PołamanaKoza Napisano 12 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2009 szansa mała ale nadzieja matką głupich potrzebuje 20 Euro na MB aby wpłacić do kasyna i odblokować możliwość wypłaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 14 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2009 Mam 100zl na MB, chcialbym w ciagu 24h miec na koncie. Tylko PW! Zaufanym wysylam pierwszy. Oferta dotyczy calej kwoty, nie rozbijam na raty czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 24 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2009 Pozycze 100zł na mb. Oddaje we wtorek 150zl na konto bankowe lub mb. Jako zabezpieczenie wysylam skan dowodu, rachunku bankowego oraz rachunku z widocznym adresem zamieszkania. Zalezy mi na czasie. Kontakt [priv] lub GG 5760574 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 24 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2009 Pozycze 100zł na mb. Oddaje we wtorek 150zl na konto bankowe lub mb. Jako zabezpieczenie wysylam skan dowodu, rachunku bankowego oraz rachunku z widocznym adresem zamieszkania. Zalezy mi na czasie. Kontakt [priv] lub GG 5760574 nieaktualne: pozyczka od Czaczor, termin splaty : wtorek 15:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 24 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2009 pozycze 50 zł na mb, odrazu zlece przelew na konto. Pw or gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8787mnb Napisano 26 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj 2009 Pozycze 100zł na mb. Oddaje we wtorek 150zl na konto bankowe lub mb. Jako zabezpieczenie wysylam skan dowodu, rachunku bankowego oraz rachunku z widocznym adresem zamieszkania. Zalezy mi na czasie. Kontakt [priv] lub GG 5760574 nieaktualne: pozyczka od Czaczor, termin splaty : wtorek 15:00. transakcja zakonczona sukcesem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cukierek Napisano 27 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2009 zamienie 12 zl z MB na 10 zl na paypal, wplacam pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 28 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2009 Znowu potrzebuje pozyczki tym razem 120zł na mb. Oddaje w poniedzialek 170zl na konto bankowe lub mb. Jako zabezpieczenie wysylam skan dowodu, rachunku bankowego oraz rachunku z widocznym adresem zamieszkania. Zalezy mi na czasie. Kontakt [priv] lub GG 5760574 Wymienialem/pozyczalem juz kilkakrotnie zawsze zwrot na czas + jak widzicie spory bonus. Zalezy mi na czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 28 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2009 Znowu potrzebuje pozyczki tym razem 120zł na mb. Oddaje w poniedzialek 170zl na konto bankowe lub mb. Jako zabezpieczenie wysylam skan dowodu, rachunku bankowego oraz rachunku z widocznym adresem zamieszkania. Zalezy mi na czasie. Kontakt [priv] lub GG 5760574 Wymienialem/pozyczalem juz kilkakrotnie zawsze zwrot na czas + jak widzicie spory bonus. Zalezy mi na czasie nieaktualne: pozyczka od Czaczor, termin splaty poniedzialek 17:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leyton Napisano 12 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2009 miałby ktoś datek w wysokości 1.01 PLN na MB? potrzebane, jakbyś ktoś okazał się hojny to wysłać jakby można prosić e-mail mb: nuninho91@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 12 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2009 wszyscy sie charytatywnie rzuca i wplaca, po 100pln, special f u... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 13 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2009 Akupoczek - radzę mu nie pożyczać, nie dość, że przeje*** moje pieniądze bo poprosiłem go o wypłatę (grałem na jego koncie tura) to do tego jeszcze pożyczył ode mnie. Kasy jak nie było tak nie ma. Nie jest to jakaś duża kwota, ale jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 13 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2009 nie gra sie na czyimś koncie , to jest zabronione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 13 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2009 Powiedzmy, że grałem za niego, zyski do mnie. To już mało ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 13 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2009 dobry zwyczaj nei pozyczaj :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 18 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2009 pożycze 10$ MB na 1-2 dni oddaje z dodatkowymi procentami /// udane pożyczki z Zielemale i Lucasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 21 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2009 pożycze 10$ MB na 1-2 dni oddaje z dodatkowymi procentami /// udane pożyczki z Zielemale i Lucasem aktualne do godziny 20:00 dnia dziesiejszego pożycze 10$ oddaje 20$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 26 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2009 Ma ktos 100zl na MB lub Mbanku? oddaje w pon,wtorek na mb lub mBank... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 3 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2009 Pozycze 150zł na mb. Oddaje we wtorek 200zl na konto bankowe lub mb. Jako zabezpieczenie wysylam skan dowodu, rachunku bankowego oraz rachunku z widocznym adresem zamieszkania. Zalezy mi na czasie. Kontakt [priv]. Wiele udanych wymian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 3 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2009 Pozycze 150zł na mb. Oddaje we wtorek 200zl na konto bankowe lub mb. Jako zabezpieczenie wysylam skan dowodu, rachunku bankowego oraz rachunku z widocznym adresem zamieszkania. Zalezy mi na czasie. Kontakt [priv]. Wiele udanych wymian. nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 5 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2009 pożycze minimalna wplate do BetFreda 5Ł oddaje 7.5Ł na MB potrzebne na wpłacenie na pokera i wypłacenie wygranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2009 Pozycze 150zł na mb. Oddaje we wtorek 200zl na konto bankowe lub mb. Jako zabezpieczenie wysylam skan dowodu, rachunku bankowego oraz rachunku z widocznym adresem zamieszkania. Zalezy mi na czasie. Kontakt [priv]. Wiele udanych wymian. nieaktualne. nie warto mu p[ożyczać do tej pory ani widu kasy ani słychu jego we wtorek 7 VII jeszcze wiszę marmonowi i nie mam jak oddać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 17 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 2009 Pozycze 150zł na mb. Oddaje we wtorek 200zl na konto bankowe lub mb. Jako zabezpieczenie wysylam skan dowodu, rachunku bankowego oraz rachunku z widocznym adresem zamieszkania. Zalezy mi na czasie. Kontakt [priv]. Wiele udanych wymian. nieaktualne. nie warto mu p[ożyczać do tej pory ani widu kasy ani słychu jego we wtorek 7 VII jeszcze wiszę marmonowi i nie mam jak oddać Oddane po czasie , ale oddane +50.00 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 21 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec 2009 Nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 1 Sierpień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2009 Nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 2 Sierpień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2009 Pożycze 5dziesiątke w złotówkach na MB , oddaje jutro pomożecie ? NIEAKTUALNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 11 Sierpień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Sierpień 2009 Pożyczę dwie dyszeńcie. Oddaje maks w poniedziałek. Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 16 Sierpień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2009 25 zł do jutra na Moneybookers or mBank or inteligo . Oddaje jutro na konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ermol Napisano 18 Sierpień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2009 Nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 18 Sierpień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2009 pożyczę stówę oddaje 29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi