ermol Napisano 30 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2010 * Wiele udanych wymian. Zwrot ustalany indywidualnie z zainteresowanym * Potrzebuje pożyczki 200zł (mb,mbank) do 10ego czerwca (wypłata). Bonus do ustalenia na priv. Mogę przesłać skan dowodu + wyciąg konta bankowego. Pilne. Zwrot: 200zł + 35zł bonusu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 30 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2010 Na szybkości pożyczę 40zł do jutra . Oddam 50 walić na pw or gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 31 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2010 * Wiele udanych wymian. Zwrot ustalany indywidualnie z zainteresowanym * Potrzebuje pożyczki 200zł (mb,mbank) do 10ego czerwca (wypłata). Bonus do ustalenia na priv. Mogę przesłać skan dowodu + wyciąg konta bankowego. Pilne. Zwrot: 200zł + 35zł bonusu Nadal aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 31 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2010 1 złoty na mBank potrzebuje na dzisiejszą Marię Mam równo 20, a minimalne wpłata przez przelewy 5 euro Oddaje w środę/czwartek zależy od wypłaty z buka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2010 na mb moge pozyczyc, niestety nie mam mabnku, zwrot 25, jak cos to pw Na szybkości pożyczę 40zł do jutra . Oddam 50 walić na pw or gg jak cos to pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzyk16 Napisano 31 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2010 Witam, czy jest ktoś chętny na taką zamianę: doładowanie 200zł na konto w Unibet (wygrana z konkursu na innym forum) w zamiast za 120zł na mb. Chętnych proszę o kontakt na PW , czekam na odpowiedź do jutra maksymalnie, ..doładowanie 200zł wymaga obrotu 3 razy po kursie minimalnym 1.50, więc nie jest to zbytnią przeszkodą, także jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzyk16 Napisano 31 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2010 Witam, czy jest ktoś chętny na taką zamianę:doładowanie 200zł na konto w Unibet (wygrana z konkursu na innym forum) w zamiast za 120zł na mb. Chętnych proszę o kontakt na PW , czekam na odpowiedź do jutra maksymalnie, ..doładowanie 200zł wymaga obrotu 3 razy po kursie minimalnym 1.50, więc nie jest to zbytnią przeszkodą, także jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt:) nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 * Wiele udanych wymian. Zwrot ustalany indywidualnie z zainteresowanym * Potrzebne jeszcze 100zł (mb,mbank) do 10ego czerwca (wypłata). Mogę się zweryfikować na każdy możliwy sposób ( przesłać skan dowodu + wyciąg konta bankowego, itd) Pewny zwrot. Pilne. Oddaje 120zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8787mnb Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 * Wiele udanych wymian. Zwrot ustalany indywidualnie z zainteresowanym * Potrzebne jeszcze 100zł (mb,mbank) do 10ego czerwca (wypłata). Mogę się zweryfikować na każdy możliwy sposób ( przesłać skan dowodu + wyciąg konta bankowego, itd) Pewny zwrot. Pilne. Oddaje 120zł. Kilka razy pożyczałem kase ermolowi, więc dodam, że zawsze oddawał z bonusem, jednak ostatnia pozyczka splacona z kilkumiesiecznym opoznieniem, to tak dla formalnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 * Wiele udanych wymian. Zwrot ustalany indywidualnie z zainteresowanym * Potrzebne jeszcze 100zł (mb,mbank) do 10ego czerwca (wypłata). Mogę się zweryfikować na każdy możliwy sposób ( przesłać skan dowodu + wyciąg konta bankowego, itd) Pewny zwrot. Pilne. Oddaje 120zł. Kilka razy pożyczałem kase ermolowi, więc dodam, że zawsze oddawał z bonusem, jednak ostatnia pozyczka splacona z kilkumiesiecznym opoznieniem, to tak dla formalnosci Zgadza się , nie mam nic do ukrycia, bylo to spowodowane utratą pracy. Teraz natomiast wszystko jest w porządku, pracuję trochę ponad miesiąc (mogę przesłać skan umowy o pracę) stąd też wypłata za kwiecień była niewystarczająca Jeżeli jednak ktoś się zdecyduje, to zapraszam na priv w celu omówienia szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemON Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 Pershing jest prośba... potrzebuje pozyczyc 12000 zl do konca czerwca... oddaje okolo 11000 bo ciezka sytuacja finansowa. tego tysiaka Ci tam kiedys dośle ... da rady? MB masz na PW ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 :k: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 Żeby nie było szandek pożyczył mi złotówkę i oddałem dzisiaj z powrotem Niby mała kwota, ale trzeba mieć zaufanie w tym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 persh nie bawi się w pożyczanie drobnych ile razy trzeba Wam o tym przypominać Pietaszek bylo oddac z bonusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 pożyczka na 12 kafli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 Pietaszek bylo oddac z bonusem Był bonus 200% Taki bonus tylko u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 Żeby nie było szandek pożyczył mi złotówkę i oddałem dzisiaj z powrotem Niby mała kwota, ale trzeba mieć zaufanie w tym dziale nie musiałeś że Ci się chciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 Małe podsumowanie Tylko w tym miesiącu spłacone pożyczki u : -BPL -Pershing -Mario -Rogal -Sebigi -Chomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 No wlasnie, "tylko w tym miesiacu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 Iras zostało coś na obstawianie w czerwcu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 Pożyczę 60 zł na mb oddaje maks do następnego piątku (4.06.10.)z zadowalającym procentem of course :cwaniak: Nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 Iras zostało coś na obstawianie w czerwcu ? juz mu oferowalem, iz wczoraj moglem 300 na mb, bo nastepna wyplate mam dopiero ok 17-go czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 Iras zostało coś na obstawianie w czerwcu ? Jakieś drobne, pykam sobie po 2zł . Trenuje swoją silną wolę póki co i gram za małe stawki albo wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 * Wiele udanych wymian. Zwrot ustalany indywidualnie z zainteresowanym * Potrzebne jeszcze 100zł (mb,mbank) do 10ego czerwca (wypłata). Mogę się zweryfikować na każdy możliwy sposób ( przesłać skan dowodu + wyciąg konta bankowego, itd) Pewny zwrot. Pilne. Oddaje 120zł. podbijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemON Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 nie nie badź żyła!! pewnie skasowales na PW adres tak ze wysylam go 3 razy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurol Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 Witam! 20Euro(okolo 84PLN) potrzebuje pozyczyc na MB by moc wplacic ,aby miec pozniej wyplacic pieniadze na MB z pokera. Czas oddania do 3-4 Dni Max,oddaje 15% wiecej od pozyczonej kwoty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 Jeżeli kogoś interesuje pożyczka - kontakt na GG - TYLKO osoby z bardzo dobrą reputacją (pożyczki) !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2010 Witam! 20Euro(okolo 84PLN) potrzebuje pozyczyc na MB by moc wplacic ,aby miec pozniej wyplacic pieniadze na MB z pokera. Czas oddania do 3-4 Dni Max,oddaje 15% wiecej od pozyczonej kwoty . jak cos to pw or gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 2 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2010 Wymienie mb na mBank, zaufanym wpłacam jako pierwszy, dorzucam bonus. Priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi