---perpan--- Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2011 zależy od zawartości kesy dla mnie odpada belweder. za 0.7 belwederu mam 3litry spirytusu z polmosu i 4 litry piwa czyli 7 litrów porterówki. nie widzę sensu finka dobra wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2011 malibu+mleczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2011 ja tak delikatnie fchuj jest absolut gruszkowy ze sprajtem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2011 stock by polmos lublin alkohol team rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2011 stock by polmos coś mi to mówi, piłem ale jako dokładkę do fazy i niepamiętam czy było dobre, a jak nie pamiętam to mogłobyć dobreee. napewno było w przystępnej cenie bo ostatnie flaszki na melanżu kupujemy zazwyczaj za ostatnie hajsy. ostatnio po ogólnej ściepie dobiliśmy się 0.7l 1906 i czy to było jakie zło czy co :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2011 ogólnie najwięcej pije spirytusu ratyfikowanego w różnych wersjach rozrobienia. oj idzie tego. najszybszym i w miarę dobrym jest mieszanie ze spritem i sokiem z cytryny. mniam dobra opcje tez jest pół litra spirytusu szklanka cukru i sok z kg cytryn. kiedyś się robiło z landrynkami, z miodem i cytrynką. ostatnio lubuję się też w porterówce Cytrynóweczka jak jest jakaś impreza w bliższej przyszłości zawsze mnie zatrudniają jako Alchemika chcesz dobry przepis pisz na pw Z dostępnych rzeczy dobra jest Soplica wiśniowa troszkę słodkawa ale jak się wymiesza z ćwiartką czystej to można to chochelkami pić Absolut gruszkowy daje rade. Też proponuję się napić żołądkowej gorzkiej na trawie żubrowej No i number 1 moim zdaniem jest Irishman jeszcze w sklepie nie widziałem ( zawsze z butelke lub 2 przywiezie mi kuzyn z Irlandii ) , może u kogoś jest to polecam A tak to standardowo Jacek Daniel )Tylko czy to przystępna cena Hm .. dla mnie tak raz na jakiś czas się szarpnę i nie żałuję wydanej kwoty . Co do Deluxa u mnie dalej jest pycha testowałem ostatnio przez 4 dni i nie trafiliśmy na felerny towar . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2011 Tylko Luksusowa Od kiedy zobaczyłem, żę Franz Maurer ją pił A kolorowe, smakowe i drinki są dla ciot Stary Rock'man wam to mówi co wlał w siebie dużo i prawie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2011 chyba śliwowicy na oczy nie widział, albo dobrego absyntu nie pił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2011 Kolorowe i smakowe ala Finy,gorzkie czy balsamy itp. itd ;P Śliwowica=bimber a to co innego Absynt do wymiotów dobry Ale w małych ilościach ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2011 malibu+mleczko gey, sory gdybys jezdzil mercem mieszkal w NY, pracowal na Wall street, to pilbys gejowskie drinki, tys to zwykly pedal Ja polecam Gentelmen Jack Daniels, ogolnie Whisky, jest w deche, kac maly dobry wysublimowany smak, ladnie grzeje, i dupy zawsze sie pytaja co pijesz, a ty burzujsko, mowisz ze alko ktore jest starsze od Ciebie( bo kobiety sa jak whiskey, 18 lat to maximum , sprzedal raz to rade zyciowa Wuj Dobra Rada, Wladimir Jebakov i tego trzeba sie trzymac ) Z Vodek, to lubie Finlandie Absolut, inne tez pijam tylko w opor zmrozone, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2011 Soplica wisienka spoczko jest, u nas w jednym lokalu jednak cos do niej dodaja i robia taki nektar Bogow, ze szklankami bez zapitki sie wlewa Uwalic sie czyms takim to czysta przyjemnosc Luksusowa rzadzila u nas na rewirach przez dobre 2 lata, ale ilez mozna pic ta sama wodke? To sie na DeLuxe przerzucilismy i ten juz powoli tez sie przepija. Finki nigdy nie odmowie, tak jak na łyskacza nie dam sie namowic, moze to i slogan, ale nie mam zoladka do perfum Zadne krupniki, zadne smakowe (procz w/w wisienki i sliwowicy takiej prawdziwej, goralskiej) - tylko czysta, jak nas pradziadkowie nauczyli Taka moja filozofia picia i nigdy na tym zle nie wychodze Absynth tez rzeznia, kiedys po sporej jego ilosci wybylem na miasto po lokalach polazic, to dopiero po 3 dniach znalazlem na komorce filmiki, ktore wtedy krecilem. Rzecz jasna nic z tego co na nich zobaczylem nie dano mi pamietac Od tego czasu raczej stronie od tego trunku Jak juz jest porzadna okazja, to szarpne sie uroczyscie na Tequile Tradycyjnie z sola i cytrynka Najczesciej jest to SIERRA, ta z kapelusikiem, cos pieknego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2011 Martini bianco ze sprite'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2011 Martini bianco ze sprite'em e tam martini mozna zastapic ciociosanem, totino itp ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2011 malibu+mleczko gey, sory gdybys jezdzil mercem mieszkal w NY, pracowal na Wall street, to pilbys gejowskie drinki, tys to zwykly pedal A Ty to wszystko pod lans, pod dupy itd. a ja mowie co mi smakuje, je bie mnie czy to jest gejowskie czy nie, jak juz mam wypic drina (ogolnie bardzo malo ich pije) to se wole wziac takiego, a nie jacka, albo walkera czy cos innego, 2x drozsze aby sie polansowac, ale wykrzywiac ryja bo to takie niedobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2011 Martini bianco ze sprite'em e tam martini mozna zastapic ciociosanem, totino itp ;p Oczywiście że tak Zazwyczaj kupuje flaszeczke CinCina Bianco w smaku identyczne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2011 a mnie wkurwiają komentarze jak soczek pije ale to łajzy jebane i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2011 Absynth tez rzeznia, kiedys po sporej jego ilosci wybylem na miasto po lokalach polazic, to dopiero po 3 dniach znalazlem na komorce filmiki, ktore wtedy krecilem. to nie Ty kreciłeś tylko zielona wróżka :mrgreen: 2x drozsze aby sie polansowac, ale wykrzywiac ryja bo to takie niedobre dobrze spłentowane. pijesz takie cudo dla smaku a nie dla poróbki. od zwalania z nóg to jest spirytus, który de facto też może być pyszny tylko trzeba umieć zrobić. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 22 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2011 Cytrynóweczka jak jest jakaś impreza w bliższej przyszłości zawsze mnie zatrudniają jako Alchemika chcesz dobry przepis pisz na pw dawaj ten przepis :mrgreen: pisałem na PW już dawno, ale cisza ja ostatnio piłem bolsa cranberry ze spritem bardzo dobre było a potem się dobiłem tequilo z biedry (oczywiście sól/cytryna) i też dobre było na tego bolsa to mam ochotę i dziś, chyba pęknie butelczyna albo dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 23 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2011 Jutro ci zapodam bo mam zapisane gdzieś na pergaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 23 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2011 karva cicho przepalanka własnej roboty , nie metówa jakaś od ruskich , testowana 7dni all day long , coś niesamowitego , zajebiscie podchodzi , w cenie niskiej jakości wódki za ok 17zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
espetto Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2011 Nie piję . Jak mam już wypić na jakieś imprezie to robię mieszankę wtedy wódka+ nie będę mówił co bo zostanę nazwany śmieciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2011 dykta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FokusSmok Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2011 Amfetamina ! twoje ip zostało już namierzone i wysłane na policje, napisz kiedy ta impreza to powiem im żeby wpadli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
espetto Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2011 Nie wiem czemu , ale nie wstydzę się tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2011 Nie piję . Jak mam już wypić na jakieś imprezie to robię mieszankę wtedy wódka+ nie będę mówił co bo zostanę nazwany śmieciem jeżeli to nie jest mocz ani nic na podobę to nie masz co się wstydzić. różne żeczy się piło i co? czy to zło czy co? dykta ? raczej nie. odbija się ze dwa dni. straszny posmak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomiak1910 Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2011 Z wodki: Nemiroff Czarny Pycha Lubie rowniez popijac Martini and Sprite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2011 mario malibu z mlekiem to dla kobiet -Jim Beam -50 wyborowej , bolsa lub Finlandi z sokami czarna pozeczk, banan i zurawina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2011 sciety bonetti - nie polecam, jak domestos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baklazens Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2011 kamikadze-można pić litrami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi