lamestyle Napisano 15 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2020 ktos rozstrzygnie konkurs lech - legia ? 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 19 Czerwiec 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2020 Zapomniałem o tym zupełnie Może ktoś policzył szybciej ? Bo roboty dużo mam ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2020 Podliczone 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 20 Czerwiec 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2020 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 15 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2021 Gratki @Plamiacz za ładny kurs .Choć nie dużo ale większy miałem trafiony bo 6.20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 16 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2021 18 godzin temu, smika napisał: Gratki @Plamiacz za ładny kurs .Choć nie dużo ale większy miałem trafiony bo 6.20 No ok, miałeś wyższy kurs, ale w Twojej analizie jeszcze sporo zabrakło i po prostu nie ogłem jej uznać za najlepszą dlatego wygrywa @Plamiacz 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 16 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2021 Acha bo myślałem że wygrywa z najwyższym kursem. Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 10 Lipiec 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2021 @Alibabaczemu zamknąłeś temat na finał Włochy - Anglia jak mecz dopiero w niedziele o 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 11 Lipiec 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2021 9 godzin temu, maer napisał: @Alibabaczemu zamknąłeś temat na finał Włochy - Anglia jak mecz dopiero w niedziele o 21? Jakiś błąd się wkradł już otwarty temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Why Duck? Napisano 4 Sierpień 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2021 czemu mi nie zatwierdziło posta do konkursu Dinama Zagrzeb z Legią? stawiałem 0:0 do przerwy i 1:1 koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 5 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2021 Może nie wysłałeś posta ? Wszystkie co zostały podane są odsłonięte W logach usuniętych postów też nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 3 Sierpień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2022 @Gruby budzimy się, rozliczysz Liverpool - Manchester City? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 3 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2022 Nie ma mnie, w przyszłym tygodniu rozliczę. Chyba, ze ktoś wcześniej pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 8 Sierpień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2022 W dniu 3.08.2022 o 14:06, maer napisał: @Gruby budzimy się, rozliczysz Liverpool - Manchester City? Aaaaa to dlatego tak napierałeś na rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 8 Sierpień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2022 @Gruby reklamacja mi wychodzi 8 pkt @maer ma 7 pkt chyba.... pewniaka ma na minus to chyba 3 pkt trzeba mu odjąć nie wiem jak inni nie każdy sobie sprawdzi 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 8 Sierpień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2022 3 godziny temu, INTELOWIEC napisał: Aaaaa to dlatego tak napierałeś na rozliczenie Jak widać chyba jednak nie wygrałem 2 godziny temu, ŻYLETA napisał: @Gruby reklamacja mi wychodzi 8 pkt @maer ma 7 pkt chyba.... pewniaka ma na minus to chyba 3 pkt trzeba mu odjąć nie wiem jak inni nie każdy sobie sprawdzi Chyba wygrałeś bo za Pewniaka i plusowe punkty i minusowe jak się nie trafi. @Grubyprzelicz jeszcze raz @maeri @ŻYLETAale kolega raczej ma rację Gratki 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2022 @ŻYLETA racja - dlatego jest czas na reklamację 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Why Duck? Napisano 9 Sierpień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2022 mam pytanie ile minut było doliczonych do 1 i 2 połowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 9 Sierpień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2022 @Why Duck? 1 polowa 2 minuty 2 polowa 8 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2022 a nie 2 i 7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Why Duck? Napisano 9 Sierpień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2022 (edytowane) @ŻYLETA ok dzięki Żyleta. Jeśli się nie myle to mam 10 ptk, bo pewniak jest za 6 ptk dokładny wynik 1 połowy tak? , nie wiem czy to wystarczy Dajcie znać kto wygrał. Edytowane 9 Sierpień 2022 przez Why Duck? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 10 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2022 @ŻYLETA policzyłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 10 Sierpień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2022 @Why Duck? ma 10 pkt @Gruby reszta siedzi cicho to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 10 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2022 Wychodzi mi, że wygrywa jednak @Why Duck? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Why Duck? Napisano 10 Sierpień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2022 @Gruby Do kogo można się zwrócić po nagrodę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 12 Sierpień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2022 U nas na forum nie ma nagród - to tylko teoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 12 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 29 Listopad 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2022 @Gruby literówka Ci się wkradła Polska - Argentyna -1x2 Polska - Argentyna - Dokładny wynik Polska - Argentyna - 1x2 HT Polska - Argentyna - Dokładny wynik HT Polska - Argentyna - Under/over 2.5 Polska - Chile - Żółte kartki under/over 3.5 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 29 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2022 Trudno wiadomo o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi