Tonny Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2018 Coś tam sobie radzisz, pamiętam graliśmy w piątkę to dobrze Ci szło, czy za słaby na golda to nie wiem,poziom teraz się obniżył, ja kiedyś na tych zwykłym kałasznikowie latałem sobie jak młody Bóg,teraz po prostu brakuje tego powiewu młodości solo range ciężko sie robi,duo to minimum do robienia rangi, z kuzynem zupełnie inaczej się grało, jeden w ct krył a drugi B i już miałem świeżość w bronieniu, także rzuć te swoje gadanie o graniu solo i zacznij grać z nami, raz, że złapiesz więcej doświadczenia w kryciu, wchodzenia na bs, a dwa to zaczniesz grać na wyższe rangi i będziesz robił po 60 fragów na tych silverach śmiesznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2018 Dokładnie!!! Ja grając solo na 5 meczy 3 trafię na takich co nic ci nie powiedzą, rushują i nie grają zespołowo. Szkoda nerwów. Grając zespołowo nic złego, w końcu pro drużyny właśnie tak grają :D. Inna sprawa @Kondi my nie wygrywamy wszystkich meczy i powiem ci że nawet łatwiej z nami spaść bo o awans to się nie martw także wbijaj do gamblersów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2018 powroty sa piekne uparlem sie i huj chcem sam . noca jak brak ludzi to wlasnie do takich rang mnie wpierdala ale lepiej, chcac nie chcac ez awans czyli jednak boostowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2018 (edytowane) dzis: remis wygrana wygrana noo i ku**a dalo mi francuzow w teamie w 4 meczu. skiny odjebane, co jeden to lepsze kosy. goldy 3 i 4 ale IQ ponizej silvera. te rangi sa serio zjebane...ale jak mieli takie skiny to i musieli byc boostowani (samo trzymanie celownika). tylko g3-4 bo pewnie wiecej sie z takich gosci wyciagnac i tak nie da. francuzi jeden typ uciekl to myslalem ze ez poddanie (w ich stylu) . bylo blisko g2 ale jutro wbijemy Edytowane 24 Marzec 2018 przez Kondoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2018 Panowie Polecam dla słabszych kompów 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2018 CZ75-Auto w realu 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2018 3 dni nie gralem mm, teraz se pierdolnalem jak mi sie borscyk gotuje i ez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2018 dlugo wyczekiwany powrot do mm nowy avatar, nowe mozliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2018 3 mecze pozniej ez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2018 Ranga jak u persa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 20 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2018 dobre forumowe granie dzisiaj... triple z Persem i Adkiem... szapo ba co meczyki mieliśmy to takie chce się grać... inferno comeback 6-11 -> 16-14 ale cache to już mega comeback..... 3-9 -> 16-9 na inferno miałem więcej fragow niż Adek + Pers ale Persiu na cache się odbił 2 Zgłoszenie By pershing, 20 Kwiecień 2018 tak jak mówiłem na infermo byłem suportem, a na cache (swojej mapie) entry frager z 9 mvp %-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 20 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2018 a ja bylem i na inferno suportem i wyborowym strzelcem z awp na cache troche slabiej ale i tak zle nie bylo 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2018 pierwszy mecz po powrocie do gry z ekipa z forum 2 mecz do ugrania ale przez psa jakiegos wtopa na finishu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2018 widać kto zawodnik,a kto nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 28 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2018 jakbyś nie zrobił screena to bym nie uwierzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2018 ten moment kiedy laptop pozwala ci jak tako grać płynnie i prowadzisz zespół btw. 2 Hiszpanów kibicujących Barcelonie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2018 gram 4 mecze, super komunikacja gram 5 mecz trafiam na 3 ruskich i nagle gra traci sens mecz o awans i oczywiście prze ruskich porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2018 Byali po upadku CS GO Nowy boost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2018 ach te ruskie https://coub.com/view/12qgk7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2018 zbliza sie nieuniknione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2018 Już się bałem, że wejdę w temat i zobaczę, że mamy taką samą rangę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2018 (edytowane) nie wiem czy masz g4 czy ktoregos z kalachow, ale jeszcze w tym miesiacu, szykuj sie edit zamowilem se dysk ssd wiec bede jeszcze szybszy Edytowane 6 Maj 2018 przez Kondoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2018 To zacznij grać z nami, a nie solo cisniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2018 jaki muszę mieć słaby winrate skoro 5w 1l 5w nie daje awansu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 8 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2018 tez mialem po 5win z rzedu i top2 zawsze a awansu nie bylo, potem np w pizde 2 razy, 2 wygrane i awans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2018 adek suport rzuca flesha w cs go 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 12 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2018 latwo. wcale ku**a nie tak latwo..juz na g4 mialem z 6 winow pod rzad z dobrymi statami...potem 5 razy wpi***ol i to taki soczysty do 3-4. potem 4 winy pod rzad i awans. jak oni to licza ranga nie gra dzis kolo polnocka moge pograc jak beda chetni na steamie. byl plan wbicia szeryfa/orla do konca roku...wyglada to obiecujaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 12 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2018 Świat się kończy, ten już biega z taką ranga,jak ja muszę chyba ograniczyć forumowe granie,bo zaraz będzie wyżej niż ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 13 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2018 @Tonny dobrze gra Kondi, w sumie pewnie każdy ma swój ulubiony maps pool, ale wczoraj na mirku walnął bodajże 37 fragów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi