Monf Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 REGULAMIN KONKURSU http://obstawianie.c...lamin-i-zasady/ Wzór podawania typów Dyscyplina: (przydatne szczególnie w przypadku mniej znanych lig i dyscyplin) Spotkanie: Typ: (w postaci 1X2 lub nazwy drużyny czy zawodnika, ewentualnie z oznaczeniem handicapu i jego rodzaju - europejski/azjatycki) Kurs: Godz: Bukmacher: (wybrany z listy podanej w regulaminie) Analiza: W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny, brak linka odejmujemy 0.3 z kursu. Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów. Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba. WAŻNE! Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.c...-78#entry927400 Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku193 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 (edited) Dyscyplina Piłka nożna NiemcySpotkanie Moenchegladbach-BremaTyp: przedział bramek 2-3Kurs 2.00Godz: 20:30Buk SportingbetAnaliza: Na jutro wybrałem spotkanie , które zapoczątkuję nam 20 serię spotkań w Niemieckiej ekstraklasie piłkarskiej, Do Moenchegladbach przyjedzie drużyna Werderu Brema, według mnie w tej kolejce to gospodarze są faworytem do zdobycia na własnym stadionie kompletu punktów, oprócz wpadki w poprzedniej kolejce z zespołem Borussi Dortmund radzą sobie przed swoją publicznością całkiem przyzwoicie, w 10 spotkaniach ugrali 19 punktów, goscie natomiast są delikatnym ewenementem ponieważ znacznie lepsze wyniki osiągali do tej pory właśnie na stadionach swoich rywali aniżeli w meczach na swoim terenie . Spotkanie tak wiec zapowiada się nam ciekawie ,ale dla mnie zespołem znacznie lepszym pod wzgledem piłkarskim będzie drużyna gospodarzy , która powinna tutaj przełamać swoją niemoc i w końcu zdobyć 3 punkty, goscie natomiast przecież ciągle nie będa mieć tyle szczęscia co w poprzednich spotkaniach ligowych w których zazwyczej punktowali, ja postawię na dokładny wynik 2:1 dla zespołu gospodarzy. http://obstawianie.com/topic/23766-bundesliga/page-21?do=findComment&comment=935439 100 Edited February 5, 2016 by LaMonf Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeeloweN Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 (edited) Dyscyplina: koszykówka NBA Data, godzina: 3:00 Spotkanie: Phoenix Suns - Houston Rockets typ: Suns + 10 pkt AH OT kurs: 1,66 bukmacher: Marathonbetanaliza: Nie widzę jutro wygranej z handi Houston Rockets w hali Talking Stick Resort Arena gdzie mierzyć się będą z Phoenix Suns. Obecnie Rakiety on road cieniują na całej lini, tylko 0.42 % wygranych i raczej jeśli to się zdarzy to bez pokrytej lini wystawionej przed spotkaniem. Problemem Hardena i spółki jest obrona, 27 miejsce w tym elemencie na wyjazdach to kpina!. Mimo zwolnienia Jeffa Hornacka z funkcji trenera wierzę w ambicję i podejście Earla Watsona który posiada fach w ręku. Słońca u siebie w hali bilans 0.42% więc nie ma tragedii patrząc na braki Bledsoe i Knighta. Mimo tych osłabień walczą u siebie, nie dają się tłamsić i pokrywają dodatnie handi in plus. Rakiety od 10 spotkań on road nie wygrały 10 pkt i więcej - i o czymś to świadczy. W drużynie gospodarzy Morris i Booker i PJ Tucker powinni pociągnąć ten zespół. Leuer, Chandler, Teletović swoje powinni dorzucić i jeśli goście nie zagrają jakiegoś wyjątkowo dobrego spotkania mecz powinien być na styku. Atut własnej hali, wsparcie kibiców i słaba obrona Hardena i spółki powinna trzymać spotkanie w napięciu do ostatnich sekund. U Słońc widać motywację i walkę czego nie można powiedzieć o ich rywalach z Teksasu. Rakiety ostatnie mecze on road fatalnie, wrócili w sumie do siebie i po 3 kolejnych wygranych wyjeźdzają na teoretycznie łatwy teren. dla mnie max 6 pkt zwycięstwo gości. http://obstawianie.com/topic/32283-nba-20152016/page-7?do=findComment&comment=936569 66 Edited February 5, 2016 by LaMonf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chemiczny Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 (edited) Dyscyplina: Siatkówka, Puchar Polski mężczyzn Godzina: 18:00 Spotkanie: Czarni Katowice - Resovia Rzeszów Typ: Resovia under 75,5 pkt Kurs: 1.44 Bukmacher: Bet365 Analiza: Już jutro rozpoczęcie turnieju finałowego final eight Pucharu Polski we Wrocławiu. Moja propozycja to pojedynek pierwszoligowego klubu z Katowic i Resovii Rzeszów. Zespół Czarnych dość anonimowy dla kibiców siatkówki, jest to aktualny lider 1 ligi patrząc na skład bez zawodników, którzy wyróżnili się czymś wybitnym w naszej siatkówce. Ja osobiście kojarzę jedynie atakującego Jana Króla, który miał epizod w lidze niemieckiej, a kiedyś zdobył medal z reprezentacją Polski kadetów. W zestawieniu z naszpikowaną gwiazdami drużyną Resovii nie daję zbytnich szans pierwszoligowcowi. Rzeszowianie ostatnio grają coraz lepiej, łącznie z rozgrywkami pucharowymi mają już serię 5 spotkań bez straty seta więc i z takim zespołem jak Czarni powinni przejść przez mecz bez jakichkolwiek problemów. Tym bardziej, że trzeba oszczędzać siły bo w tej formule rozgrywek, żeby wygrać PP trzeba wygrać trzy spotkania na przestrzeni trzech dni. Jak dla mnie postawienie na 3:0 dla Resovii bez seta z grą na przewagi do wzięcia. http://obstawianie.com/topic/32540-plus-liga-20152016/?do=findComment&comment=918804 44 Edited February 5, 2016 by LaMonf Link to comment Share on other sites More sharing options...
merdalion Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 (edited) Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHL Spotkanie: Washington Capitals - New York Islanders Typ: Washington Capitals zdobędzie gola we wszystkich trzech tercjach- TAK Kurs: 3,45 Godz: 05.02.2016 1:30 Bukmacher: Marathonbet Analiza: Washington Capitals są najlepszą drużyną w lidze biorąc pod uwagę cały sezon. Odnieśli 35 zwycięstw na 48 rozegranych meczów. 30 z nich to zwycięstwa po trzech tercjach i nie pamiętam kiedy która drużyna mogła się pochwalić tak dobrymi statystykami. Caps przez cały sezon grają na równie wysokim poziomie i nie mieli jeszcze właściwie żadnego poważniejszego regresu formy. Po przerwie na mecze gwiazd przegrali dwa mecze, ale nie sądzę, by to był początek ich gorszej gry, a raczej przypadek. Po dwóch przegranych meczach w swojej hali teraz powinni odnieść zwycięstwo. Były już dwa mecze pomiędzy Washington Capitals, a New York Islanders, obydwa były łatwo wygrane przez Washington Capitals. W obu tych meczach Washington Capitals zdobyli bramkę we wszystkich trzech tercjach. Na swoim lodzie wygrali 6:2. Caps powinni wygrać kolejny mecz przeciwko New York Islanders i zdobyć bramkę w każdej z tercji, bo potrafią grać z Islanders. http://obstawianie.com/topic/32197-nhl-20152016/page-5 245 Edited February 5, 2016 by LaMonf Link to comment Share on other sites More sharing options...
robison Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 (edited) Dyscyplina: Tenis, ATP MontpellierSpotkanie: Garcia-Lopez - MullerTyp: Muller wygra 2-0Kurs: 3.45Bukmacher: UnibetGodzina: 12:30Analiza: W meczu 1/8 finału na turnieju w Sofii zmierzą się rówieśnicy. Po jednej stronie stanie 32-letni Hiszpan, a po drugiej Luksemburczyk. Bukmacherzy nie są pewni co do zwycięzcy w tym meczu, stąd kursy na obu panów bardzo zbliżone. Minimalnym faworytem jest Garcia-Lopez. Panowie juz mieli okazje ze sobą grać, aż 4-krotnie się mierzyli i za każdym razem zwycięsko z tego pojedynku wychodził Hiszpan. Dlaczego wiec stawiam na Mullera? Otóż te pojedynki miały miejsce 7-11 lat temu, a wiec sporo czasu temu. Wiele się zmieniło w grze obu zawodników. Garcia Lopez to typowy gracz na mączkę i to właśnie na tej nawierzchni osiągał najlepsze wyniki w swojej karierze Od niedawna całkiem nieźle sobie radzi na twardych kortach, które są zbliżone do gry w hali. Ale to wciąż nie to samo. Jeśli chodzi o grę w hali to Guilhermo ma slabe doświadczenie w porównaniu z dzisiejszym rywalem. Ujemny bilans spotkań 52/68 świadczy o tym ze nie bardzo czuje ten klimat. Natomiast Muller gra w hali znacznie częściej, jego bilans spotkań 124/90 mówi sam za siebie. Gracz, który dysponuje atomowym serwisem z pewnością lepiej odnajduje się na takich nawierzchniach. Z ostatnich spotkań, które rozegrał Garcia, bardzo podobny styl do dzisiejszego rywala ma Lukas Rosół, który dwukrotnie nie dawał szans Hiszpanowi. Po prostu Garcia nie bardzo sobie radzi z zawodnikami grającymi bardzo siłowo a dzisiaj przyjdzie mu sie zmierzyć z takim rywalem. Muller jest w bardzo dobrej dyspozycji, dlatego też nie widzę przeciwskazań zeby dzisiaj bez problemu wygrał.http://obstawianie.com/topic/33214-atp-montpellier-sofia-quito/?p=936847 245 Edited February 5, 2016 by LaMonf Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyTSW Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 (edited) Dyscyplina Piłka nożna NiemcySpotkanie Borussia Mgladbach-Werder BremaTyp:gole gospodarzy over 2,5Kurs 2.75Godz: 20:30Buk Unibet Dwudziestą kolejkę w bundeslidze otworzy pojedynek dwóch drużyn których forma jest bardzo zmienna, jednak zajmują odległe od siebie pozycję w tabeli.Gospodarze Borussia M zajmuje wysoką 6 pozycję będąc w grze o ważne 3 miejsce premiowane bezpośrednim awansem do LM, BMG wygrała w lidze jako jedyna z Bayernem Monachium (w grudniu 3-1) były to jednak dobre złego początki, w następnej kolejce wrócili z Leverkusen z bagażem 5 goli, wygrali co prawda z Darmstadt 3-2 ale kolejna porażka z imienniczką z Dortmund 1-3 czy remis u siebie z Frankfurtem 2-2 nie napawa optymizmem w pryzmacie walki ,o coś więcej,Werder zajmuję niską 16 pozycję tuż nad strefą spadkową nad którą mają przewagę 5 pkt, ich zadanie w tym roku brzmi utrzymanie a każdy zdobyty punkcik jest na wagę złota, jednak jest to bardzo nieobliczalna drużyna co udowodnili w spotkaniu z Schalke.Ostatnie ich mecze jak na drużynę z końca tabeli są dosyć dobre dwa remisy w Stuttgartcie, u siebie z Koln, porażka z Eintrachtem i zwycięstwo z Schalke na ich terenie.Borussia jak widać po ich wynikach ma dobrą siłę rażenia, ale i dziurawą obronę, z pewnością są zdeterminowani na komplet punktów i umocnieniu się na czubie tabeli jednak wbrew pozorom ten mecz może nie być spacerkiem i różnie się skończyć.Historia pokazuję że w pojedynkach tych ekip pada sporo goli, nie ma przesłanek ku temu by dzisiaj było inaczej. http://obstawianie.com/topic/23766-bundesliga/?p=936852 175 Edited February 5, 2016 by LaMonf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nika 2001 Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 (edited) Dyscyplina Piłka nożna NiemcySpotkanie Borussia Mgladbach-Werder Brema 05.02.2016 godz 20:30 Typ - Werder over 2.5 gola Kurs - 6.50 / Bet365 Mam trochę inny punkt widzenia co do tego meczu , Borussia jak widać przechodzi kryzys i uważam że to może wykorzystać Werder któremu punkty są potrzebne jak rybie woda , gdy zajrzymy na dwa ich bezpośrednie pojedynki czyli pierwszy mecz z tego sezonu w Bremie i wygrana Werderu 2:1 no i w grudniu w pucharze Niemiec i kolejna wygrana Werderu w stosunku 4:3 tak więc dziś liczę że znowu możemy się spodziewać sporo goli w tym meczu a ze swojej strony liczę na 3 ze strony gości dla których każdy mecz do końca sezonu będzie bardzo ważny gdyż jak już wspomniałem widmo spadku stoi blisko przed oczami ! http://obstawianie.com/topic/23766-bundesliga/page-21 200 Edited February 5, 2016 by LaMonf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamko29 Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 (edited) Olympiakos - Khimky Moskwa Witam. Długo się zastanawiałem jaki typ podać na dziś ponieważ mam kilka swoich perełek na dzień dzisiejszy jednak zdecydowałem się podać tym z koszykówki, Euroliga meżczyzn i spotkanie Olympiakos Pireus kontra Khimky Moskwa. Buki faworyta widzą w drużynie gospodarzy a jak dla mnie jest to całkowite nieporozumienie. Olympiakos gra straszną kichę w tym sezonie, warto sobie przypomnieć spotkania m.in z Żalgirisem Kowno na wyjeździe gdzie dostali takie lanie jak nigdy, czy też ostatni mecz z Realem który również zagrali bardzo słabo. Teraz do Pireusu przyjeżdża lider tabeli który jest w niesamowitym gazie czyli drużyna Khimky Moskwa. Mają kim straszyć, w świetnej dyspozycji jest Dragic oraz Rice i to może dzisiaj bardzo pomóc w spotkaniu z bardzo słabą ostatnio drużyną Olympiakosu. Wiadomo gospodarzom będzie pomagała własna publiczność a jak już dobrze wiemy w takich krajach jak Grecja Turcja jest bardzo gorąco i publiczność bardzo pomaga swojej drużynie. Myślę jednak że przyjezdni z Rosji nie będą na to zważali i będą grali swoje a wtedy nie powinni mieć żadnych problemów z pokonaniem Olympiakosu. Jak dla mnie bet dnia. Polecam i powodzenia! Typ: Khimky Moskwa (2.70) Bukmacher: Bet365 Godzina: 20:45 http://obstawianie.com/topic/32408-euroliga-20152016/ 150 Edited February 5, 2016 by LaMonf Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanleyLevy Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 (edited) Dyscyplina: Primera DivisionSpotkanie: Malaga - GetafeTyp: 1 + U3.5Kurs: 2.30Bukmacher: GamebookersGodzina: 20:30 Analiza: Jedyne spotkanie 23 kolejki hiszpanskiej Primera Division. Derby "środka tabeli" gdzie Malaga z 10 miejsca podejmuje Getafe z 11. Obie druzyny nie do konca skuteczne jesli chodzi o ofensywę. Malaga tylko 18 bramek strzelonych czyli ponizej bramki na mecz (jednak u siebie 11 w 10 spotkaniach), a Getafe tylko 9 w 10 na wyjazdach. Mysle ze goscie raczej zagraja defensywnie, na remis, ale kursy na Malage spadaja w szybkim tempie. Az 70% meczow Malaga w tym sezonie notowala under 2.5, wiec 3.5 wydaje sie w miare bezpiecznym posunieciem. Ostatnio przegrali po 1:2 i z Barceloną i Sevilla, by potem wygrac 2:1 z Eibar na wyjezdzie, wiec sadze ze plamy nie przyniesli, jest to dobra dyspozycja. Wczesniej potrafili u siebie wygrac 1:0 z Atletico. Getafe z kolei przede wszystkim slabo broni, graja lepiej u siebie niz na wyjezdzie, ale sa tez nierowni. Potrafia wygrac 4:0 z Las Palmas by w nastepnej kolejce przegrac z Sevilla 0:5. 7 ostatnich meczow bezporednich miedzy tymi druzynami wygrywali gospodarze wiec mysle ze trend zostanie podtrzymany. http://obstawianie.com/topic/23769-primera-division/?do=findComment&comment=936896 130 Edited February 5, 2016 by LaMonf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonny Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 (edited) Dyscyplina: Tenis,ATP Quito Spotkanie: Estrella - Olivo Typ: 1 Kurs: 1.58 Godz: 21:00 Bukmacher: ComeOn Analiza: Wczoraj grałem w stronę Olivo z Verdasco, ale dzisiaj gram przeciwko niemu. Estrella to starszy, doświadczony grajek, który bardzo lubi turnieje na cegle. Turniej w Quito to turniej Victora, wygrał on tutaj w tamtym sezonie, w finale pokonując po zaciętym boju Feliciano Lopeza 2-1. W tym sezonie na pewno też ma ochotę, żeby tutaj wygrać, jest na pewno szansa, wygrywa dzisiaj i jutro w półfinale prawdopodobnie wpada na rywala z poprzedniego finału - Lopeza. Olivo grał wczoraj z byczkiem Fernando i tak jak się spodziewałem sprawił niespodziankę, ale to bardziej zasługa Verdasco, bo on ma takie swoje humorki i potrafi przegrywać seriami, gość na zawodników pokroju Olivo się nie spina, potrafi wygrać z Nadalem, ale jak przychodzi mniej sławniejszy gracz to jakby mu się nie chciało grać. Estrella to solidny chłop, traktuje każdy mecz poważnie i było to widać w meczu z z Andrejem Martinem, pierwszy set zacięty, a w drugim secie miał spacerek. Kursy poleciało mocno w dół na Victora, ale nadal warto według mnie grać. Powodzenia! http://obstawianie.com/topic/33214-atp-montpellier-sofia-quito/?p=936912 58 Edited February 7, 2016 by LaMonf Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszko Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 (edited) Piłka nożna Turcja Superliga05.02.2016 19:00Antalyaspor-Fenerbahcetyp:2kurs: 1:42buk:Expekt.com Analiza: Na dziś wybrałem mecz w Tureckiej Superlidze pomiędzy Antalyasporem a Fenerbahce . Faworytem spotkania jest Fenerbahce który jest liderem ligi z 46 pkt na koncie i z tylko jedną porażką na koncie a 14 zwycięstwami i 4 remisami.z Zespół Gospodarzy zajmuje 14 pozycję z 21 pkt na koncie i z bilansem 2:8:10. Na ostatnie 5 meczy pomiędzy tymi zespołami 4 zwycięstwa odniósł Fenerbahce a w jednym przypadku był remis. Najlepszym strzelcem w ekipie gospodarzy jest Samuel Eto z 13 golami na koncie. W ekipie gości najlepszy jest Fernandao z 10 golami. Dzisiaj liczę na gości i ich zwycięstwo. http://obstawianie.com/topic/20530-turcja/page-7?do=findComment&comment=936955 100 Edited February 5, 2016 by LaMonf Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack13 Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 (edited) Dyscyplina: Piłka nożna – Niemcy, Bundesliga Spotkanie: Moenchengladbach – Werder Brema Typ: over 3 azjan Kurs: 1.72 Buk: Pinnacle Godz. 20:30 Analiza: Gospodarze po fatalnym początku sezonu, po zmianie trenera zanotowali niesamowitą serię i z ostatniego miejsca awansowali już do czołówki. Ich gra wyglądała w pierwszej rundzie bardzo ofensywnie 35 bramek zdobytych (trzeci najlepszy wynik) przy aż 34 straconych (tylko dwie ekipy straciły więcej) – średnia druga w lidze 3.6. Krótki okres przygotowawczy w przerwie zimowej to znowu bardzo ofensywa gra, w trzech spotkaniach 6 bramek strzelonych przy 8 straconych. Widać że defensywa nie jest w formie bo na starcie sezonu zanotowali dwie porażki. Do tej pory tylko dwa remisy to też świadczy o ich ofensywnej grze. Werder od kilku sezonów jest ekipą ofensywnie usposobioną z strasznie dziurawą defensywą tylko Stuttgart stracił do tej pory więcej a ich wynik to 36 w 19 spotkaniach czyli średnia prawie dwie bramki na mecz. Dobra informacja jest taka że podobnie jak w przypadku gospodarzy, ofensywniejsze spotkania tej ekipy mają miejsce gdy grają w delegacji dwukrotnie częściej strzelają, przy równie sporej ilości bramek straconych (15:17). Dwa pierwsze mecze to sześć bramek strzelonych przy czterech straconych, szczególnie cieszy ta postawa w ataku bo w defensywie jest norma. Spotykają się dwie ekipy które widać że nadal mają ogromne problemy w defensywie i dziś jestem przekonany że ten aspekt będzie kulał. Pozostałe argumenty o które pisałem wyżej plus historia bezpośrednich spotkań szczególnie na tym stadionie w czterech ostatnich spotkaniach tych ekip padało minimum pięć bramek, zdecydowanie skłaniają mnie ku opcji bramkowej. http://obstawianie.com/topic/23766-bundesliga/page-21 72 Edited February 5, 2016 by LaMonf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monf Posted February 5, 2016 Author Report Share Posted February 5, 2016 (edited) Dyscyplina: Tenis,ATP Quito Spotkanie: Victor Estrella Burgos-Renzo Olivo Typ: 2 Kurs: 2,34 Godz: 22:00 Bukmacher: Bet-at-home Analiza: Biorę pod lupe ten sam mecz co kolega Tonny, ale niestety nie zgadzam się z nim. Renzo Olivo poczynił ogromne postępy i to że zamelduje się w pierwszej setce to tylko kwestia czasu.Ten rok zaczął z wysokiego C, na początku przechodził przez kwalifikacje do Australian Open i odesłał do domu zawodników którzy frajerami nie są, poradził sobie w 3 setach z Eliasem Ymerem, w 3 setach z Benjaminem Mitchellem i ograł 2-0 Vincenta Millota. W 1 rundzie AO trafił na Jiri Vesely'ego, oczywiscie nie dawano mu żadnych szans, a ten ograł rywala w 5 setach, odpadł w kolejnej rundzie z Federico Delbonisem także w 5 setowce, ewidentnie brakowało mu już sił. Odpoczął 10 dni i wybrał się do Quito, gdzie najpierw przeszedł przez kwalifikacje bez żadnych problemów ogrywając w 2 setach Eyserica i Londero. W 1 rundzie sprawił już małą niespodzianke odsyłając do domu Alejandro Gonzaleza , a wczoraj wyrzucił z turnieju Fernando Verdasco, a to nie lada wyczyn. Argentyńczyk dość dobrze serwuje mimo swojego nikłego wzrostu, bardzo dobrze gra z lini kortu gdzie dość dobrze operuje forehandem. Jego rywal Victor Estrella Burgos rozpoczął rok od porazki 0-2 z J.Sockiem, pozniej w eliminacjach do AO poległ po 4 setowym pojedynku z D.Brandsem, poleciał do Bucramangi, pokonał tam De Greefa,Hernandeza i odpadł w ćwiercfinale z M.Bourgue. Teraz w Quito nie stracił jeszcze seta , ale rywale z jakimi grał nie budzą respektu, Guido Pella i Andrej Martin to na prawde mega przeciętni tenisisci, po prostu przebijaki. Dominikanin i Argentyńczyk grali ze sobą dotychczas 2 razy, na początku 2014 i 2015 roku, oba mecze wygrał Estrella odpowiednio 2-1 i 2-0. Obydwa te spotkania były bardzo zaciete i obfitowały w TB, Estrella wygrywał ważne punkty, ale pamiętajmy że wtedy Olivo nie był jeszcze w takiej formie jak jest obecnie. Obaj zawodnicy uwielbiają gre na clay'u , Dominikanin na 304 rozegrane mecze wygrał 200 razy, natomiast Argentyńczyk z 382 meczy, wygrał 222. Argentynczyk "katował" tą mączke w 2015 roku i są tego efekty. Olivo 12 lat młodszy a zagrał 78 oficjalnych meczy na mączce wiecej , to też może mieć znaczenie. Kondycyjnie także lepiej wygląda Olivo, bo przeciez Estrella ma już 35 lat na karku i jestem pewny ze dziś nie wytrzyma trudów tego meczu, a Argentyńczyk zrewanżuje się za ubiegłoroczną porażkę, która także miała miejsce w Quito. http://obstawianie.com/topic/33214-atp-montpellier-sofia-quito/?do=findComment&comment=936784 100 Edited February 7, 2016 by LaMonf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heterokrates Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 (edited) Dyscyplina: Koszykówka, NBA Spotkanie: New York Knicks - Memphis Grizzlies Typ: 1 Kurs: 2,38 Godz: 01:30 Bukmacher: Bet-at-home Analiza: Zauważyłem w moim przypadku, że patrzenie na statystyki to strzał w kolano, chociaż czasami coś z tego jest. Dość ciekawe spotkanie i ryzykowne dla niektórych. Z jednej strony drużyna nie do poznania względem poprzedniego sezonu, a z drugiej doświadczenie i siła. Dlaczego postanowiłem postawić na NYK? Świetna sytuacja :)3 porażki z rzędu, z czego dwie dość bolesne (nie liczę z GSW bo to kosmici). Spotkanie zostanie rozegrane na Medison Square Garden, a więc przed własną publicznością, gdzie Porzyginis czuje się dobrze (z resztą kto by się nie czuł). Świetna okazja na odblokowanie się i przerwanie tej krótkiej passy, bo każdy ma swoje gorsze chwile. Z kolei Memphis zanotowało 4 wygrane pod rząd, w tym z Pelikanami, co nie zmienia faktu, że przyjadą bardziej rozluźnieni. Nie całe dwa tygodnie temu Memphis wygrało u siebie. Świetna pora na rewanż http://obstawianie.com/topic/32283-nba-20152016/?p=936990 ZŁA DATA Edited February 7, 2016 by LaMonf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts