Monf Napisano 29 Lipiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Lipiec 2016 REGULAMIN KONKURSU: http://obstawianie.c...lamin-i-zasady/ Wzór podawania typów: Dyscyplina: (przydatne szczególnie w przypadku mniej znanych lig i dyscyplin) Spotkanie: Typ: (w postaci 1X2 lub nazwy drużyny czy zawodnika, ewentualnie z oznaczeniem handicapu i jego rodzaju - europejski/azjatycki) Kurs: Godz: Bukmacher: (wybrany z listy podanej w regulaminie) Analiza: W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny, brak linka odejmujemy 0.3 z kursu. Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów. Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba. WAŻNE! Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.c...-78#entry927400 Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 30 Sierpień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2016 (edytowane) Dyscyplina Piłka nożna Towarzyskie Godz: 20:45 Spotkanie Niemcy-Finlandia Typ: over 1.5 do połowy Kurs 2.20 Buk Unibet Analiza: Na jutro wybralem spotkanie towarzyskie w którym ekipa Niemiec podejmowała będzie reprezentację Finlandii, gospodarze oczywiście są zdecydowanym faworytem do zwycięstwa w tym spotkaniu, Niemcy u siebie niezwykle rzadko tracą punkty, podejrzewam że w ostatnim sprawdzianie przed kwalifikacjami do mistrzostw świata wyjdzie pierwsza jedenastka , która bedzie chciała zdobyć jak najwięcej bramek, Finlandia na wyjazdach spisuję się znacznie słabiej niż na swoich stadionach i według mnie w starciu z zespołem naszych zachodnich sąsiadów ich szanse na chociażby jednego gola honorowego są bardzo małe, do tej pory obie reprezentacje na Niemieckich stadionach spotykały się ze sobą 5 krotnie , Finowie nigdy w tych meczach nie zdołali zanotować wygranej, Niemcy wygrały 3 razy i padły 2 podziały punktów, , teraz roznicę pomiędzy obiema ekipami są bardzo duże, ostatni mecz miał miejsce w roku 2009 więc aż 7 lat temu, według mnie Niemcy jutro wygrają wysoko , stawiam na dokładny wynik 3:0 dla zespołu niemiec, myślę że Finlandia nie zdobędzie tutaj nawet bramki honorowej. http://obstawianie.com/topic/5058-spotkania-towarzyskie/page-18?do=findComment&comment=964981 100 Edytowane 31 Sierpień 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baniol5 Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2016 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna, Towarzysko Spotkanie: Estonia-Malta Godz; 17:30 Typ: 1 Kurs: 1.57 Bukmacher:Unibet Analiza: W towarzyskim meczu Estonczycy rozegrają dzis mecz na własnym boisku z reprezentacją Malty. Obie drużyny przygotowują się do kwalifikacji Mistrzostw Świata. Estonia rozegra 6 września swój pierwszy mecz na wyjeżdzie z Bosnią i Hercogowinią. Przeciwnik roegra swoj pierwszy mecz u siebie z Szkotami. Obie drużyny spotkały się między sobą do tej pory 3 krotnie , ostatni razem u siebie Estonczycy wygrali towarzysko 2;1 , raz był remis 0;0 , i raz górą byli lepsi Maltanczycy.W statystykach. Estonczycy u siebie są bardzo mocni jak towarzysko i eliminacjach od 26 03 2013 rozegrali u siebie ogółem 23 mecze , w tym 11 zwycięstw 7 remisów i tylko 5 porażek . Co do reprezentacji Malty od 14 08 2013 r. na wyjeżdzie rozegrali 14 meczy w tym 13 porażek i jeden remis . Na wyjeżdzie towarzysko wygrali ostatnio w 2012 r. Dziwi mnie że kurs idzie do góry na te spotkanie moim zdaniem to jest pewniak polecam. 100 Edytowane 31 Sierpień 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2016 (edytowane) Dyscyplina: Piłka Nożna (Mecz towarzyski)Mecz: Niemcy - Finlandia Typ: liczba bramek w meczu – over 3,5 Kurs: 2,18 Bukmacher: Unibet Data: 31.08.2016 godz: 20:45 Analiza: Na stadionie w Moenchengladbach dojdzie dziś do towarzyskiego spotkania reprezentacji Niemiec i Finlandii. Oczywiście zdecydowanym faworytem są gospodarze, ja poszukam tutaj wysokiego overa bramkowego. O sile ofensywnej Niemców nie trzeba nikogo przekonywać, to wciąż zespół który jest w stanie każdemu rywalowi zaaplikować kilka bramek. Bardzo groźny w ataku pozycyjnym, jak i w kontrze, a przy tym dobrze wykorzystujący stałe fragmenty gry. Po średnio udanym Euro Niemcy zechcą dziś zapewne poprawić sobie nastroje przed startem eliminacji Mistrzostw Świata i nastrzelać jak najwięcej goli bardzo przeciętnej drużynie Finlandii. Nawet mimo braku typowego środkowego napastnika Niemcy mają kilku graczy, którzy mogą dzięki swojej szybkości i technice nieźle zamieszać wśród wysokich i niezbyt zwrotnych obrońców fińskich. Bellarabi, Draxler, Oezil, Moeller, do tego będący od początku sezonu w świetnej formie Khedira i Kroos. Zagrożenie może nadejść z każdej strony i na pewno Niemców nawet przy niepełnej koncentracji stać na to żeby na luzie strzelić kilka bramek. Natomiast nadmierne rozluźnienie w końcówce może dać Finom okazję do jakiejś kontry i zdobycia gola, który bardzo by pomógł w pokryciu overa. Finów pamiętam z towarzyskiego meczu z Polską, w którym nasi skrzydłowi i napastnicy kilka razy tak nimi zakręcili, że rośli obrońcy nie wiedzieli co się dzieje. Skończyło się na 5:0 dla nas i był to wynik w pełni zasłużony. Przed samym Euro Finom udało się uzyskać bardziej honorowe wyniki, zremisowali 1:1 z Belgią i przegrali 0:2 z Włochami, ale wydaje mi się że był to efekt przygotowań rywali do Euro i niezbyt wysokiej ich formy w momencie meczu. Dziś Niemcy są na początku sezonu, ze świeżością chcą rozpocząć nowe rozdanie, pokazać się trenerowi i kibicom i każdy będzie się starał o strzelenie gola. Mecze towarzyskie rządzą się swoimi prawami, nie zawsze każdy gra na 100 procent, ale akurat Niemcy z reguły traktują swoich kibiców poważnie i myślę, że dzisiaj postarają się o dobry występ i strzelenie kilku goli. Na pewno ich przewaga nad Finami jest wyraźna i stać ich na wysoką wygraną. http://obstawianie.com/topic/5058-spotkania-towarzyskie/page-18?do=findComment&comment=967809 100 Edytowane 1 Wrzesień 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi