JokerPila Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2015 Dubai Duty Free Tennis ChampionshipsATP World Tour 500Dubai, U.A.E23.02.2015-28.02.2015Hardhttp://www.dubaidutyfreetennischampionships.com/Abierto Mexicano TelcelATP World Tour 500Acapulco, Mexico23.02.2015-28.02.2015Hardhttp://www.abiertomexicanodetenis.com/noticias/Argentina Open presentado por Buenos Aires CiudadATP World Tour 250Buenos Aires, Argentina23.02.2015-01.03.2015Clayhttp://argentinaopenatp.com/atp/ Zapraszam do dyskusji i pisania analiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2015 Dyscyplina: ATP - SINGIEL: Dubai (ZEA), twarda - 1/8-finałuSpotkanie: Borna Coric - Marcos BaghdatisTyp: powyżej 2.5 setówKurs: 2.60Godz: 25.02.2015r 12:00Bukmacher: UnibetAnaliza: Lecimy z turnieju ATP 500 w Dubaju - mój bet dnia na jutro to over setowy w spotkaniu Corica z Bagietą. Wydaje mi się, że bukmacherzy wystawili za duży kurs - według mnie 2.25 to powinien być max, ale 160% to według mnie value. Bagieta dzisiaj grał z Goffinem, który jest bez formy i sam grał tragicznie. Pierwszy set to było WTA - swoje gemy przegrywał jeden jak i drugi, w drugim secie już się panowie uspokoili. Borna grał dzisiaj z Jazirim - przegrał pierwszy set, ale potem już kontrolował spotkanie i na spokojnie wygrał dwa kolejne sety 6-3 6-3. Borna to młody kot 96' według mnie ma jutro szanse urwać seta Bagiecie, a kto wie może stać go nawet na wygraną 2-1, Bagieta najlepsze lata ma już za sobą, teraz już zostało mu tylko dorobić sobie trochę kasy, ale szału w tenisie chłop nie pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuriozum Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2015 (edytowane) 27.02.2015 17:50 Monaco - Cuevas Cuevas @1.93 Pinnacle 5/10 Kursy wystawione tylko na podstawie terytorium na jakim grają oraz na podstawie H2H,które wynosi 5-0 dla Monaco.Patrząc na formę w ostatnich latach Cuevas nie powinien mieć dzisiaj problemów ze zwycięstwem.W ostatnich latach był dręczony kontuzjami, ale teraz zanotował znaczący awans w rankingu.Czas najwyższy na wzięcie rewanżu za poprzednie porażki. Edytowane 27 Luty 2015 przez Kuriozum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2015 Dyscyplina: Tenis,ATP Acapulco,Meksyk Spotkanie: Kei Nishikori-David Ferrer Typ: 3 sety Kurs: 2,37 Buk: Bet365 Data i godzina: 01.03.2015 04:00 A więc czas na finał jakże emocjonującego turnieju w Acapulco,można sie było spodziewac takowego finału,jednak ja liczyłem ze znajdzie sie w nim mój ulubieniec Ryan Harrison,tak sie nie stało i już po raz 6 na przestrzeni roku będziemy widzieli w akcji Hiszpana Davida Ferrera i Japończyka Keia Nishikoriego.Tych panów przedstawiac chyba nikomu nie trzeba,elita ATP Kei na 5 miejscu ,natomiast David plasuje sie na 9.Obaj mają wspaniałą serie wygranych 9 meczów z rzędu , a to dlatego ze 2 tygodnie temu Kei wygrał turniej w Memphis ,natomiast Ferrer w ostatnim tygodniu triumfował na mączce w Rio De Janeiro.Tutaj oboje mieli łatwą droge ,no nie co trudniejszą miał Hiszpan,bo w ćwiercfinale mierzył się z Tomicem,wygrał ten mecz 2-1,jednak wszystko miał pod kontrolą,no i półfinał z Ryanem Harrisonem to chyba najtrudniejsze spotkanie na tym turnieju Davida i takze zwycięstwo 2-1.Kei przeszedł do półfinału bez straty seta, dopiero w tej fazie 1 secika urwał mu Kevin Anderson.Mecze z udziałem tych panów zawsze stoja na bardzo wysokim poziomie,mają wiele zwrotów akcji,dla żadnego z nich nie ma piłek przegranych i walcza zawsze do końca.David Ferrer prezentuje taki tenis na wyniszczenie,potrafi przebijac,przebijac i przebijać jednak robi to na prawde w miły dla oka sposób,stosujac ciekawe i trudne dla rywali rotacje,oraz stara sie rozrzucac przeciwników po korcie,jednak zazwyczaj to on jest strona broniąca,a w defensywie obecnie nie ma chyba lepszego zawodnika od niego no może poza Djokovicem.Kei Nishikori to samuraj,ptrafi wychodzic z niezywkle trudnych wymian zwycięsko,niektóre mecze takze juz miał przegrane a jednak wygrywał.Jego elementem rozpoznawczym na pewno jest backhand po lini.Potrafi to wykonac świetnie zarówno z backhandu jak i z forehandu,świetnie czuje się w grze w korcie a nie poza linia końcową.Mecze tych panów zawsze elektryzują , dobitnym dowodem na to jest fakt że w ostatnich 4 spotkaniach rozgrywanych do 2 wygranych setów były 4 mecze 3 setowe.Oni na korcie się nie oszczędzaja , a zwłaszcza w finale nie zdziwie się jeśli tutaj zawodnik który wygra 1 set przegra cały mecz, a uwazam z ejest to najbardziej prawdopodobne.Zwycięzcy meczu nie wytypuje jednak kibicuje Nishikoriemu. Pomogłem? Daj PR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi