dikimow43420 Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2010 tym bardziej ze chciał nawet 500zł!!!!!!!!!!!! ale nie ma chyba takiego co by 500 pozyczył nikt o zdrowych zmysłach nie chciał by tyle pozyczyć od kogos obcego wiec wiadomo ze to jest jakiś ciemny typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2010 Posiadam bon do bet-at-home o wartości 5 zł z promocji AJO. Chętnie go sprzedam lub zamienię na bon do bah'a z innej kampanii, lub na bon do bukmachera: tobet, Betsafe lub Unibet. Zainteresowanych proszę o PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mln Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2010 ma ktoś stówke na mb pozyczyc do srody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 1 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2010 Do środy 30 zł na MB , święto i mój bank jest nie czynny dużo wymian bez problemowych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floro_perez Napisano 1 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2010 mam do sprzedania bon do bet-at-home o wartosci 10 euro. kiedys juz wykorzystalem podobny wiec ten jest mi nieporzebny. cena: 30zl na mb. zainteresowani prosze pisac na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stomil Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2010 Pożycze 60 zl na mb oddaje w piatek bedz w poniedzialek w zaleznosci kiedy dostane chajs na konto zwracam 80 zl nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksFan Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2010 Pożycze 60 zl na mb oddaje w piatek bedz w poniedzialek w zaleznosci kiedy dostane chajs na konto zwracam 80 zl moge pozyczyc, pisz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mln Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2010 240zł na MB, oddaje 250zł jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawko12 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2010 Witam! Czy jest ktoś w stanie udzielić pożyczki w wysokości 100zł na mb albo mBank?? Oddaje 150zł do 13 listopada ( wiem, że dużo ludzi jak zobaczy że chce aż połowe więcej oddać od tego co pożyczam to nikt nie uwierzy w moją wiarygodność - jeśli tak to na innym forum można sprawdzić że jestem wiarygodny i uczciwy w oddawaniu) oferta ważna do jutra - czekam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dikimow43420 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2010 Pozycze 40 zł na MB , oddaje 50 zeta do 2 ,max do 2,5 tygodnia.. Jestem uczciwym i zaufanym człowiekiem i zawsze jak pożyczam to oddaje w czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 6 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2010 Pożyczę 40 zico do ok. środy Oddam z bonusem. Piszcie PW kochani pożyczkodawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 7 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2010 Pożyczę 40 zico do ok. środy Oddam z bonusem. Piszcie PW kochani pożyczkodawcy Ponawiam prośbę. Termin ważności niezbyt długi Nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funfel Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2010 Potrzebuje 1,50$ na PokerStars... wjeb.. przed chwila 100 zielonych pw nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marmon Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2010 pozycze 100pln na mb, oddaje 125pln w poniedzialek wieczorem Nie oddal, nie kontaktuje sie i juz pewnie nie odda Powinien zniknac z listy zaufanych, skad w ogole sie tam wzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2010 30-40 pln do jutra na NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maja81szn to frajer Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2010 pozycze 100pln na mb, oddaje 125pln w poniedzialek wieczorem Nie oddal, nie kontaktuje sie i juz pewnie nie odda Powinien zniknac z listy zaufanych, skad w ogole sie tam wzial DzIuBeK napisał/a: pozycze 500zł na mb, oddaje 800zł do 14 pazdzernika aż musialem coś napisać bo nosi mnie jak to czytam...ten koleś powienien w trybie szybkim znaleźć sie na CZARNEJ LISCIE !!!!! w kwietniu pozyczył ode mnie 100zł miał oddac do 10.04 200zł i co?? cisza jak makiem zasiał!! Myslalem ze gość zaginął w akcji a tu prosze jeszcze ma czelność pożyczac?? --->> to napisałem na poprzedniej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2010 Dodaje go do czarnej listy....zreszta to bylo podejrzane, ze ktos chce pozyczyc 500, a oddaje 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2010 Mnie też dodaj mnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2010 o maja, a Ty kiedy zamierzasz shipnac stowke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2010 30-40 pln do jutra na NBA podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 10 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2010 Witam. Pozycze 50 zl na MB (ewentualnie na konto bankowe w Aliorze), potrzebne mi sa na wyjazd do stolycy a jestem w tym miesiacu juz lekko splukany. Oddaje okolo 20-25 tego miesiaca z malym bonusem. Do tej pory mam sporo udanych, czyli zakonczonych calkowitym oddaniem w terminie pozyczek z bonusami. PS. Dodam, ze aktualne do dzisiaj do wieczora, maksymalnie jutro rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jimmy(The Citizens) Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2010 Pożyczę 20-30zł na Moneybookers oddaje maksymalnie do 20 listopada ale pewnie dużo szybciej z małym bonusem, 10zł więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian0016 Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2010 pozycze 100zł na mb oddaje jutrro 115 .jest to pierwsza tranzakcja wiec nieposiadam chwilowo zadnych opinii ale kiedys musi byc ten pierwszy raz . chetni pisac na pw Ps. dodatkowo jesli by ktos chciał zamiast na mb moge oddac poprzez karte paysafe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jimmy(The Citizens) Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2010 Pożyczę 20-30zł na Moneybookers oddaje maksymalnie do 20 listopada ale pewnie dużo szybciej z małym bonusem, 10zł więcej. nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2010 skan dowodu na pw wraz z jakims dokoumentem ze to ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2010 50 zł na mb oddaje do końca next tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 14 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2010 Pożyczę 30 zico na @ lub mBank. Oddaję 2 max 3 dni. Oddam 40 na @ lub konto jak kto woli. Aktualne do godziny 13:50. Udane transakcje z Ziele'm, el-mandato, Szypim etc Piszcie PW Nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 16 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2010 Pożyczam 500 pln'ów od el-mandato. Za obustronnym porozumieniem termin zwrot nastąpi 16-tego grudnia 2010 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 17 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2010 Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 17 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2010 W sumie też bym pożyczył 550zł na konto bankowe to pokłosie czarnej serii sprzed 3 miesięcy jeszcze . Bo wiszę koledze Z tym, że oddam 20 grudnia Może grube forumowe ryby pomogą ? hehe Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi