Bart Napisano 16 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2007 No własnie myślałem, żeby zrobić ankietę, ale jakoś za dużo opcji było Piszcie więc co lubicie, czego nie lubicie, ciekawe driny, eksperymenty moje top to wódeczka:wyborowa i luksusowa+plus klasyk żubrówka w formie szarlotki absynt-tylko zielony i prawdziwy z piołunu a nie jakies barwiona wóda whiskey-Jim Bean, Jack Daniels(kozak obydwa) z colą pięknie idzie litrami(dosłownie) whisky-na bogato Chivasik, tylko jak po taniości się uda z zagramnicy przetransportować only on rocks-inaczej profanacja driny?? wszytsko na tekli pod limonkę czy pomarańczę to średnio bo jakoś tracę panowanie mój osobisty faworyt poniewieracz jak skurwysyn TGV 20 ml tequila+20 ml gin+20ml wódka-wymieszać wlać do klieszka do szotów-pyszny, smak jakby naprawdę wam pociąg przejechał przez japę a jak poniewiera, łooooo i jeszcze tequila boom boom-ale to każdy wie chyba z mnie wysublimowanych-"Klimat Praskiej nocy"(od dzielnicy w wawie) wersja "Gocław"(od osiedla) nalewka cytrynowa+booster czy inny tani redbull+piwo Tyskie koniecznie nalewkę walimy na hejnał(max we dwóch) i popijamy boosterem tez na hejnał... tyskie dla smaku wersja oryginalna nalewka na hejnał+piwo Patrona za 1.50 na hejnał wersję pierwszą polecam-niski budżet, pół nocy trzyma jak się walnie według przepisu-tylko jakoś jeść się nie chce wersja druga... cóż tylko dla koneserów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 16 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2007 raz na 18 ale to dawno było zapodaliśmy sobie coś takiego : piecdziesiatka wodki, polowa mniej bols blue, sok pomaranczowy, cytryne do tego wycisnac, jezeli jest chlodne to zero alko czuc po prostu pycha 2. zubrowka z sokiem jablkowym oba skladniki z lodowki, odplywam po prostu 3. nienawidze pieprzowki i wscieklych psow w koncu albo pijemy albo przepalamy sobie gardlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek007 Napisano 16 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2007 Haha dobry temat,właśnie wróciłem z wesela Oj działo sie działo a i pić było co Wódeczka sie lała strumieniem,był bimber,naleweczka,winko no i jescze sie mieszało na boku :mrgreen: .A teraz ide sie przekimać NaRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 16 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2007 wino marki wino A serio to bols Limonka do tego korniszony na przegryche i miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 16 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2007 A mi się nie chce pić. Trochę to męczące jest, bo się trzeba napić a potem udawać, że się ma dobry humor dzięki alkoholowi podczas gdy tak naprawdę lepsza zabawa jest bez alkoholu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 16 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2007 handicap większość nie musi udawać że się dobrze bawi przy alko wiadomo, że lepsza zabawa jest bez alko, pod warunkiem jednak że są słone paluszki i pepsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 16 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2007 handicap większość nie musi udawać że się dobrze bawi przy alko wiadomo, że lepsza zabawa jest bez alko, pod warunkiem jednak że są słone paluszki i pepsi I jakiś młot, który zgrywa cwaniaka żeby było się z kogo śmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2007 A mi się nie chce pić. Trochę to męczące jest, bo się trzeba napić a potem udawać, że się ma dobry humor dzięki alkoholowi podczas gdy tak naprawdę lepsza zabawa jest bez alkoholu handi mordo orgazmy też udajesz nikt Cię może zmusić do picia ja pije rzadko, ale jak już to łooo. Pije bo lubie smak i sprawia mi to przyjemność (no czasem jeszcze ręce się trzęsął ) ,był bimber,naleweczka no przeca zapomniałem-jak stary pigwówkę przywiezie, albo wiśnióweczkę czy mioduszkę to nie ma chuka we wsi palce lizać kiedyś przesadził trochę siedzimy ze znajomymi przy grilu z flachą bimbru od starego-piąta kolejka a już wszyscy ciepli sprawdziliśmy-opary się palą z butli pytam starego następnego dnia o co chodzi: a aaaaa krwa zapomniałem rozcieńczyć pewnie z 70% miało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 16 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2007 pytam starego następnego dnia o co chodzi: a aaaaa krwa zapomniałem rozcieńczyć pewnie z 70% miało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 17 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2007 W końcu jakiś normalny temat Przede wszystkim jezeli chodzi o jakies % przed imprezą polecam "TURBO PTYSIA" 1 składniki : wódka+sprite 2 sposób przyrządzenia... kupujemy litr sprite , połowke wodczki, wylewamy pol butli sprita- no dobra mozna wypić-i mieszamy pół na pół.. dobrze wchodzi , nadaje klimat przedimprezowy Ostatnio mam mannie wódka plus zagryzanie cytryną..';D - szybo zbija smak i witaminki witaminki , prawie bez kaca rano Tequila + cytryna - po duzej ilosci ma sie mega kaca.. Śliwowica - tego juz nie pijam za czasów młodości tej 70dziesiątki za duzo wypilem.. Szampan.. a fuj ;D Tak z szybkich drinków polecam martini+wódka+sok z czerwonych pomarańczy +sprite Bedąc w Slovak Republic piłem dużo i wszystkiego Ceny nie są porównywalne do Warszawskich.. shoty i drinki w cenie 7-10 zł ;D Polecam oczywiscie wszystkie spcejalnosci barmana.. zrobil takiego wypasa ( oczywiscie z absyntem) że oczy same wychodzily ;D . Ponadtto: dla panów B-52 dla pań : orgasmus Dlugo by wymieniac co warto sprobowac.. lepiej praktykować zapomniałbym jeszce o samogonach ( jedwabista sprawa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 17 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2007 handicap większość nie musi udawać że się dobrze bawi przy alko wiadomo, że lepsza zabawa jest bez alko, pod warunkiem jednak że są słone paluszki i pepsi nie pepsi a orenżada ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 17 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2007 Zołądkowa gorzka miętowa + sprite Absolut kurant Piwo Ciechan To tyle ,co najbardziej lubie, ale wiadomo jak nie ma sie pieniedzy to sie i Starogardzka wypije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 17 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2007 Lubie driny Tequila sunrise , Jamaica i Malibu . Nie lubie taniej wódki i już nie pije jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 17 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2007 Starogardzka wypije Sie smierci nie boisz???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 17 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2007 Iras napisał/a: Starogardzka wypije Sie smierci nie boisz???? Czyli ja jestem już trupem ? Czemuż to taka opinia o tym trunku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2007 a i jeszcze jedna ważna rzecz- po borygo się nie rzygo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 17 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2007 Starogardzka wypije ma w sobie MOC(z) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 17 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2007 a i jeszcze jedna ważna rzecz- po borygo się nie rzygo Co do starogardzkiej to ostatni raz piłem ją za czasów gimnazjum...oj to byly czasy Chodziło mi i o to ze jak z hajsem gorzej to sie i czegos gorszego mozna napic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 18 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2007 Sarmackie raz wypiłem i już nigdy nie tkne,nie dość,że butelka obciachowa to w smaku lepszy mocz już jest , za czasów gimnazjum to piłem wina różnego rodzaju,od zwykłych wiśniowych po orzechowe i grzybowe :mrgreen: ,ale jak to po gimnzajum smaki się zmieniają i przeszedłem na piwko którym racze się do dziś , Carlsberg,Tyskie ,a kiedy chce poczuć moc to Wojak 9% ,wódeczki nie lubie,a już jeśli to gorzka żołądkowa,lub żubrówka z sokiem jabłkowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
varki Napisano 22 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2007 A oto przepis dla drinka którego kobieta chętnie się napije:) 1 część wódki 1 część martini bianco 2 część spirte/7up co kto lubi:) smaczne i % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz3003 Napisano 22 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2007 Najlepszy i tak jest Komandos, najlepiej na zmiane z granatem!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2007 pier**e nie pije, skasujcie temat bo sie zaraz wysypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 30 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2007 Dziś miałem okazję pierwszy raz w życiu pić piwo niepasteryzowane. Niejakie Piwo Żywe , browar AMBER. Bomba. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aNDRE Napisano 7 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2007 Po wczorajszej nocy mam wstret do napojow wyskokowych ciekawe na jak dlugo A co do tego co sie ladnie pije to wczoraj kosztowalem teqile wchodzi ladnie ale potem... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 12 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2007 :cwaniak: heh przydaloby sie kiedys wypróbować http://www.joemonster.org/pokaz.php?op=showfile&fid=13605&size=oryg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 12 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2007 Wie ktos moze czy tez zna jakis dobry sklep z alko w necie albo normalny monopol w Krakowie gdzie bym mogl kupic taki napój jak "MASTIKA"(pisze po bułgrasku ) , wdzieczny bede za info jakiekolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2007 :cwaniak: heh przydaloby sie kiedys wypróbować http://www.joemonster.org/pokaz.php?op=showfile&fid=13605&size=oryg Powiem tak gra masakra... szacuken tym co dojda na mete , nam sie nie udało ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2011 odświeżę, może się dowiem czegoś wartościowego, bo wątroba dochodzi do siebie Co tam teraz jest dobrego na rynku w przystępnej cenie? Kiedyś uwielbiałem Żołądkową Gorzką Czystą de Luxe. wódeczka była pierwszy sort. nawet kaca po niej nie było. szkoda tylko, że może 2 lata taka była. Teraz to odór straszny. Nie wiem co oni odpierdzielają. a może to już nie ich wina tylko ja nie mam 16 lat żeby tak chlać bezopamiętania Jeszcze wcześniej tak w szkole średniej waliłem hektrolitrami Balsam Pomorski, był tani i dobry, ale się przejadł. teraz z takich wódeczek to Cytrynówka Lubelska (22pln) moc 36% ze spraitem do popicia wymiata, sama również. Dobry jest też krupniczek. i z tych tańszych to chyba finitio. radę daje ozone, maximus, wyborowa i finlandia W ostatnim miesiącu piłem jeszcze takie jak kłosówka, żytnią, absolwent (nadal odór), smirnoff i największym rozczarowaniem była żytnia ogólnie najwięcej pije spirytusu ratyfikowanego w różnych wersjach rozrobienia. oj idzie tego. najszybszym i w miarę dobrym jest mieszanie ze spritem i sokiem z cytryny. mniam dobra opcje tez jest pół litra spirytusu szklanka cukru i sok z kg cytryn. kiedyś się robiło z landrynkami, z miodem i cytrynką. ostatnio lubuję się też w porterówce ogólnie lubię spirytus, gin ze shwepssem, absynt nie lubię bimbru, nie przepadam za wściekłymi, za łychą i browarami powyżej 8%, nie tknę więcej krwawej merry wole łzy sołtysa polecam ciechana miodowego i nie radzę próbować dykty (jakby ktoś był ciekawy) bo odbija się po tym ze dwa dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2011 Blue Label i belweder nie sa mi obce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2011 cytrynowka lubelska zje bala sie teraz, dziwnie mocno grzeje na zaladku polecam finke mango wykurwista, limonka tez ok albo grejpfrut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi