Gość old_Chomik Napisano 9 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2010 yaras Iras Chomik terminowo + bonus oby takich jak najwięcej. niestety nie wszyscy wywiązują się ze swoich pożyczek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 9 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2010 yaras Iras Chomik terminowo + bonus oby takich jak najwięcej. niestety nie wszyscy wywiązują się ze swoich pożyczek... dlatego powinno się wyszczególnić takich osobników Prosimy o nazwy tych użytkowników Chrumek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 9 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2010 narazie się wstrzymam gdyż są to kilkudniowe spóźnienia ale bardziej mi chodzi o to, że napożyczałem kasy i chciałem ją z powrotem przez MŚ, żeby wpłacić do buka, a póki co lipka według mnie to jak się daje termin do którego zwrócisz kasę, to przynajmniej jak przedłużasz czas oddania to dajesz info, a jeden to póki co 0 kontaktu btw. ma ktoś z 30 dyszki pożyczyć tak do 13 czerwca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 9 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2010 btw. ma ktoś z 30 dyszki pożyczyć tak do 13 czerwca ? nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 9 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2010 el-mandato, ten koleś co mnie wrobił raz też był przygotowany na maxa a ja troche nierozważnie rozegrałem to on podał się za połamańca wtedy ... A największa beka że próbował drugi raz to samo podał się za Chomika wtedy i podał ten sam @ MB to podpusciłem go trochę że niby wysłałem i że ma mi wysłać kase a on że już wysłał i tak się z nim droczyłem aż wkońcu mu napisałem że jest tak słaby w tym co robi że drugi raz mu się nie uda i zablokował moje gg dlatego skasowałem gg z forum i tylko na priva sie komunikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 9 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2010 dlatego skasowałem gg z forum i tylko na priva sie komunikuje otóż to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 9 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2010 Przez gg mozna, ale trzeba zadac wyslania np. pw na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2010 Przez gg mozna, ale trzeba zadac wyslania np. pw na forum pewności i tak nigdy nie będzie, po prostu nie pożyczam nieznajomym udana pożyczka akupoczek, Kisiel (terminowo + bonus) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzyk16 Napisano 10 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2010 Witam!!! To znowu ja , pozycze 30zł na mb ,również oddaje w okolicach lipca, tym razem z mniejszym bonusem , bo oddaje 40zł , to razem uskłada mi się 100zł do oddania ,, pozdrawiam, jak coś pisać na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 10 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2010 Tera kurna ja Póki co lajtowa prośba o pożyczkę 50zł do końca miecha Oddam 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 10 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2010 Iras nie wierze przecież to dopiero 10 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzyk16 Napisano 10 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2010 Witam!!! To znowu ja , pozycze 30zł na mb ,również oddaje w okolicach lipca, tym razem z mniejszym bonusem , bo oddaje 40zł , to razem uskłada mi się 100zł do oddania ,, pozdrawiam, jak coś pisać na PW Jak najbardziej aktualne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 10 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2010 pożycze 50 zł do końca następnego tygodnia bonus do uzgodnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 10 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2010 pw lub gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2010 Tera kurna ja Póki co lajtowa prośba o pożyczkę 50zł do końca miecha Oddam 60 możesz do mnie napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 10 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2010 mistrzyk16 napisał/a:Witam!!! To znowu ja , pozycze 30zł na mb ,również oddaje w okolicach lipca, tym razem z mniejszym bonusem , bo oddaje 40zł , to razem uskłada mi się 100zł do oddania ,, pozdrawiam, jak coś pisać na PW Jak najbardziej aktualne:) daj mb na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 Pożycze 50 zika do konca miecha, oddam 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 Pożyczę 30 dyszki pod koniec miesiąca mam wypłatę z redakcji tak więc spokojnie oddam 40zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 Pożycze 50 zika do konca miecha, oddam 60 nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 baller, Ty szalony Reniferu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 Pozyczę 200zł na mb. Oddam 20.06 230zł. Kontakt priv. Wiele udanych wymian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 Pozyczę 200zł na mb. Oddam 20.06 230zł. Kontakt priv. Wiele udanych wymian. Nieaktualne pozyczka od akupoczek, 170zl do oddania 20.06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jemjogurt Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 pozycze zaufanym na procent pisac w tym temacie sam sie zglosze do wybranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Veb213 Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 potrzebuję pożyczyć 400 złotych. oddam za miesiąc. potwierdzić mnie mogą cantona albo persh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 Maja gdzzzziiiieeee jestes ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzyk16 Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 Maja gdzzzziiiieeee jestes ???? dużo Ci wisi???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 Dziwię się, że po ostatniej akcji dalej mu pożyczyliście... narazie go nie ma na gg też nie odpowiada. Trafił na czarną listę na pierwszej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 160 zł ode mnie poszło, na szczęście-nieszczęście była to kasa z wygranych kuponów a nie z konta ale jednak.. Skubany jeszcze w snookera na wp ze mną pograł kilka razy.. Ja tam już w odzysk nie liczę. Trudno. Poszło się je**ć. P.S. Pershing dzieki za nr. Spróbujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodex Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 Ode mnie też poszło 320 zł.. I szczerze też już wątpie, żeby kasa została zwrócona.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 Znając go zwróci ale kiedy to nie wiadomo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi