darmowakasa Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Październik 2014 Dyscyplina: Koszykówka, Hiszpania ACB Spotkanie: Real Madrid- Joventut Typ: Joventut +19 pkt Kurs: 1,82 Godz i data: 19:45, 19.10.2014 Bukmacher: Bet365 Analiza: Analiza pisana na szybkości, ale myślę, że uda mi się zawrzeć wszystkie aspekty za pozytywną wizją tego typu. Mianowicie dziś spotykają się dwie ekipy, które w lidze mają dwa zwycięstwa i grają w obecnym sezonie bardzo dobrze. Jednak Real ma rozegrany jeden mecz więcej, który nie był spacerkiem tylko zespół ze stolicy Hiszpanii musiał trochę się namęczyć żeby wygrać pierwszy mecz w Eurolidze. Z Zalgiris Kaunas zagrali beznadziejnie pierwszą połowę i tylko i wyłącznie dzięki 3 kwarcie udało im się wygrać ten mecz. Teraz grają z dobrze grającym zespołem Joventut- ja widzę namiastkę tego zespoły co kilka sezonów temu- gra poukładana pewna i przemyślana. Oczywiście nie mówię, że goście ten mecz wygrają- ale nie wątpliwie postawią ciężkie warunki faworyzowanemu zespołowi z Madrytu. Dwa swoje mecze wygrali w lidze i grali dobrze w obronie i mądrze w ataku, dlatego myślę, że tutaj będzie podobnie i nie powinni dać odskoczyć gospodarzom. Handicap +19 uważam, że jest opcją idealną i jeszcze po bardzo dobrym kursie. Polecam... Mecz już za kilka minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sabakanwal Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2014 zawodników, ale nic specjalnego w tej ekipie nie pokazuję. __________________ http://www.vceplayer.net/training/vce-software.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ty1988 Napisano 23 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Listopad 2014 Dyscyplina: Koszykówka, Hiszpania ACB Spotkanie: Joventut. Badalona - Caja Laboral Kutxa Typ: Caja Laboral Kutxa Kurs: 2.4 Godzina: 12:00 Bukmacher: Bet365 Dzisiaj odbędzie się 8 kolejka Hiszpańskie ACB drużyna Badalony podejmuje uczestnika Euroligii Caja Laboral. Gospodarze narazie są na 7 miejscu z czterema wygranymi ograli między innymi innych uczestników Euroligi czyli Barcelonę i Unicaja Malaga.Grają nadspodziewanie dobrze skład mają wiekowy ich lidzerzy jak Mallet 36 lat , Vidal 32 lata , Savane 36 lat , Kirskay 35 lat , Miralles 32 lata ponad 30 lat a następni zbliżają się do tej granicy. Goście grają strasznie słabo na wyjazdach tylko jedna wygrana w tym sezonie.W lidze na 10 miejscu zanotowali 3 wygrane .Jak na uczestnika Euroligi to średnio bo tam też za bardzo im nie idzie ostatnio przegrali na wyjeździe z litewskim Neptunas 80:79 choć w pewnym momencie przegrywali 14 punktami.Ale druga połowa była lepsza i w 4 kwarcie nawet byli na prowadzeniu.Skład praktycznie składający się z Amerykanów i Hiszpanm.Lidzerzy zespółu to Hurtel , San Emteiro , Bertans , Shengelia , to oni notują ponad 10 punktów na mecz , gra tu także brat słynnego Allena Iversona , Colton.Drużyna gości ma potencjał i mam nadzieję że zacznie grać tak jak w tamtym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2014 Dyscyplina: Koszykówka, Hiszpania ACBSpotkanie: Sevilla-Fc BarcelonaTyp: Sevilla +15,5 pktKurs: 1,92Godzina: 12:15Bukmacher: Betclic Analiza: Dziś kolejny raz biore sie za opisywanie druzyn i dyscypliny,która nie za bardzo mi leży,gdyz zawodników nie znam . Interesuje sie bardzo koszykówka,obserwuje mecze i wyniki,ale nazwiska nie wpadaja ido głowy.W dniu dzisiejszym jednak gdy zobaczyłem ten mecz,od razu powiedziałem sobie , że musze napisac analize do tego spotkania,wczoraj nic nie pisałem,zaspałem z meczem chalke,a pozniej nic ciekawego nie było,dzis bukmacher popełnia błąd wystawia ogromny kurs 11 na zwycięstwo Sevilli,a to wcle nie jest wykluczone,ja biore jednak nieco bezpieczniejsza opcje z handicapem.Sevilla w tabeli zajmuje odległe 16 miejsce i moze dlatego kurs jest az tak wysoki jednak ich gra nie jest taka słaba,ostatnio walczyli jak równy z równym z liderującym Realem Madryt,ostatecznie przegrali zaledwie 9 punktami.Barcelona jeszcze w piątek była w Zgorzelcu,a dziś już musi jechac do Sevilli na kolejny mecz wyjazdowy,myśle ze bycie w ciągłej trasie nie bedzie aspektem który bedzie sprzyjał przyjezdnym.Mecze bezposrednie obu druzyn zawsze były wyrównane ,jesli wygrywała Barcelona to nie więcej niz 10 punktami. Myśle ze w dzisiejszym spotkaniu bedzie podobnie,nie spisywałbym na straty Sevilli,bo oni dzis moga nawet wygrac ten mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandzioorek Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2015 Dyscyplina:: Koszykówka, HISZPANIA ACBSpotkanie: Real Madryt - BarcelonaTyp: 2kurs; 3,68data i godzina: 19.06.2015 19;00bukmacher; PinnacleSportsNo to mamy el clasicco w koszykówce, wielki finał ligi hiszpańskiej rozpoczynamy od spotkania w Madrycie. Wielki może być on tylko z nazwy bowiem po tym co obie drużyny zaprezentowały w meczach półfinałowych można wywnioskować, że zapowiada się jeden z gorszych finałow ostatnich lat. Kursy na Real strasznie niski, wygrał co prawda z Valencia ogólnie 3-1 lecz nie były to przekonujące wygrane, pierwszy mecz u siebie wygrany ostatnią kwarta, drugi u siebie przegrany 89-93, 3 po dogrywce wygrany 100-103 na wyjezdzie i ostatni mecz wygrany 84-90 rowniez na wyjezdzie. Wiadomo Real aktualny mistrz euroligi, aktualnie najlepsza drużyna w europie lecz według mimo swoich problemów mierzy sie z drużyna numer 2 nie tylko w kraju. Barcelona została wyeliminowana w 1/8 playoffach euroligi przez Olympiakos który dotał aż do finału. Pechowo bo pechowo ( po pierwszym meczu wygranym blisko 20 punktami 3 i 4 przegrali kolejno 2 i 3 punktami) ale przegrali a 1/8 dla takiej drużyny to za zdecydowanie za mało. Po tej porażce drużyna mocno zmotywowana wygrała kolejno 10 kolejnych spotkań w lidze ACB co w tym sezonie jej sie nie zdarzyło, poprawili gre na wyjezdzie która była ich pięta achillesową. Dawno takiego kursu na Barcelona nie widzialem i pewnie po tym meczu już nie zobacze, zdecydowanie za duży jak na obecna forme obu drużyn. Zwlaszcza ze w ostatnim okresie Realu zdarzają sie porażki co nie mozna bylo pomyslec na poczatku sezonu, min porazka z Laboral Kutxa lub u siebie z La Bruixa. W zeszłym sezonie mieliśmy dokladnie taka samą sytuacje, Barca skazywana na porażke, wygrała finał 3-1. W pierwszym meczu tych druzyn rok temu (wygranym przez Barcelone) nawet był podobne kursy do dzisiejszych nieco niższy na Barce (3,40). W tym sezonie grali ze soba 6 krotnie. 4 Zwyciestwa Realu 2 Barcelony. Jeśli ktoś sie boi takiego kursu może skorzystać z handicapu, takiego kursu na Barcelone nie można przeoczyć, ten mecz to jest wojna szanse oceniam 50/50. Składów nie ma co komentować bo i po jednej jak i drugiej stronie są wybitne postacie. Real i Barca maja swoje kłopoty, Barca w ofensywie za to Real bardzo dużo traci , zapowiada się mecz walki proponuje tutaj również under. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi