Lowcasnow25 Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2014 Grupo B ja moge dzisiaj chwile po 17 cos zagrac, bo pozniej i wczesniej raczej nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2014 Grupa B adrian154845 Brusiak JAAAAA d4wid4 Drizzd91 KingPer Linek_75 Lowcasnow25 Kto może teraz zagrać jestem do 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2014 Zagram około południa, odezwę się na pw w celu potwierdzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browarek1989 Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2014 Proszę o informacje na pw kto kiedy z grupy A ma czas zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matriix9 Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2014 GRUPA A. Dziś i jutro będę po godzinie 21:30 do późnej nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2014 Matriix jakbyś z kimś grał z naszej grupy to daj mi info na gg, jak będę przy kompie to się dołączę, a w godzinach wieczornych raczej też powinienem być cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d4wid4 Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2014 Mogę teraz zagrać. Kto dostępny z mojej grupy priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2014 Ja też aktywny już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibbits Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2014 eltondi alvaro Profesor10 Piotrex82 browarek1989 Matrix Ktoś z was teraz chętny do gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2014 ja mogę już grać nie mogę pisać priv bo mam za mało postów więc jak ktoś chętny to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2014 grupa C zgłoś się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibbits Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2014 Ja cały czas w gotowości, grajmy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2014 Panowie nie piszcie do mnie czy gramy tylko podawajcie link z hasłem do waszej gry bo niestety nie mogę odpisywać priv ze względu na brak 30 postów jestem teraz aktywny do późna więc zaczynajmy Grupa B Czekam jeszcze na pojedynek z adrian154845 d4wid4 KingPer Linek_75 Lowcasnow25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lowcasnow25 Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2014 Ja moge dzisiaj po 17 zagrac reszte spotkan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0lead0r Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2014 Panowie: uki094 SmackMyBitchUp tuti88 kowal1992 marmon KotiCFC mam z Wami mecze do rozegrania, a jako ze nie moge wysylac wiadomosci tutaj wiec podae gg zeby sie umowic na rozgrywke: 50292029 P.S. jesli ktorys z Was to przeczyta to prosze o wyslanie linku do tego postu do reszty członków naszej grupy z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d4wid4 Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2014 ja resztę spotkań mogę rozegrać dziś od 20.30 do około 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibbits Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2014 Grupa A, kto może grać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibbits Napisano 29 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2014 Ponawiam zapytanie, ja nadal w gotowości do gry GRUPA A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2014 browarek1989 zibbits jak bydzieta piszta !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibbits Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2014 Siemka. Możesz grać teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2014 jestem jak coś ale jak pojde spac wstane pewnie w srode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibbits Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2014 Siemka, jesteś ? Odezwij się do mnie, zagrajmy wreszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d4wid4 Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2014 adrian wyślij mi link do haxa i grajmy, ja wysłałem, ale nie wiem czemu wiadomość czeka ciągle w skrzynce do wysyłki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2014 Termin spotkań grupowych upływa w sobotę do północy. Jeżeli ktoś nie rozegra swoich spotkań przeciwnik otrzyma walkower - proszę dać znać kto nie był chętny do gry pomimo pisania do niego poprzez pw, etc. Przypominam o tym zapisie: Osoby, które się zapiszą, a nie rozegrają swoich spotkań - trafią na CZARNĄ LISTĘ KONKURSOWĄ ORAZ OTRZYMAJĄ OSTRZEŻENIE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibbits Napisano 7 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2014 Jest po terminie, jak będą rozliczone pozostałe mecze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2014 Albo remisy bezbramkowe albo walkowery 3:0 dla jednej ze stron, zobaczę kto jak mi pisał z tymi umówionymi spotkaniami. Następnie TOP8 gra fazę PO, rozstawienie według wyników punktowych, bramkowych, itd. Gdzie jeden to osoba, która miała najwięcej punktów w fazie grupowej, 8 najmniej.... 1-8 2-7 3-6 4-5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2014 Kolejna edycja za Nami: 1. KotiCFC 2. zibbits 3. Piotrex82 4. Ja TOP 3 otrzymało na pw bony Bet-at-home 5E Graty pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi