radecki2828 Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2018 Mam problem z wypłatą pieniążków z sportingbull174.com . Od niecałego miesiąca opcja przelwu na kartę czyli bezpośrenio na konto bankowe, została zablokowana. Pisałem do nich i niby problemy techniczne ale nie wiadomo kiedy znowu beda możliwe przelewy kartą i z tego powodu proponowali mi założenie konta na Skrillu, Nettlerze bądź ecoPayz. Następnie wpłatę z któregoś z tych portfeli intenetowych niewielkiej kwoty na konto sportingu a później ze sportingu będzie możliwość przelewu do portfela internetowego. Dopiero z portfela będe mógł przelać kasę na swoje konto bankowe. Mam nadzieje, że jakos zrozumiale opisałem sprawę. Jestem totalnie zielony w tego typu przelewach i dlatego zwracam sie do Was o pomoc i podpowiedź jak najlepiej z tego wybrnąc i nie stracić kasy bo wiem, że jakas strata bedzie na pewno (przewalutowanie i może cos jeszcze). Co wybrać, czego używacie ? czy to bezpieczne ? wiem, że zdarzaja sie problemy z weryfikacja konta bądź blokowaniem kiedy znajdzie sie na nim wieksza ilośc pieniędzy lub jakakolwiek ... nie będe sie już rozpisywał. BARDZO PROSZĘ O POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2018 Zrób konto na ecoPayz, dodatkowo dostaniesz kartę do bankomatu, z której bezpiecznie sobie możesz wybrać siano, co prawda będziesz stratny na przewalutowaniu, ale to chyba jest najmniejszy problem w całej tej aferze. https://obstawianie.com/topic/35905-ecopayz-alternatywa-skrill/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radecki2828 Napisano 4 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2018 ok, a jak jest z zamknięciem takiego konto bo potrzebuje go tylko do tego jednego przelewu i nic więcej. Bez problemu zamknę konto jak tylko załatwię sprawę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radecki2828 Napisano 4 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2018 Jeszcze najważniejsza rzecz której się obawiam to weryfikowanie konta. Czytałem już wiele przypadków np. o słabej jakości skanów dowodów osobistych pomimo, ze wysyłane były w bardzo dobrej jakości a nawet cyfrowej, czego skutkiem było nadal zablokowane konto i zamrożone pieniądze. Sprawy ciągnące się bez końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2018 Konto wszędzie zamknąć można. Ludzie mający problemy z weryfikacją to bardziej mają problemy z głową 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radecki2828 Napisano 4 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2018 heh, spoko. Oby tak było ;). ostatnie juz pytanie. Przy weryfikacji oprócz dowodu potrzebuje jakąś fakturę na siebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2018 Taa, trzeba rachuneczek jakiś tam wysłać, ja np za neta wysłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radecki2828 Napisano 4 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2018 Ok. Skan, zdjęcie czy obojętnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2018 (edytowane) podobno skan, ale ja na nich nawrzucałem i nawet sccrena przyjęli ...Serio Edytowane 4 Czerwiec 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radecki2828 Napisano 4 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2018 mam troche lipe, bo chwilowo nie mam żadnego rachunku na siebie jak zrobie na ojca albo mamusie to nie ma wiekszego znaczenie przy późniejszym przelewie z ecopay na moje konto bankowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2018 @radecki2828 a ty dorosły jesteś....kolega Juroszka czy jak ? jak ja lubie takich nieogarnięty co nic nie wiedza a kasę wygrywają....załóż skrila najlepsza opcja prosta standardowa weryfikacja wypłaty Sportingbull robi dziennie na ten portfel w godzinach 13-00 -13-15 ze skrilla tez masz wypłatę darmowa na konto bankowe wiec żadnych kosztów nie ponosisz do końca wakacji chyba jest taka opcja a normalnie chyba kolo 25 zl prowizji wiec ok 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radecki2828 Napisano 5 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2018 Po prostu pierwszy raz mam taką sytuację. Gram od lat i zawsze tylko przelewy kartą robiłem i z wypłatą tak samo, nigdy nie było problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi