Irasss1 Napisano 18 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2010 Pers, wiem że czytasz i się wahasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magiq1989 Napisano 18 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian0016 Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2010 potrzebuje pilnie 50 na mb oddaje w przyszła srode 65 pisac na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dikimow43420 Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2010 daje 30 zeta na MB za doładowanie do MixPlusa o wartości 30 PLN. (kase bede miał w poneidziałek wiec czekam na chetnego do poniedziałku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2010 Pożycze 20zl do czwartku, oddam 30. Pilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodex Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2010 @ na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2010 wyslane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavao Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2010 pozycze do wtorku 20zl oddaje 30zl , juz pozyczalem od sebigi i oddalem na czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2010 Ostatnia pozyczka w tym miesiacu 20 pozycze oddaje 30 w czwartek... Pliska Zalezy na czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2010 30 zł do końca następnego tygodnia oddaje z bonusem, widnieje na pierwszej stronie wśród zaufanych trochę wymian było nigdy żadnego problemu nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpak Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2010 Pavao oddał w terminie polecam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2010 a Maja1szn też odda w terminie. Rocznym ku**a kasa przepadła. Żal. Ale pretensje sam do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2010 Z tego co słyszałem to sporo napożyczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2010 PIQENCHUJEN też wieje cwelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavao Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2010 pozycze 30zl do piatku,sobota max, oddaje 40zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2010 pozycze do wtorku 20zl oddaje 30zl , juz pozyczalem od sebigi i oddalem na czas Tak zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2010 Udane pożyczki w ostatnich dniach/tygodniach: Irek literkate Ziele Szypii Stomil i diki (z małym poślizgiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2010 Wymienie 50pln na mBank, place MB, kontakt PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2010 Wymienie 50pln na mbank, place MB, kontakt PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian0016 Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2010 potrzebuje pilnie 120 zł na mBank oddaje 150 w srode moge oddac na mb jak kto woli .byłby ktos chetny ???pisac na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2010 Krzysiu jeszcze nie wypłacił kasy z Typu Dnia, więc mam pytanie czy ma ktoś 50 złoty pożyczyć na MB lub mBank do tego czasu? Sądzę, że do zwrotu będzie do 2-3 dni. Pilne, bo potrzebuje na dzisiejsze noce typy. NIEAKTUALNE! Dzięki Seba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2010 Krzysiu jeszcze nie wypłacił kasy z Typu Dnia, Mylisz sie synu ! Wymienie: Ktos mi - 200$ na neteller (konto w $) Place na Moneybookers po kursie 3.02 (konto w pln) nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2010 Skąd mogłem wiedzieć, że wejdziesz tak późno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2010 Szukam osoby, która posiada bon, czy wolne pieniądze, które mogą zasilić moje konto w tobet. Płacę przelewem sms na nr telefonu w orange. Chętnych proszę o kontakt na PW (szczegóły do dogadania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dikimow43420 Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2010 pozyczy ktoś 40 ziko do świąt?? oddam 50 mnóstwo udanych transakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2010 Skąd mogłem wiedzieć, że wejdziesz tak późno? on wlasnie sie obudzil do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość casual11 Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2010 Pożyczę 25 pln. Oddaje w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2010 powo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2010 Jako, że pewnie mój jutrzejszy kupon nie wejdzie to mogę już napisać tego posta Brakuje mi 1013zł do opłacenia czesnego za uczelnie I tym samym zwracam się z prośbą czy nie miałby ktoś pożyczyć tej niemałej kwoty na konto bankowe. Oddam w przeciągu 3 miesięcy ( płatnośc ratami , ostatnia do końca lutego ) 1100zł ... Mogę podesłać skan dowodu jakby co. No cóż, może ktoś się znajdzie Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi