Sebigi Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2010 Iras, Jakie warunki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2010 no mogę dychę dorzucić bidny student jestem p.s munez dzięki za pożyczkę, ale i tak jestem jeszcze "głodny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2010 nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2010 no mogę dychę dorzucić bidny student jestem p.s munez dzięki za pożyczkę, ale i tak jestem jeszcze "głodny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2010 mistrzyk16 czarna lista na pierwszej stronie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2010 Proponuje literkate'a tez wpisac na czarna liste, wypowiadalem sie na jego temat, persh tez bodajze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2010 mistrzyk16 czarna lista na pierwszej stronie tematu To usuńcie go też z Listy osób zaufanych, bo jeszcze widnieje na niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2010 a co z peliszko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2010 A ja prosze o pozyczke. 30 zl - oddaje 40 zl w przeciagu MAX 14 dni (na 80% bedzie to szybciej, mysle ze okolo 7 dni). Zapozyczone u Rogala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2010 A ja prosze o pozyczke. 30 zl - oddaje 40 zl w przeciagu MAX 14 dni (na 80% bedzie to szybciej, mysle ze okolo 7 dni). na mb mam jak co wal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2010 a co z peliszko? poczekam aż odczyta pw, nie było go na forum od 9 lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2010 Pieniądze oddane pershingowi, mario91 czekam na Twój email na MB i przesyłam pieniądze dzisiaj. Pieniądze również zwrócone mózgowi Przepraszam za kłopoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpak Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2010 a co z peliszko? poczekam aż odczyta pw, nie było go na forum od 9 lipca mam gg do peliszka jak chcesz to pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2010 Ma ktoś dane usera babilon ? Bardzo prosze o kontakt, szykuje się ropzrawa sądowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2010 PPieniądze do mario91 już wysłane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2010 nie lepsza ostrzegawcza rozmowa face to face ? Umowę spisywaliście? Nie jestem jakoś obcykany w prawie, ale nie wiem czy rozmowa na gg czy screen z forum jest podstawą do roszczeń o należności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2010 Pershing po IP naprawdę możesz wyciągnąć wiele danych z imieniem,nazwiskiem i adresem na czele. Jak coś to pw/gg [ Komentarz dodany przez: lucas: 2010-07-16, 23:28 ] Jeśli nie ma zmiennego IP;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2010 Taki haker, a na kupony siana nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2010 Szukam danych dla kolegi, szczegółow nie będę podawał, chodzi o bezpieczeństwo postronnych osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2010 Ostatnio w Twoich rejonach maczety stały się sposobem na rozwiązywanie problemów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2010 BePe vel gruby , oddane kolana cale Jeszcze Bracia mroczkowie wel Mazurki sie staraja o postrzelenie kolan , no i ten mistrzyk to w ogole w ch**a przycial Bart dopiero co pozyczyl to nawet szkoda nabijac do komory Ostatecznie mozge odstapic od kolan i przyjebac maczeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2010 Jak jest zapotrzebowanie na maczety to na pw walić. Mogę załatwić jakieś mad dogi full custom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 17 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 2010 Najelpsze jest to, że na kastet trzeba mieć zezwolenie, a na maczetę już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 2010 Katany, szable, miecze też nie. Czarnoprochówki są na dowód, a takim winchesterem ze 100 metrów to każdy gimnazjalista cię zdejmie. No a na nunczaku trzeba już pozwolenie. Chory kraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 18 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec 2010 W tym miesiącu pożyczyłem od: -Sebigi -Ziele -Szandek -BPL -Pershing -Munez -Akindu nikomu nie oddam a tak na serio, to dzięki polecam się na przyszłość, oddaje oczywiście wedle umowy z każdym z osobna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 18 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec 2010 Iras Również Ciebie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 18 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec 2010 Pożycze 50 pln na mb, oddam 80 pln do tygodnia, pisac na pw szandek pożyczył 20 pln, do tygodnia oddaje 40 na czarna listę go mignął mi na gg i cieć nic nie odpisał [ Komentarz dodany przez: lucas: 2010-07-18, 22:48 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec 2010 akupoczek: wymienie z atrakcyjnym bonusem kase z Moneybookers na pl bank ?? kto ma karte money zainteresowany?? bonus atrakcyjny a kase mzna wplacic mi bezposrednio w oddziale banku na konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 19 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec 2010 mam karte , ile tego bonusa przewidujesz , no i oczywiscie Ty pierwszy wplacasz kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec 2010 mam karte , ile tego bonusa przewidujesz , no i oczywiscie Ty pierwszy wplacasz kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi