Tonny Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2018 Proszę te pewniaki robić pogrubionym tekstem i poniżej, bo to na prawdę się zlewa z tłem i tego nie widać. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 4 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2018 Aktualizacja listy dozwolonych bukmacherów 2. Kursy podajemy tylko i wyłącznie od bukmacherów: Fortuna, Milenium, Totolotek, LV BET, STS, forBET, 1xbet, 22Bet, BetWinner, LSbet, , Betrally, Betsson, Betsafe, Bet-at-home, Unibet, Astekbet i Vbet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbq1985 Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2018 Mój typ z 4.06 mam zaznaczony pewniak wiec powinno być 222 a nie 111.Proszę poprawić. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 6 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2018 @Tonny pomyliły mi sie dni możesz usunąć posta.... 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2018 @coolmen7 , loki123 , Henek nagrody macie już na swoich kontach. Gratulacje i powodzenia w następnych miesiącach 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henek Napisano 6 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2018 18 minut temu, pershing napisał: @coolmen7 , loki123 , Henek nagrody macie już na swoich kontach. Gratulacje i powodzenia w następnych miesiącach Doszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika 2001 Napisano 9 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2018 Dlaczego w moim typie z dnia 08.06.2018 Sparta Brno - Svratka Brno mam -200 pkt , dałem over 4.5 gola a wynik 3:2 na dodatek dałem PEWNIAK 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2018 Ten nie mądry przepis o Max. Kursie 3.50 blokuje tak fenomenalne typy jak na ten wczorajszy na Australię wwnioskuje o dodanie mi 880 pkt A nie 250 , perła dnia @pershing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 11 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2018 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2018 (edytowane) W dniu 9.06.2018 o 14:47, Nika 2001 napisał: Dlaczego w moim typie z dnia 08.06.2018 Sparta Brno - Svratka Brno mam -200 pkt , dałem over 4.5 gola a wynik 3:2 na dodatek dałem PEWNIAK w tabeli poprawione Tabela wrzucona, jak są błędy zgłaszajcie. Edytowane 11 Czerwiec 2018 przez Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2018 Nie zgadzam się z rozliczeniem mojego dzisiejszego typu, Edytowałem 6 min po dodaniu, w regulaminie jest jak byk Po 5 minutach. Po tym czasie jeżeli ktokolwiek będzie edytował dany typ nie będzie zaliczony. Czytam to jako że edycja po tym czasie anuluje zakład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2018 Bez przesady stary :P Wrzucasz typ i nagle się z niego wycofujesz? No bądźmy poważni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2018 @pershing skoro można edytować i mu się nie anuluje zakładu spoko, będę powtarzał takie metody przecież info czasami wyskakuje tuż przed meczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2018 To po co ten zapis Po tym czasie jeżeli ktokolwiek będzie edytował dany typ nie będzie zaliczony Trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2018 Brusiak, lubię Cię, ale nie zaczynaj robić cyrku... Dany typ nie będzie zaliczony tzn będzie na minus nawet jak będzie na plus, a edycja nie służy do tego, żeby sobie rezygnować z betu tylko poprawić literówkę, kurs itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2018 ty jesteś pierdolnięty grubo, trzeba cię ignorować teraz jeszcze w postach 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2018 @Brusiak przyzwyczaj się Punkt w regulaminie oczywiscie jest niejasny i głupotą jest zabieranie Ci punktów , no ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2018 mecz się nie rozpoczął gdy edytował swój post więc nie pleć bzdur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2018 przegladasz/ typ po wyslaniu posta, cos ci nie pasuje to edytujesz/ zawsze sie znajdzie rebels, co chce lamac zasady Te zasady forum, po to , aby kazdemu ułatwiać funkcjonowanie Zamiast edytowac mozna dodac notke do posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2018 :: @bigbraine777 tak, edycja posta 10:17, spotkanie o 11:30. Ewidętne oszustwo Chodziło o to że po przeanalizowaniu tego spotkanie i pojawieniu się kilku sygnałów między innymi spadki kursów bet był słaby i myślałem że go wycofam. Pisanie że chciałem oszukać jest ... brak słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2018 Spotkanie miało na początku zacząć się 10:30 cwaniaku, ale jak to w tennisie, korty zajęte i przekładają godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2018 Koniec dyskusji na ten temat. Przykro mi Brusiak, jakby weszło to dostałbyś punkty mimo wszystko, nie weszło no trudno, punkty ujemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robotox Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2018 Powinno być dla mnie +97 zamiast +96, bo 1.968 się zaokrągla do 97 (tak, wiem jestem januszem) 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2018 Jeśli udowodnisz mi, że taki był kurs to okej, bo tak to wiara będzie sobie zaokrąglać sobie kursy, żeby mieć ten jeden punkt więcej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robotox Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2018 Mi rozliczyli jak za 1.97 Godzina przyjęcia zakładu praktycznie ta sama, co post w Typerze 1 Zgłoszenie By Tonny, 15 Czerwiec 2018 poprawione w tabeli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2018 Informacja... W tym roku postanowiliśmy nie robić przerwy w Typerze Miesiąca, rywalizacja będzie trwała również w okresie wakacyjnym (lipiec-sierpień) 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2018 Gdzie jest świeża tabela ja sie pytam? @Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2018 u mnie na dysku @Brusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchasz Napisano 19 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2018 Teraz patrzę i źle mi pokonwertowalo a pisałem mobilnie w moim typie na dzisiaj chodzi o 1,5 over strzału na bramkę Lewandowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 19 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2018 w moim typie zmieniłem bukmachera z Unibet na Totolotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi