pershing Napisano 2 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2018 @Kondi @Sebigi @adrian154845 @Tonny Dobra 5 osób, propozycje jakiś zasad? Zrobimy temat w gadańcu z oficjalnymi zasadami, może się skusi jakiś gracz csa. Proponowałbym coś prostego, tak, żeby wejść np w nocy na forum i spokojnie oddać typy. Propozycje? Wpisowe? I czy od razu kupujemy skina lub skiny za łączną kwotę wpisowego, tak, żeby minęło te 7 dni od kupna do wysyłki, czy zwycięzca sobie wybiera i potem czeka i czeka Od razu zaznaczam, że nagroda to skiny, a nie, że ktoś chce $, w końcu to konkursowy csowy Ale istnieje opcja druga, ale prowizje, za wpisowe kupuje kody psc i daje je zwycięzcy, a potem ten teoretycznie można je sobie doładować na steam. Słucham Waszych propozycji 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2018 Ja jestem za skinem, przelew do Ciebie 50 zł, kupujesz skina na koniec, żeby każdy mógł sobie coś wybrać. Wytypowalbym pierwsze i drugie miejsce na początku, a później typowanie każdego meczu z wynikiem dokładnym i trafisz dwa 3 pkt, za wygranego 1 pkt. Pierwsze i drugie miejsce za 10 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 12 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2018 to byl na bank mecz o awans :fp: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 12 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2018 widze 4 mute tak się nie da, spróbuj dołączać do innych poczekalni, a nie do losowej gry zawsze to większa szansa na normalnych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 12 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2018 (edytowane) mute bylo pod koniec jak im powiedzialem ze sa nic nie wartymi boostowanymi noobami i powinni isc grac w fortnite Edytowane 12 Sierpień 2018 przez Kondoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2018 po wejsciu dzis w nocy w csa ostatnimi czasy reportowalem tylko tego typa dwa dni temu co nas ruchal na inferno i tego jefa z cache, takze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2018 Aż muszę się później zalogować i sprawdzić,bo ja jefa nie reportowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2018 10 godzin temu, Kondi napisał: po wejsciu dzis w nocy w csa ostatnimi czasy reportowalem tylko tego typa dwa dni temu co nas ruchal na inferno i tego jefa z cache, takze to to napewno nie za jefa bo ja reportowalem i ch**a dostalem informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2018 u mnie nic, także to musiało być jakieś stare Kondi skoro on reportował jefa, a ja tego na inferno i żaden z nas tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 17 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2018 info o track factor @Kuchasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 18 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2018 win,win,win,tie,win i nie moge awansowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 4 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2018 pier**e takie granie. zjebany system dobierania rang, co to wogole ma byc? zalosne wjebalismy mecz ze stanu 14-6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2018 Rangami miałeś lepszy team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2018 No to już autostrada do Globala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 10 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2018 bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchasz Napisano 10 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2018 W dniu 5.09.2018 o 01:33, Kondi napisał: pier**e takie granie. zjebany system dobierania rang, co to wogole ma byc? zalosne wjebalismy mecz ze stanu 14-6. Typowy żal Silvera :kappa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 10 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2018 Co dalej? byali out, ale kto za niego? Czy ta drużyna ma jeszcze szanse odżyć, czy po prostu VP powinno zostać już europejskim mixem? snatchie na tym mirage z North dwoił się i troił, ale to za mało. Czy pasha i neo mają jeszcze szanse wbić się na najwyższy poziom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 29 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2018 https://imgur.com/a/ozCCNVe z 5-15 ugralismy remis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2018 ale kot team już idzie na save, a on sobie wchodzi i robi ace 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2018 szkoda ze jutro wyjazd.. zaczalem mecz 800x600..7 rund 14 fragow ale ku**a oczy bolaly, dalem 1024x768, takiej sredniej juz nie bylo ale i tak ez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 24 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2018 comback is real, ale końcówka słaba i z botem od 18 rundy 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 24 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2018 ja mam video z wczorajszego odbicia 1v4 ale nagrywane mikrofala i słaba jakość, a nie chcę mi się bawić programami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2018 tak sie podjaralem ze nie zrobilem screena ez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2018 @Kondi ale ze mną nie chcesz zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2018 godziny sie nie zgrywaja cos czuje ze dlugo na tych double nie zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2018 @Kondi wróciłem do laurów, czy teraz jestem godzien zagrać z Tobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2018 dzis i jutro gram miedzy 14-16 i po polnocy ze dwa. w sobote moge w dzien i niedziele wieczor od 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2018 22 minuty temu, Kondi napisał: dzis i jutro gram miedzy 14-16 i po polnocy ze dwa. w sobote moge w dzien i niedziele wieczor od 18 Północ jakiego czasu dzisiaj to zagramy i wezmę kuzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2018 (edytowane) mojego zaczalem sie bawic w bindy + pozmienialem cfg tak ze wszystkie ustawienia mam fabryczne Edytowane 29 Listopad 2018 przez Kondoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi