Tonny Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2018 przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2018 (edytowane) nie sondze screen nie specjalny, wszystkie swoje mecze screenuje. mirage tak wogole to nie je moja ulubiena mapa, zaczalem grac jakies 2 tyg temu po dluzszej przerwie. to z dzis, jakos wychodzi btw ta ostatnia runda tego meczu u gory, ku**a jaka szkoda ze nie ugralismy Edytowane 13 Maj 2018 przez Kondoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2018 informacyjnie: ten czarny ekran na 1sek co mialem to sie okazalo ku**a ze przy gwaltownych ruchach biurko sie lekko ruszalo i kabel w monitorze nie stykal wczoraj pozno w nocy zagralem 3 mecze i w trakcie 1 mnie wyjebalo na amen...walka z czasem, wymiana kabli i ruszylo, zdarzylem wrocic wiec tego nie licze bo polowe czasu mnie nie bylo, drugi jak gowno na mirku z 8 fragami zamykalem a trzeci juz ez na suprima z derankiem. zmienilem sobie rozdzialke na ten ostatni mecz z 1024x768 na 1280x960 i poszlo przyzwoicie postacie bardziej oddalone ale movement jest plynniejszy, zostane narazie przy tej i zobaczymy. wy na jakich gracie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2018 1na5 widze graliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2018 ananas robil z nami co chcial a reszta..no coz, my bardziej skillowi + komunikacja 10/10 robi robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2018 ale widać progress w grze, nie stoisz w miejscu, jak niektórzy z forum ja dzisiaj też sobie zagrałem 5 meczyków, 2w 1l 2w ten lose oczywiście z jednym z gamblersów i wróciłem do kałacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 17 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2018 (edytowane) nie dobiłem 100 pktów Edytowane 17 Maj 2018 przez Tonny 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Maj 2018 i g4 z powrotem ale żeby z g3>g4 i grać z kałaszkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Maj 2018 Już widzę Twoje info "na pociągu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2018 Wiadomo z błędem, ale wczorajszy zabawny komentarz Cytat Snax przegrał z nadwAGO Z cyklu "no podaj rękę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 (edytowane) Wiecie może czemu taki problem ? Żaden nowy skin mi sie nie pokazuję Edytowane 14 Czerwiec 2018 przez Brusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 20 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2018 wpadłem na pomysł, żeby otworzyć dzisiaj skrzynkę i oto efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 20 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2018 lekki zmiany w csie http://www.komputerswiat.pl/gamezilla/newsy/2018/25/cs-go-wprowadza-nowy-interfejs-uzytkownika-oto-panorama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 4 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2018 pierwszy mecz po powrocie i range dalo nizej movement warzywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 4 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2018 2 mecz co za pojebana gra w godzinach szczytu zeby kalachow nie znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 5 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2018 ez powrot do wlasciwej rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 12 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2018 ustawcie sobie dla testu te komende -panorama w opcjach startowych. lekki bo lekki ale jest wzrost fps u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 12 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2018 Major w Katowicach https://obstawianie.com/topic/36743-e-sport-2018/?do=findComment&comment=1055597 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 12 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2018 Czy ktoś z obecnych ma plan żeby jechać? @pershing @Kondi @Brusiak @Kuchasz @Sebigi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 12 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2018 2 minuty temu, Tonny napisał: Czy ktoś z obecnych ma plan żeby jechać? @pershing @Kondi @Brusiak @Kuchasz @Sebigi Ja nie mam czasu nieraz zagrać meczyka a co dopiero wyjazd do Katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 12 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2018 za wczesnie mowic ale jak tak patrze na date to nawet mi pasuje, w sensie pokryloby sie z planowanym lotem do pl, kato ez bo sa loty stad i brat tam mieszka wiec bym se pospal jak cza. tyle ze jeden gora dwa dni tam to trzeba blizej listopada gadac na powaznie p.s mam rozumiec ze widzimy sie na scenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 12 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2018 Ja jak najbardziej jestem ZA!!! 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 18 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec 2018 odpalam mecz, wygrywamy 6-3 i nagle dwóch kolesi od nas wychodzi, od strzała bany i grasz 3vs5 takie coś nie powinno być uznawane już jako spadek rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec 2018 Może robimy jakiegoś forumowego typera na mojora, mała ściepka do maks 50 pln, wygrany zgarnia skin za ową pulę? Zasady, nie wiem, na razie tylko propozycja, co o tym myślicie? Major 12-23 września.... 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 23 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2018 Ja chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 23 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2018 mozna 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2018 @Sebigi dzisiaj ładnego polish ninja odwaliłem 1vs 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 31 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2018 ja też się pisze Pers forma jest 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 31 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2018 chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi