el-mandato Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2010 pozycze 200 zł na mb, oddaje 250 po swietach Czarna lista użytkowników więc POSZEDŁ WON !!! Nie pożyczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzIuBeK Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2010 DzIuBeK napisał/a:pozycze 100pln na mb, oddaje 125pln w poniedzialek wieczorem Nie oddal, nie kontaktuje sie i juz pewnie nie odda Powinien zniknac z listy zaufanych, skad w ogole sie tam wzial DzIuBeK napisał/a: pozycze 500zł na mb, oddaje 800zł do 14 pazdzernika aż musialem coś napisać bo nosi mnie jak to czytam...ten koleś powienien w trybie szybkim znaleźć sie na CZARNEJ LISCIE !!!!! w kwietniu pozyczył ode mnie 100zł miał oddac do 10.04 200zł i co?? cisza jak makiem zasiał!! Myslalem ze gość zaginął w akcji a tu prosze jeszcze ma czelność pożyczac?? sprawa wyjaśniona?? e tam ^^ spoznienia byly, ale zawsze kazdemu oddawalem z jeszcze wiekszym bonusem niz bylo w umowie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marmon Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2010 Potwierdzam ze oddal z opoznieniem z wiekszym bonusem. Szkoda ze nic nie pisal o tym ze zaplaci pozniej, to by nie bylo wtedy zadnych nieporozumień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2010 Się ciesz, że ludzi uczciwi są jeszcze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzIuBeK Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2010 Potwierdzam ze oddal z opoznieniem z wiekszym bonusem.Szkoda ze nic nie pisal o tym ze zaplaci pozniej, to by nie bylo wtedy zadnych nieporozumień już tak mam, dlatego moja oferta (opłacalna oferta) przeznaczona jest dla ludzi wyrozumiałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hutnik14 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2010 Hej, mógłby ktoś pożyczyć 10 zł na Bet-at-home ? Oddam do 2 dni (tylko może w inny sposób) Proszę pisać na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2010 Wymienię 120PLN. Przelewam 120PLN na MB w zamian potrzebuje 120PLN na konto Millenium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzIuBeK Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2010 pozycze 200 na mb, zwrot 300 po swietach (na zyczenie skan dowodu itp itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2010 Wymienie 145 PLN. Płacę 145 PLN na MB, w zamian oczekuję 135 PLN na konto bankowe w Millenium. Bardzo ważne ponieważ pieniążki potrzebne na wtorek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2010 80 złoty do Nowego Roku pożyczę Z bonusem do uzgodnienia na PW. Udane wymiany, "zaufany" według pierwszego postu w tymże temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marmon Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2010 80 złoty do Nowego Roku pożyczę Z bonusem do uzgodnienia na PW. Udane wymiany, "zaufany" według pierwszego postu w tymże temacie pisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2010 Tajemniczy pożyczkodawca napisał pierwszy, ale dzięki za chęci i odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2010 Gdyby nie marmon to połowa tego forum nie miałaby za co grać na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2010 I ja pozycze pare groszy, konkretniej 10 PLN na MB, oddaje w poniedzialek lub wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian0016 Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2010 Pilnie potrzebuje tylko 10 zł na mb poniewaz musze dokonac depozytu w Sportingbet aby otrzymac wygrana z konkursu ,Fani piłki "" oddaje max do srody 15zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2010 Marmon pomógł w wymianie oraz pożyczył 65zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darko2002 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2010 pożyczę 20zł na mb 5stycznia zwrot +10zł bonus 2 posty chyba za mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksFan Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2010 Gdyby nie marmon to połowa tego forum nie miałaby za co grać na weekend dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzIuBeK Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2010 pozycze 120 zł na mb, oddaje 150 po swietach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2010 Jak widać straciłeś zaufanie, także nie ma co spamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2010 I ja pozycze pare groszy, konkretniej 10 PLN na MB, oddaje w poniedzialek lub wtorek. Podbijam. Glod wygranej nie daje spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2010 Piqen oddał siano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2010 żyje on? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2010 jak widać życzył wszystkim wesołych świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2010 Piqen oddał siano... Potwierdzam mi też oddał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzIuBeK Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2010 pozycze 50 na mb, oddaje 75 po swietach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 21 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2010 Wymienie 90 PLN mb na konto. TZN. ja przelewam na konto a potrzebuje na mb. To nie jest pozyczka. EDIT marmon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 21 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2010 Pozycze i ja 40 PLN na Moneybookers, oddaje 45 (5 ziko zarobione za nic) okolo 17-20 grudnia. Pozyczalem juz wiele razy, tylko raz zdarzylo mi sie spoznic z wplata nie z mojej winy. Oddane przed momentem na mb Pozycze 30 PLN na MB maksymalnie do 20 grudnia. Wiele udanych wymian itp. itd. Edit Pozyczka jest Rowniez oddane I ja pozycze pare groszy, konkretniej 10 PLN na MB, oddaje w poniedzialek lub wtorek. I to tez. Dzieki panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 21 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2010 U mnie się zgadza Barto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 21 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2010 Potrzebuje 250 na mBank lub lucasbank. Oddaje za 3-4 dni. Wiele udanych wymian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi