klop22 Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 UWAGA NA OSZUSTÓW - Wymieniaj się tylko poprzez PW (żadnych GG itp.) LISTA ZAUFANYCH OSÓB (ALFABETYCZNIE) amciek babilon b@rto BePe bigbraine777 bodzios861 cantona chmielu Chomik czacza Darecki79 Drizzd91 el-mandato ermol Iras Grzybek IwanKSG kletschkowsyn krzepas Kurol lucas literkate marcin3322 mario91 Mazur pacyff pershing Pietaszek89 polamaniec Pyrlik Rogal Sebigi szandek yaras_ Veb213 ZIELEmale CZARNA LISTA - Z TYMI UŻYTKOWNIKAMI SIĘ NIE WYMIENIAJ Advertiser da silva DzIuBeK lumar maja81szn mirell88 mistrzyk16 peliszko PokerFish Pavao akupoczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babilon Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 tak potwierdzam plus dla koba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rooni Napisano 23 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2007 Chiałbym kupić jakiś bon do buka. Najchętniej do Bet-at-home, chociaż do innych także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 24 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2007 Kupie 15zl na mb Nieaktualne,dzieki Pyrlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raptis Napisano 6 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2007 Witam, Pilnie kupię pieniądze na MB ( 26 zł ). Płacę mbankiem. Kontakt 4976165 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość damianek632 Napisano 6 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2007 Kupie 20zł na MB ... płace doładowaniem do każdej sieci ... wysyłam kod jako pierwszy... ale tylko zaufanym ludziom!!! Robie interesy tylko z userami którzy mają duży staż na forum... Jak coś to pisać w tym temacie,bądź PW!!! PozDro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaqbts Napisano 6 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2007 mam do sprzedania poradnik bukmacherski "stań się postrachem bukmacherów" wersje PDF. Wiecej o książce można poczytać na http://zaklady-bukmacherskie.zlotemysli.pl/. Cena do ustalenia. Platnosc MB. prosze o kontakt gg 6377833 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 6 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2007 Weź przestań,będziesz kasę od ludzi zdzierał Tu macie link do torrenta z tym e-bookeim Stań się postrachem bukmacherów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabada Napisano 14 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2007 KUPIE BON DO Bet-at-home O WARTOSCI 5PLN PLACE TYLE SAMO NA Moneybookers !!!! GG:5754469 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 30 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2007 Potrzebuje pożyczyć 10$ na MB.Kontakt gg lub PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 30 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2007 Sprzedam 142 zł na Moneybookers, wpłaty przyjmuje na mBank. pisać na gg (nawet jak niewidoczny) NIEAKTUALNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 31 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2007 szkoda ze nie masz konta w lucas bank, klawo byloby miec konto w banku ze swoja ksywa [ Komentarz dodany przez: duncan: 2007-06-01, 07:13 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 1 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2007 Kupie 2 dyszki na MB , płacę przelewem z mBanku kontakt przez gadu często niewidoczny NIEAKTUALNE - dzięki pershing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumar Napisano 2 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2007 Sprzedam pieniądze z PayPal, kupie na MB. gg:4607765 Dobra cena :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kletschkowsyn Napisano 4 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2007 Mam pytanko. zalozylem sobie konto na MB i je zweryfikowalem. Jak dlugo trwa wyplata na moje konto? Bo wczoraj wieczorem przelalem pieniadze z MB na konto bankowe (inteligo) i jeszcze kasy nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Veb213 Napisano 4 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2007 Mam pytanko. zalozylem sobie konto na MB i je zweryfikowalem. Jak dlugo trwa wyplata na moje konto? Bo wczoraj wieczorem przelalem pieniadze z MB na konto bankowe (inteligo) i jeszcze kasy nie mam zwykle 3-5 dni, ale moze byc szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimak Napisano 14 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2007 potrzebuję 100zł na Moneybookers, oddaję na mBank info na pw nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 17 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2007 Kupie 20$ na neteller place MB kontakt gg (czesto niewidzoczny) lub pw nie aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 24 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2007 potrzebuje pozyczyc 20E na MB ... oddaje do 7 dni max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kletschkowsyn Napisano 25 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2007 Sprzedam 100zl na MB. Potrzebuje kasy na koncie bankowym (inteligo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 26 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2007 Pilnie kupię 120zł. na MB . Płacę przelewem z mBanku. Po udanej wymianie dam pochwałkę Kontakt: pw lub gadu NIEAKTUALNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 26 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2007 Jak nie masz chetnych to daj znac, ale jako, ze malo sie znamy, musisz najpierw pierwszy wplacic....ja za soba mam wiele wymian,etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kletschkowsyn Napisano 4 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2007 Potrzebna pozyczka w wsyokosci 20$ na MB lub najlepiej TitanPoker w celu zagrania dzisiaejszego tura. Splacam dlug do piatku plus dorzucam od siebie jeszcze 5$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2007 No problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2007 Nei udzielam pozyczek, tylko same wymiany !! Z gory mowie, ze jak ktos jest chetny trzeba na browary dorzucic Nowe osoby - wplacaja pierwsze.... Udane wymiany miesiac czerwiec: - gromsky86 - amciek, ale ogolnie nie polecam - BPL - cantona - nas2kany - krc - IwanKSG - Grzybek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 7 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2007 - amciek, ale ogolnie nie polecam Ciekawe dlaczego Przecież to piwo co Ci wiszę to w Portugalii Ci kupię jak będziemy na tym turnieju grać.... Wogóle to mam wyrzuty sumienia, że przyjąłem brudne pieniądze ale cóż zrobić - taka była potrzeba chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2007 Dostales 60zl, oddales 56.95, amatorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 7 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2007 no amatorka to wszystko przez tę prowizję co oni pobierają zaskoczyli mnie po prostu [ Komentarz dodany przez: pershing: 2007-07-07, 17:25 ] zycie, Ojciec wybaczy, pershing nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 7 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2007 nie straczy Ciw ygranych z pokera że się czepiasz o 5 groszy ? [ Komentarz dodany przez: pershing: 2007-07-07, 17:41 ] 3.05, nie czepiam sie, napisalem, ze nie polecam z nim wymian, ale na mnie juz na pewno nie moze liczyc (ogolnie) Edit/ na Ciebie liczzyć nie moze a okazuje się ze liczyć nie potrafię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 7 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2007 Sprzedam niecałe 30$ na CDPoker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi