tematu....@ @subcio strateg chyba nie obecny na forumku on tak czasem ma ze znika i sie pojawia Edytowane 27 Luty 2019 przez ŻYLETA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supcio Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2019 witam panow ... no ja oczywiscie chetny na totogola przy wiekszych kumulacjach mozna by i totolige pyknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2019 Można i w trzech raz na tydzien na weekend zagrać toto-gola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supcio Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2019 mozna i by zagrac w 20 osob jak sa kumulacje ponad 200 tysi to przy wygranej 1 stopnia 10 tysi na lebka wychodzi no oczywiscie jakbysmy byli jedyni co wygraja hehe wiecej osob mniej kosztow a i zarobek 10 tysi mnie urzadza ... to jest nas 3 jak narazie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 27 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2019 @supcio tylu chętnych nie będzie ale jakby 4-5 osób było to super to jak lecim z tym zestawem co wrzuciłem jakieś wasze propsy i jak to robimy ogólnie ? ja bym gral tylko te wieksze kumulacje jak ich będzie kil;ka typu toto gol liga to wybierzemy która nam bardziej będzie odpowiadać Pasuje panowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2019 Jak będzie sie tym zajmował żyleta tzn sprawa gotówkowa to prosze o pw o co chodzi dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2019 (edytowane) @ŻYLETA jeśli chodzi o ten zestaw z typami co wrzuciłeś to w pozycji 6 dołożyłbym 1 gol M'gladbach. @Tonny zrzucamy sie po pare groszy i gramy jeden kupon na toto-liga lub toto-gol Co do wpłat to ustalić do soboty po ile zrzutka i wpłacić do @ŻYLETA na skrilla a on wpłaci skrillem do totolotka.To taka moja propozycja tylko Edytowane 27 Luty 2019 przez smika 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 27 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2019 @supcio CO BYŚ zmienił w tym zestawie co bys wrzucił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supcio Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2019 a w pozycji 3 dalbym jeszcze na 2 gole crystal palace i tak jak smika dalbym 1 gol m-gladbach w pozycji nr 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 28 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2019 po sugestiach chłopaków i dodaniu bramek crystal palace i M'gladbach koszt tego kuponu to 8 zl wygloda on tak @Tonny cos by tez wrzucił od siebie ? co do zbiorki Skrill ecco moze byc konto bankowe jak komu wygodnie jest nas 4 wiec wychodzi po 2 zl @supcio @smika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supcio Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2019 ja bym jeszcze dorzucil po 1 golu dla arsenalu i totka i 2 gole barcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2019 I do Realu oprocz tych dwoch goli co są to 1 i zobaczył wtedy ile wyjdzie za kupon jak @Tonny coś dorzuci jakis typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2019 Mam typować kto strzeli gole w weekend czy o co tu chodzi @smika @ŻYLETA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2019 Popatrz na tabelke co zapodał @ŻYLETA i gdzie twoim zdaniem byś dodał jakis gol.Na przykład jest że Hofenheim strzeli 1 gola i jak uważasż że strzeli 2 gole do dostawiasz 2 albo jak uważasz że nic Hofenheim nie strzeli dostawiasz 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 28 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2019 no mamy zestaw 6 meczy i typujemy wyniki bramkowe + oznacza ze dana drużyna musi strzelić minimum 3 bramki czyli dajmy na to Barca -Real i typujemy 3-3 to dajemy +:+ ale jest Real wygra 4-3 5-3 to zakład nam wchodzi i tak samo jak Barca wygra 3-6 3-5 itp itd za kazda dodatkowa opcje kupon nam sie powiększa jesli chodzi o sume zakupu jego tak +- o o.50 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 28 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2019 (edytowane) przy tych wszystkich typach poprawkach co wrzucił @supcio koszt kuponu to 128 zl wygląda tak jak odejmiemy cos z opcji podwójnych to kupon ma wartość 64 zl i wygląda tak jeszcze jedna opcja za 96 zl obcinamy Gladbach zostają z 1 golem a dokładamy Bayernowi opcje z golem i 2 bramkami czyli praktycznie fuul opcja bo nie liczymy ze Lewy i spółka gola nie strzela...podobnie mozna zrobić z Barca zamieniając ja...wiec jest kilka opcji jutro piątek rzucie okiem powiedzie co i jak a moze cos innego każdy wytupuje po 1 meczu i 2 wspólnie czekam na opinie pozdrawiam @Tonny @smika @strateg1 Edytowane 28 Luty 2019 przez ŻYLETA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2019 Jestem za tym za 96zł ale to też zależy od pozostałych ile są wstanie dorzucic do puli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2019 Dobrze widze ze według tabeli zakładamy ze barca i Frankfurt strzela po 3 gole? Według mnie nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2019 W tej ostatniej za 96 zł to 2 lub 3 gole bo w obu są opcje podane 2 i + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 1 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2019 Możemy obciąć Frankfurt zostawić 2 gole będzie mniejszą wartość kuponu do zapłaty albo gdzieś coś dołożyć kwestia dogadania wypowiedzenia się wszystkich chyba imo najtrudniejszy mecz jest ten Barcy z Realem bo....często ostatnio grają ze sobą plus LM w zanadrzu ale mam czas na obgadanie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2019 Myślę że tym razem Barcelonie nie uda się strzelić 3 goli i tą opcje + zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2019 Barcelonie i frankfurtowi te plusy zabrać na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2019 Może i masz rację @Tonny co do frankfurtu żeby zabrać plusa bo jak popatrzyłem na tabele i ostatnie 5 meczy między oba ekipami to tylko raz Frankfurt strzelił im i to 2 gole tylko a reszta to 1 gol lub 0. Przypominam że pierwszy mecz z tego zestawu zaczyna się już jutro o 13.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2019 Reszta dla mnie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi