Monf Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2015 REGULAMIN KONKURSU http://obstawianie.c...lamin-i-zasady/ Wzór podawania typów Dyscyplina: (przydatne szczególnie w przypadku mniej znanych lig i dyscyplin) Spotkanie: Typ: (w postaci 1X2 lub nazwy drużyny czy zawodnika, ewentualnie z oznaczeniem handicapu i jego rodzaju - europejski/azjatycki) Kurs: Godz: Bukmacher: (wybrany z listy podanej w regulaminie) Analiza: W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny, brak linka odejmujemy 0.3 z kursu. Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów. Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba. WAŻNE! Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.c...-78#entry927400 Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2015 (edytowane) Dyscyplina: Piłka Nożna, Puchar Włoch Spotkanie: Sampdoria - Milan Typ: under 2.5g Kurs: 1.82 Godz: 21:00 Bukmacher: OddsRing Analiza: Zacznijmy od przewidywanego składu: SAMPDORIA (4-3-1-2): Viviano; De Silvestri, Coda, Zukanovic, Mesbah; Ivan, Palombo, Soriano; Correa; Cassano, MurielMILAN (4-4-2): Abbiati; Abate, Mexes, Romagnoli, De Sciglio; Cerci, Poli, Bertolacci, Bonaventura; Bacca, Luiz Adriano Obie ekipy nie popisały się w lidze: Sampdoria cudem uratowała remis, a Milan cudem nie przegrał meczu za spawą czerwonej kartki. Obie ekipy nie zachwycają, z przodu masa akcji ze strony Milanu, ale brak wykończenia, piła do Bacci i ten nie wiem co zrobić, czasem uderzy i wpadnie, a czasem uderzy i wypadnie w trybuny. Ten puchar lubi zaskakiwać, wiele ciekawych wyników, porażki znanych mark. Milan teoretycznie po pokonaniu Sampdorii ma bardzo łatwą drogę do finału, ale tak wcale nie musi być, bo skoro ekipy z Serie B/C pokonują ekipy z Serie A to coś jest nie tak. Dlaczego under skoro ostatnio spotkały się te ekipy w lidze i Milan wygrał wtedy na własnym stadionie, aż 4-1. Po tym co widziałem na weekend w lidze nie widzę dzisiaj takiego wyniku. Milan zawodzi 2 ostatnie mecze to 2 remisy raz 0-0 i raz 1-1? Milan to już tylko nazwa, a nie potęga jak w poprzednich latach. Oczywiście nie ubliżam im, bo znajac moje szczęście dzisiaj odpalą. Mam nadzieje, że Sampdoria skupi się dzisiaj bardziej w obronie i to będzie jakieś 1-0 w którąś stronę lub bramkowy remis i dogrywka. Powodzenia! http://obstawianie.com/topic/19045-puchar-włoch/?p=928815 82 Edytowane 23 Grudzień 2015 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan13 Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2015 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna Niemcy 3 liga Spotkanie: Dresden - Wuerzberg Kickers Typ: under 2,5 Kurs: 1.7 Godz: 20:30 Bukmacher: Bet365 Analiza: Same puchary.. Jak ja tego nie Lubie ale trafił nam się jeden mecz 3 ligi Niemieckiej.Uważam że w tym spotkaniu nie padnie wiele goli na ostatnie pięc spotkań Dresden padał wynik underowy tylko w jednym spotkaniu padał wynik powyżej 2 goli, co do Wuerzberg Kickers bardzo prawdopodobnie dwa spotkania skończył się overem 2,5 lecz to Dresden według mnie jest drużyną lepszą i będą dyktowali warunki, dresden Jest aktualnie pierwsze w tabeli a ostatniek ilka spotkań pokazuje że nie szaleją ze zdobywanymi bramkami , ldlatego uważam że wurzberg jako ekipa teoretycznie słabsza dzisiaj nie poszaleje z bramkami przewiduje max 1-0 dla gospodarzy http://obstawianie.com/topic/20513-2-liga-i-ligi-niższe/page-9 100 Edytowane 23 Grudzień 2015 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi