pershing Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2018 Tak jak obiecałem.... TOP 10 punktowe (stan 31.05) oraz Aktywni - pisania analiz, podawanie kuponów w dziale NK Zaproszeni: @Tonny, @maer, @ŻYLETA, @Alibaba, @zibi16, @mbmartin, @poozon, @Cecrusher, @huge, @chmielu, @jack13, @Monf, @marcio11, @GdzieKoza? (prowadzanie projektu taśma) Są jeszcze dwa miejsca, które dopiszę do końca dwa dnia, bo mam na uwadze 3-4 osoby, przejrzę analizy od początku roku Liczę też na Waszą pomoc, bo możliwe, że kogoś przeoczę. Komu Waszym zdaniem dodać jeszcze dwa miejsca? W tym temacie proszę każdego o potwierdzenie udziału w konkursie, ktoś może mieć urlop, nie będzie go w terminie trwania MS. Dlatego damy komuś zastępstwo, aby miejsce nie było zmarnowane Jedna osoba wygrywa oryginalną koszulkę reprezentacji Polski: - https://www.r-gol.com/koszulka-nike-polska-breathe-stadium-wyjazdowa-893892-611.html?customized=true - https://www.r-gol.com/koszulka-nike-polska-breathe-stadium-domowa-893893-100.html?customized=true + nadruk https://www.r-gol.com/nadruki-na-odziezy.html Wartość na grody 349.99 pln + nadruk (np. nick/cokolwiek + numer z tyłu koszulki 15 pln +15 pln) Konkurs w formule knockout, przegrywający odpada, drabinka będzie stworzona według uzbieranych punktów, ten kto ma najwięcej gra z tym kto ma najmniej, itd) Zasady konkursu: W konkursie wezmą udział 16 zaproszonych osób Dla każdej pary zostanie założony osobny temat, w którym należy podać 10 dowolnych typów. Każda para ma 7 dni na typowanie. Osoba, której AKO (iloczyn wszystkich trafionych kursów) będzie wyższe przechodzi do kolejnej fazy konkursu i tak do wyłonienia zwycięzcy. AKO liczymy do dwóch miejsc po przecinku, w przypadku takiego samego wyniku liczy się kolejne miejsce po przecinku. Typów nie trzeba podawać w jednym poście, należy jednak je numerować oraz podawać daty spotkań. Maksymalny kurs jednego zdarzenia wynosi 4.5 - można powyżej, ale 4.5 będzie zaliczony. Nie można podawać takich samych typów jak przeciwnik. Sami rozliczacie swoje typy w temacie z pojedynkiem Chcecie 10 typów czy więcej? wolicie większe AKO czy też bardziej typerski - kurs trafiony 1.8 to +0.8 pkt, a każdy nietrafiony typ to -1 pkt? Bukmacherzy? Same polskie czy też dodać Unibet i 1xbet. Kurs maksymalny zaliczony 4.5 czy mniejszy/większy? 16/8/4/2 - czyli gracie cztery rundy, same typy z MŚ, jedna runda trwa tydzień, a sam finał konkursy to będą tylko typy z finału MŚ w piłce nożnej ==== Na potwierdzenie czekamy do 09.06, potem zostanie zorganizowany mini, szybki konkurs, gdzie będzie można zdobyć miejsce/miejsca do tego konkursu. Potwierdzili swój udział: koza, maer, cecrusher, chmielu, zibi16, monf, zyleta, tonny, poozon, martin, huge, marcio, alibaba 4 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2018 Potwierdzam udzial 8 minut temu, pershing napisał: Chcecie 10 typów czy więcej? wolicie większe AKO czy też bardziej typerski - kurs trafiony 1.8 to +0.8 pkt, a każdy nietrafiony typ to -1 pkt? Bukmacherzy? Same polskie czy też dodać Unibet i 1xbet 10 typow styka, ja preferuje konkurs typerski, konkurs AKO to bedzie konkurs pt"ustrzel jak najwiekszy kurs w okolicy 4.5" Dodac 1xbet 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2018 Ja oczywiście skorzystam z zaproszenia Ja bym sugerował Sumę trafionych AKo 10 typów, dodać Unibet i 1xbet. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchasz Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2018 a ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2018 Na 10 betów starczy tylko ruskich dodać, a czy na @ czy na jednostki to mi bez róznicy. 1 Zgłoszenie By pershing, 31 Maj 2018 nie wszyscy mieszkają poza terytorium RP lub też używają DNS %-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2018 Wchodzę w to Formuła obojętnie, choć chyba bardziej typerska. Dodać 1xbet, oferta dużo większa. Unibet też można, nie będę oponował. 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2018 Potwierdzam udział ... 10 typów starczy i max 4,5 też 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2018 (edytowane) No dziękuje za zaproszenie do zaszczytnego grona, nie spodziewałem się skoro zapraszacie no to będę 10 typów to chyba max kursik to mi to rybcia, większe ako no i koniecznie 1xbet Edytowane 31 Maj 2018 przez Monf 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2018 @pershing ale tys jest narwaniec napaleniec ja tak napisalem o tym konkursie na przyszłość a nie juz teraz :P Forum jest naj i widać ze sie staracie szkoda ze nie macie większego wsparcia . Fajnie ze @chmielu wchodzi w cos takiego bo dobry kolega jest w te klocki a mało go w takiej rywalizacji elita itp .... tylko hokeja będzie miał mało :P co do betów firmy te najbardziej popularne na 10 typów moze na jednostki czyli każdy bet 10 j teoria kolegi od Chmur :P 1 Zgłoszenie By pershing, 2 Czerwiec 2018 wystarczy napisać "super konkurs" czy coś %-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2018 Wchodzę w to również, 10 typów wystarczy, i bardziej typerski a nie ustrzel kurs ako 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano 1 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2018 Jak na flachę wołają to się nie odmawia, tym bardziej, że tak elitarne grono, więc i ja zgłaszam gotowość z @ŻYLETA mam lekko niekorzystne h2h, więc może drabinka ułoży się korzystnie i dojdzie do hitowego meczu przyjaźni 10 typów wystarczająco i zdecydowanie bardziej typerski niż AKO. Za dodaniem 1xbet także jestem 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 1 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2018 12 godzin temu, ŻYLETA napisał: Fajnie ze @chmielu wchodzi w cos takiego bo dobry kolega jest w te klocki a mało go w takiej rywalizacji elita itp .... tylko hokeja będzie miał mało :P I to jest kluczowe dla powodzenia w tym konkursie Ale przynajmniej będzie, będzie zabawa... @ŻYLETA schlebiasz, ale jak się spotkamy to nie będzie skrupułów Bez ochraniaczy i kasków, wygrywa lepszy typer 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 1 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2018 Biorę udział 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge Napisano 1 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2018 Dziękuję za zaproszenie - potwierdzam swój udział. - 10 typów jest ok; - preferuję konkurs bardziej typerski; - jestem za dodaniem bukmacherów Unibet i 1xbet; - jestem za kursem maksymalnym 4.50. Powodzenia dla każdego. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcio11 Napisano 1 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2018 Gram.T Cytat yperski 10 typow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcio11 Napisano 1 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2018 Gram. Typerski - 10 typow. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 1 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2018 Myślę, że znajdę chwilę 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13 Napisano 2 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2018 Dziękuję za zaproszenie - potwierdzam swój udział. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2018 Wszyscy potwierdzili swój udział: Zasady: - 10 typów - konkurs typerski, czyli -> jak liczymy? np. trafiłeś kurs 2.2 = otrzymujesz +1.2pkt, trafiłeś 1.82 = otrzymujesz 0.82 pkt, natomiast każdy nietrafiony typ to -1 pkt ! - buki polskie + Unibet oraz 1xbet - maksymalny zaliczony kurs to 4.5 - nie wolno grać tych samych typów co rywal, jedynie przeciwstawne - fair play, liczy się dobra zabawa 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 2 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2018 @pershing dokładnie tak jak piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2018 Do grona finalistów dołączyli poprzez eliminacje @Brusiak oraz @Technik84 https://obstawianie.com/topic/38136-eliminacje-do-konkursu/?do=findComment&comment=1051107 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2018 Tutaj macie dział z konkursem: https://obstawianie.com/forum/337-knockout/ Stworzony na pośpiechu, w niedzielę uzupełnię regulamin, od tego momentu tam zadawajcie pytania związane z edycją knockout MS. Obiecuję zrobić następny taki konkurs dla aktywnych wrzesień/październik (również jakiś gadżet o wartości ~300 PLN). Jak macie jakiś pomysł dt nagrody, dajcie znać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 26 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2018 W dniu 10.06.2018 o 03:02, pershing napisał: Obiecuję zrobić następny taki konkurs dla aktywnych wrzesień/październik (również jakiś gadżet o wartości ~300 PLN). Jak macie jakiś pomysł dt nagrody, dajcie znać... Pasowałaby Wam taka nagroda: zestaw książek sportowych, auto/biografie, itd. Zwycięzca wybrałby sobie pakiet o wartości ~300 PLN 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 26 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2018 daja za darmo to kazdy sie zgodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 26 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2018 Jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcio11 Napisano 26 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2018 Bardzo dobry pomysl, ksiazki - tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 26 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2018 Spoko to jesteśmy umówieni na pierwszy tydzień października z konkursem TOP 10 punktowe awans + wybiorę 3/4 osoby aktywne piszące analizy, itd A 2-3 osoby z eliminacji. Zapewne takie same zasady jak w obecnym konkursie 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi