Irasss1 Napisano 22 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec 2010 pożycze pilniusio 40zl , oddaje 50 do konca lipca. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 22 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec 2010 Ma ktos jakies info od mendozy ? mistrzyk16 , wisi mi 30 ku**a browarow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 22 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec 2010 mi 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2010 pozyczajcie dalej 15-latkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 23 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2010 A skąd te info, że mają 15 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 23 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2010 peliszkooo ma na gg w profilu 8 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 23 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2010 Pożyczacie jakimś nowym użytkownikom nieznanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 23 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2010 Ja mam na gg, że 7, i... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 23 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2010 pożyczcie mi lepiej, nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 23 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2010 pożyczcie mi lepiej, nadal aktualne Znowu chcesz postawić na Legię? z PSG dostaną w dupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 23 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2010 nie obstawiam sparingów dobra,czekam pod gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 23 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2010 co tak żydzita dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 24 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2010 Pożyczę 80zł na PL bank... Oddaje z bonusem do 9-10 następnego miecha Chętni odzywać się na pw nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 25 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2010 ma ktoś na zbyciu 50zł na mb ? oddaje przelewem nawet 55zł //nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 26 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2010 Wymienię 16zł na mb na konto bankowe. Robię przelew pierwszy i wrzucam potwierdzenie wpłaty w pdf'ie. Pilne niemiłosiernie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 26 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2010 Wymienię 16zł na mb na konto bankowe.Robię przelew pierwszy i wrzucam potwierdzenie wpłaty w pdf'ie. Pilne niemiłosiernie. wymienilem , zobaczymy czy dojdzie ale chyab dojdzie bo nie napisal " wypierdalaj " po wyslaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 26 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2010 rogal, mało Ci frajerstwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 26 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2010 bros, chyba znowu za mocno w sufit przyjebałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 27 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2010 Wymienię 16zł na mb na konto bankowe.Robię przelew pierwszy i wrzucam potwierdzenie wpłaty w pdf'ie. Pilne niemiłosiernie. Gra gitara Iras gra gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 27 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2010 Z bonusem nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 27 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2010 Wymieni ktos kase ja na sle na Moneybookers wy mi na mBank lub bzwbk ?? Rogal wplatomat zepsol to nie mam z kim narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 30 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2010 Pozycze 25 zl na Moneybookers. Zwrot + maly bonusik w poniedzialek lub wtorek. edit: nieaktualne, pozyczka u Irka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maja81szn to frajer Napisano 31 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2010 Witam, chciałbym was zawiadomić, iż pamiętam o tym co mam do zrobienia wobec was, sytuacja obecnie jest ciężka, stąd ogromne opóźnienia. Mam nadzieje ze wszystko sie niedługo wyjaśni. SORRY. Jak tylko sie coś wyjaśni dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 31 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2010 Witam, chciałbym was zawiadomić, iż pamiętam o tym co mam do zrobienia wobec was, sytuacja obecnie jest ciężka, stąd ogromne opóźnienia. Mam nadzieje ze wszystko sie niedługo wyjaśni. SORRY. Jak tylko sie coś wyjaśni dam znać. cały czas czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość klose Napisano 1 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2010 Czekamy bo masz mega zajebiste opóźnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stomil Napisano 5 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2010 pozycze 60 zl na mb oddaje 12 sierpnia 80 zl jak cos to pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paradise Napisano 10 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2010 siema pożyczę 10zł na mb do odblokowania wypłatY (ugralem ze spinów SPORTINGBET) oddaje jutro 30zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2010 Jeden post, kazdy sie pali, aby Ci pozyczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paradise Napisano 10 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2010 spodziewałem się że tak będzie hehe:) ale liczę że ktoś się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2010 nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi