pershing Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 nie zawsze posty sa wyznacznikiem zaufania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksFan Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 nie zawsze posty sa wyznacznikiem zaufania tych co nie oddają powinno sie eliminować z forum , zablokować IP żeby nie mogli nowego konta założyć i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksFan Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 taki przykład tego PAVAO , nie oddaje kasy, nie odp na wiadomości, a bezczelnie sobie na forum cały czas siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 Pietaszek89, pożycz i mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 nie zawsze posty sa wyznacznikiem zaufania Nie twierdze ze sa i ze to wystarczy, bo i wymiany mozna "sfingowac", ale w polaczeniu daje juz spory "wskaznik" bezpieczenstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 Wiele udanych wymian to za malo - proponuje pozyczac tym od 500 postow wzwyz, to powinno zawezyc grono oszustow (lub miejmy nadzieje wyeliminowac), nikomu z nich nie bedzie sie chcialo pracowac tyle dla 50zl A szybkie wbijanie na wlasnych typach od razu da sie zweryfikowac W takim razie użytkownicy pożniżej 500 postów też nie będą pożyczać pieniędzy bo to nie tylko użytwkonicy mający >500 postów "pomagają w potrzebie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 proponuje pozyczac tym od 500 postow wzwyz o nie ! [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2010-12-08, 20:31 ] [ Komentarz dodany przez: Kodex: 2010-12-08, 20:48 ] [ Komentarz dodany przez: literkate: 2010-12-08, 22:18 ] :k: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 Pavao-- nie polecam, zwykły oszust na to wygląda całe szczęście, że nie pożyczyłem mu nic. atakował mnie chyba z 6 razy na PW o pożyczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 proponuje pozyczac tym od 500 postow wzwyz o nie ! No ok, Irek masz moje blogoslawienstwo Caly czas mowa o userach, ktorzy staz na forum maja krotki. Granica 500 postow jest podana tutaj przykladowo. Pozyczacie noobkom to sie pozniej nie zalic mi na shoucie! A jak macie jakis lepszy pomysl - chetnie wyslucham tudziez przeczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 Dobry zwyczaj, nie pożyczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 najlepiej znaleźć adres i ich odwiedzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2010 Heh powininen powstac taki rejestr pozyczkobiorcow, gdzie mozna z dowodem sie zarejestrowac, a pozniej na forum taki delikwent podaje tylko numerek w ksiedze i pozycza, a po terminie jak nie splaci na meila przychodza dane adresowe Tylko to mogloby nie wspolgrac z ustawa o ochronie danych osobowych... To wszystkim niech sie zajmie specjalistyczna firma ze sloganem typu "Nam zawsze placa!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2010 sprawdzaj se w bik'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 10 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2010 Pożyczę 30zł na Moneybookers. Oddaje do max 2 tygodni (obrót). Udane pożyczki i zawsze oddawane u chomika, marmon, barto etc.. UP, tylko kwota jednak 40 PLN. Czekam na chętnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jimmy(The Citizens) Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2010 pożyczę 80zl na Moneybookers,oddaje 90zł po świętach do końca roku . Pilna sprawa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawko12 Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2010 cześć, mógłby ktoś pożyczyć 50zł na Moneybookers - oddaje do następnej soboty 65zł. Temat ważny do dziś do 20: jestem wiarygodny i kasę oddaje zawsze na czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2010 Pozycze 30 PLN na MB maksymalnie do 20 grudnia. Wiele udanych wymian itp. itd. Edit Pozyczka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jimmy(The Citizens) Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2010 pożyczę 80zl na Moneybookers,oddaje 90zł po świętach do końca roku . Pilna sprawa.. aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fortuna506 Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2010 potrzeboje 10 zł na moneybokers dzisaj bo mi czeba wplacic depo do kasyna od reki oddaje 15 zł z porcentem wtorek ok godziny 17 gg 2857093 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jimmy(The Citizens) Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2010 pożyczę 20-30zł na Moneybookers, oddaje do końca tygodnia lub jeżeli ktoś chce to karte do telefonu moge wysłac jutro dobra , nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2010 pozycze 18$, brakuje mi do min. depozytu, zaraz wyplacam i oddaje edit: juz tylko 10zł edit 2: juz nie potrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2010 40 zł na mb bym pożyczył oddaje po świętach 60 zł na konto bankowe lub mb Dużo wymian zaliczonych sukcesem. Podbijać w temacie lub na pw. Nieaktualne, dzięki marmon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dikimow43420 Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2010 pozycze 40 ziko do max. 2 tygodni oddam 50 mam wiele wymian na swoim koncie poratujcie dikiego w potrzebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marmon Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2010 pozycze 40 ziko do max. 2 tygodni oddam 50 mam wiele wymian na swoim koncie poratujcie dikiego w potrzebie odezwij sie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dikimow43420 Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2010 pozycze 40 ziko do max. 2 tygodni oddam 50 mam wiele wymian na swoim koncie poratujcie dikiego w potrzebie odezwij sie na pw dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian0016 Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2010 pilnie potrzebuje 50 zł na mb oddaje do max 7 stycznie Jesli ktos jest chetny pisac na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2010 Pożyczę 30zł na Moneybookers. Oddaje do max 2 tygodni (obrót). Udane pożyczki i zawsze oddawane u chomika, marmon, barto etc.. UP, tylko kwota jednak 40 PLN. Czekam na chętnego UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawko12 Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2010 Pilne !!! pożyczę dziś 50zł na Moneybookers - oddaje jutro 60zł sporo udanych transakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzIuBeK Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2010 pozycze 200 zł na mb, oddaje 250 po swietach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2010 DzIuBeK napisał/a:pozycze 100pln na mb, oddaje 125pln w poniedzialek wieczorem Nie oddal, nie kontaktuje sie i juz pewnie nie odda Powinien zniknac z listy zaufanych, skad w ogole sie tam wzial DzIuBeK napisał/a: pozycze 500zł na mb, oddaje 800zł do 14 pazdzernika aż musialem coś napisać bo nosi mnie jak to czytam...ten koleś powienien w trybie szybkim znaleźć sie na CZARNEJ LISCIE !!!!! w kwietniu pozyczył ode mnie 100zł miał oddac do 10.04 200zł i co?? cisza jak makiem zasiał!! Myslalem ze gość zaginął w akcji a tu prosze jeszcze ma czelność pożyczac?? sprawa wyjaśniona?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi