el-mandato Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2010 pożycze 40 PLN -oddaje 50 PLN w poniedzialek wiele udanych transakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandzioorek Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 15 zł na MB tylko dziś na zakład bez ryzyka do Betsafe oddaje od poniedzialku do środy 20pln. Nie mam nic na koncie Moneybookers, a zakład tylko dzisiaj, pilne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 Jako, że pewnie mój jutrzejszy kupon nie wejdzie to mogę już napisać tego posta Brakuje mi 1013zł do opłacenia czesnego za uczelnie I tym samym zwracam się z prośbą czy nie miałby ktoś pożyczyć tej niemałej kwoty na konto bankowe. Oddam w przeciągu 3 miesięcy ( płatnośc ratami , ostatnia do końca lutego ) 1100zł ... Mogę podesłać skan dowodu jakby co. No cóż, może ktoś się znajdzie Pzdr podbijam. nie muszę chyba dodawać, że wiele udanych transakcji etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 Jako, że pewnie mój jutrzejszy kupon nie wejdzie to mogę już napisać tego posta Brakuje mi 1013zł do opłacenia czesnego za uczelnie I tym samym zwracam się z prośbą czy nie miałby ktoś pożyczyć tej niemałej kwoty na konto bankowe. Oddam w przeciągu 3 miesięcy ( płatnośc ratami , ostatnia do końca lutego ) 1100zł ... Mogę podesłać skan dowodu jakby co. No cóż, może ktoś się znajdzie Pzdr podbijam. nie muszę chyba dodawać, że wiele udanych transakcji etc. przeciez Ty ku**a pracujesz , Mieszkasz z rodzicami i nie masz dupy , IRASSSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 się żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 i nie masz dupy no właśnie... i to są jego największe koszta w miesiącu bo musi płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 i nie masz dupy moze placi dziewczynom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 i nie masz dupy moze placi dziewczynom edit: ech slabszy admin mnie uprzedzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 Jako, że pewnie mój jutrzejszy kupon nie wejdzie to mogę już napisać tego posta Brakuje mi 1013zł do opłacenia czesnego za uczelnie I tym samym zwracam się z prośbą czy nie miałby ktoś pożyczyć tej niemałej kwoty na konto bankowe. Oddam w przeciągu 3 miesięcy ( płatnośc ratami , ostatnia do końca lutego ) 1100zł ... Mogę podesłać skan dowodu jakby co. No cóż, może ktoś się znajdzie Pzdr podbijam. nie muszę chyba dodawać, że wiele udanych transakcji etc. przeciez Ty kur*** pracujesz , Mieszkasz z rodzicami i nie masz dupy , IRASSSS no i to jest najgorsze Ze teoretycznie powinienem mieć hajs, a tu wielki klops. Zachciało mi się mnożenia, zamiast głupi wpłacić na szkołe tyle ile miałem ( brakowało mi 400zl ) to nie wpłaciłem nic Może gdybym miał dziewczyne to by mnie ogarneła a dziewczynom tez nie place, ostatni raz w burdelu rok temu bylem Kto może pomóc proszę o kontakt, na prawdę nie jestem jakimś chujem co nie odda i ucieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 ostatni raz w burdelu rok temu bylem A po co Ty tam byles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 ostatni raz w burdelu rok temu bylem Iras napisał/a:ostatni raz w burdelu rok temu bylem A po co Ty tam byles ? Na drinku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 dobra koniec OT, bo sytuacja ciezka, a My jak zawsze sobie zartujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 A po co się chodzi do takiego miejsca? Chyba nie uczyć się statystyki Pershing ratuje moją przyszłość na uczelni Wielka dziękówa, bo już na prawdę tylko bank mi zostawał... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 ale gest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 Marna inwestycja persiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 A po co się chodzi do takiego miejsca? Chyba nie uczyć się statystyki tak patrzac obiektywnie , to pewnie poszedles pozyczyc na kupon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 Musiał dobrze kucnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 sprzedal siostre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2010 Wmienie 40 pln na mBank, place na MB 45 Kontakt pw or eb or gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2010 Wymienie 95 pln na PKO, płace na mb 100 pln kontakt pw lub gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian0016 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2010 Iras najlepszym wyjsciem bedzie udanie sie do banku po pozyczke tylko jak juz tam pujsziesza to nie zapomnij wziac wiecej zeby ci na weekend na kupon stykło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar100 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2010 Cześc.Pożyczę 20zł na mb lub na mBank.Oddaje w tym tygodniu z jakimś procentem.Piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksFan Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2010 ostatnio pożyczałem: Stomil-oddał w terminie , zaufany człowiek Iras- zdecydowanie na plus, zaufanie 100% Pavao-- nie polecam, zwykły oszust na to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 Pożyczę 30zł na Moneybookers. Oddaje do max 2 tygodni (obrót). Udane pożyczki i zawsze oddawane u chomika, marmon, barto etc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 Pozycze i ja 40 PLN na Moneybookers, oddaje 45 (5 ziko zarobione za nic) okolo 17-20 grudnia. Pozyczalem juz wiele razy, tylko raz zdarzylo mi sie spoznic z wplata nie z mojej winy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 Pavao-- nie polecam, zwykły oszust na to wygląda dobrze wiedzieć że takie dziwki można tu spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maja81szn to frajer Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 witam...informuje, iż środki pieniężne będą wypłacane od grudnia i tak też będzie. Pierwsze spłaty ruszą od 20.12 jednakże istnieje możliwość już od 17.12...w przypadku dużych kwot będą rozkładane na dwie raty (powyzej 500zł - 2x250zł), szczegóły będą na pw bądź gg. Zasada jest taka: najpierw idą kwoty malutkie typu: 100,150zł, 200zł potem jedne z rat np 250zł...czyli 50% i potem ostatnie z tych rat...zasada jest taka wszystkiego by zmniejszyć ilość osób czekających i spłacić połowicznie wieksze 50% kwot by kazdy był happy całkowicie inni częsciowo...a potem jak zostanie 1-2 osoby spłacić całość(drugie 50%)...to nie znaczy, iż w grudniu wszystko zostanie spłacone bo niby skąd...2-3 osoby w tygodniu beda mieli oddawane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 Pozycze i ja 40 PLN na Moneybookers, oddaje 45 (5 ziko zarobione za nic) okolo 17-20 grudnia. Pozyczalem juz wiele razy, tylko raz zdarzylo mi sie spoznic z wplata nie z mojej winy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 Pavao - czarna lista (niedługo ban), odradzam wymian z uzytkownikami, ktorzy nie sa uwierzytelnieni wieloma wymianami, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 Wszyscy nowi userzy, ktorzy maja dobre zamiary i chojnie wynagradzac chca pozyczki moga teraz tym frajerom, ktorzy nie oddaja kasy "podziekowac" - nie dziwcie sie, ze nikt nie chce Wam pozyczyc jak co raz pojawiaja sie takie kwiatki. Wiele udanych wymian to za malo - proponuje pozyczac tym od 500 postow wzwyz, to powinno zawezyc grono oszustow (lub miejmy nadzieje wyeliminowac), nikomu z nich nie bedzie sie chcialo pracowac tyle dla 50zl A szybkie wbijanie na wlasnych typach od razu da sie zweryfikowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi