eltondi Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2014 grupy po 3 3 4 4 teamy po 2 wychodza wez ogarnij pers bo szkoda czasu kurfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 http://obstawianie.com/forumowy-turniej-haxball-drabinka-wyniki-vt127500.htm#1832380 - z każdej grupy wychodzą po 2 teamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linek_75 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 Jak będziemy komunikować się między sobą co do spotkań(kiedy rozegramy)? Może niech każdy poda w temacie swoje gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lowcasnow25 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 Dobry pomysl Lowcasnow25 34278399 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matriix9 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 Matriix9 - 1659027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 adrian154845 - 9779850 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 W sprawie spotkań ze mną kontaktujcie się z Lowcansow25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lowcasnow25 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 Sekretarka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 W grupach też gramy po dwa mecze z każdym rywalem, czy tylko jeden z możliwością remisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceu Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 jaceu - 48416786 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 W grupach też gramy po dwa mecze z każdym rywalem, czy tylko jeden z możliwością remisu? Grajmy po dwa mecze, co do szczegółów stadion - classic, 5minut, do 5 bramek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matriix9 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 A jak po 5 minutach bedzie remisowo?, konczymy i rozpoczynamy drugi mecz czy gramy bez remisow do zwycieskiego gola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 jak masz 1-1 i 1-1 to trzeci mecz za pojedynek masz 3punkty liczy sie dwumecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 To jeszcze dla pewności: jeżeli pierwszy mecz drużyna wygra 3:0, a drugi przegra 0:1 to też gramy trzeci mecz czy wygrana w dwumeczu 3:1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 Gramy normalne mecze bez dogrywek, w fazie grupowej nie ma 3 spotkań pomiędzy dwoma drużynami. Liczy się wynik spotkania z 5 minut, chyba, że któraś z drużyn wcześniej zdobędzie 5 goli - bo gramy na ustawiania - mecz do bramek na 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 Jeśli chodzi o fazę grupową, w przypadku takiej samej ilość punktów - decyduje następująca kolejność: - bezpośrednie spotkania - różnica bramek w bezpośrednich spotkaniach - różnica bramek we wszystkich spotkaniach grupowych Jeżeli te trzy powyższe kryteria będą remisowe - zostanie rozegrane jedno dodatkowe spotkanie - o awans... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2014 Panowie z Grupy A: Jak ktoś chcę się dzisiaj umówić na spotkanie to zaproponujcie na PW jakąś godzinę grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linek_75 Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2014 Oto moje GG:49899360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2014 Panowie z Grupy A:Jak ktoś chcę się dzisiaj umówić na spotkanie to zaproponujcie na PW jakąś godzinę grania. Jak chcesz to skontaktuj się z tołdim, ja będę osiągalny około godziny 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2014 ja jestem non stop na forum czasme do sklepu wyjde dzis mi najbardziej pasuje bo na tygodniu nie wiem czy nie bede musial sie czyms zajac wiec szpilim dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2014 Gramy normalne mecze bez dogrywek, w fazie grupowej nie ma 3 spotkań pomiędzy dwoma drużynami. Liczy się wynik spotkania z 5 minut, chyba, że któraś z drużyn wcześniej zdobędzie 5 goli - bo gramy na ustawiania - mecz do bramek na 5 minut. zmieniles zasady w zapisach inaczej bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2014 Panowie z Grupy A:Jak ktoś chcę się dzisiaj umówić na spotkanie to zaproponujcie na PW jakąś godzinę grania. Jak chcesz to skontaktuj się z tołdim, ja będę osiągalny około godziny 19 19-19:30 to moja propozycja, ale czekam na odpowiedź goldberga jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceu Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2014 scorQpion napisz do mnie na gg 48416786 bo nie moge wysyłać pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ted15 Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2014 Ja chętnie do kogoś dołącze pisać PW , często gram w Haxa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2014 Gramy normalne mecze bez dogrywek, w fazie grupowej nie ma 3 spotkań pomiędzy dwoma drużynami. Liczy się wynik spotkania z 5 minut, chyba, że któraś z drużyn wcześniej zdobędzie 5 goli - bo gramy na ustawiania - mecz do bramek na 5 minut. zmieniles zasady w zapisach inaczej bylo yyyy, ale w domniemaniu miały być od razu playoffy, bez fazy grupowej, ale zapisało się mnie ekip niż przewidziano, dlatego te zasady moim zdaniem są ok. Natomiast po fazie grupowej gramy na zasadach takich jakie zaproponowano na początku. Myślę, że jest ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2014 Mojego partnera z drużyny chyba aktualnie nie ma na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linek_75 Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2014 Mojego też nie ma już parę dni.Co mam robić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Power30 Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2014 Wysłałem na pw swoje gg to graczy z mojej grupy. Tylko jedna osoba odpisała, która nie ma kontaktu z kolegą z drużyny... Nasuwa się pytanie, czy nie będzie trzeba przedłużać terminu fazy grupowej ? Strach pomyśleć, ile by trwały rozgrywki, gdyby składały się z grup 6-7 drużynowych. Tak jak pisałem Wam na pw, bardziej pasują naszej drużynie mecze w godzinach wieczornych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2014 ten turniej nie ma sensu była zajawka juz nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2014 ja do wszystkich wysłałem wiadomość a jacek podał gg wiec czekam na odpowiedź ...... a ja Power30 też nie dostałem od ciebie zadnego pw wiec dziwne że nie doszło jak wysłałeś ?? jak się dogadałeś ze swoim to pasuje mi jutro pojutrze od 16 nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi