Skocz do zawartości

WYMIANY, POŻYCZKI, KOMENTARZE (LISTA ZAUFANYCH W 1 POŚCIE)

klop22

Rekomendowane odpowiedzi

* Wiele udanych wymian. Zwrot ustalany indywidualnie z zainteresowanym *

Potrzebuje pożyczki 200zł (mb,mbank) do 10ego czerwca (wypłata). Bonus do ustalenia na priv. Mogę przesłać skan dowodu + wyciąg konta bankowego. Pilne.

Zwrot: 200zł + 35zł bonusu

Potrzebuje pożyczki 200zł (mb,mbank) do 10ego czerwca (wypłata). Bonus do ustalenia na priv. Mogę przesłać skan dowodu + wyciąg konta bankowego. Pilne.

Zwrot: 200zł + 35zł bonusu

Nadal aktualne.

Witam, czy jest ktoś chętny na taką zamianę:

doładowanie 200zł na konto w Unibet (wygrana z konkursu na innym forum) w zamiast za 120zł na mb. Chętnych proszę o kontakt na PW , czekam na odpowiedź do jutra maksymalnie, ..doładowanie 200zł wymaga obrotu 3 razy po kursie minimalnym 1.50, więc nie jest to zbytnią przeszkodą, także jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt:)

Witam, czy jest ktoś chętny na taką zamianę:

doładowanie 200zł na konto w Unibet (wygrana z konkursu na innym forum) w zamiast za 120zł na mb. Chętnych proszę o kontakt na PW , czekam na odpowiedź do jutra maksymalnie, ..doładowanie 200zł wymaga obrotu 3 razy po kursie minimalnym 1.50, więc nie jest to zbytnią przeszkodą, także jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt:)

nieaktualne

Potrzebne jeszcze 100zł (mb,mbank) do 10ego czerwca (wypłata). Mogę się zweryfikować na każdy możliwy sposób ( przesłać skan dowodu + wyciąg konta bankowego, itd) Pewny zwrot. Pilne.

Oddaje 120zł.

Potrzebne jeszcze 100zł (mb,mbank) do 10ego czerwca (wypłata). Mogę się zweryfikować na każdy możliwy sposób ( przesłać skan dowodu + wyciąg konta bankowego, itd) Pewny zwrot. Pilne.

Oddaje 120zł.

Kilka razy pożyczałem kase ermolowi, więc dodam, że zawsze oddawał z bonusem, jednak ostatnia pozyczka splacona z kilkumiesiecznym opoznieniem, to tak dla formalnosci :]

Oddaje 120zł.

Kilka razy pożyczałem kase ermolowi, więc dodam, że zawsze oddawał z bonusem, jednak ostatnia pozyczka splacona z kilkumiesiecznym opoznieniem, to tak dla formalnosci :]

Zgadza się , nie mam nic do ukrycia, bylo to spowodowane utratą pracy. Teraz natomiast wszystko jest w porządku, pracuję trochę ponad miesiąc (mogę przesłać skan umowy o pracę) stąd też wypłata za kwiecień była niewystarczająca :) Jeżeli jednak ktoś się zdecyduje, to zapraszam na priv w celu omówienia szczegółów.

Pershing jest prośba... potrzebuje pozyczyc 12000 zl do konca czerwca... oddaje okolo 11000 bo ciezka sytuacja finansowa. tego tysiaka Ci tam kiedys dośle ... da rady?

MB masz na PW ... ;)

Gość old_Chomik

persh nie bawi się w pożyczanie drobnych %-) ile razy trzeba Wam o tym przypominać :k:

Pietaszek bylo oddac z bonusem %-)

Gość luckyluck
Żeby nie było szandek pożyczył mi złotówkę i oddałem dzisiaj z powrotem %-)

Niby mała kwota, ale trzeba mieć zaufanie w tym dziale ;)

nie musiałeś :k:

że Ci się chciało %-)

Oddaje 120zł.

podbijam.

Witam!

20Euro(okolo 84PLN) potrzebuje pozyczyc na MB by moc wplacic ,aby miec pozniej wyplacic pieniadze na MB z pokera. Czas oddania do 3-4 Dni Max,oddaje 15% wiecej od pozyczonej kwoty .

jak cos to pw or gg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...