Monf Napisano 22 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Listopad 2015 najlepiej za tydzień przy następnej kolejce, po co masz tracić czas na głupoty Jak sobie zyczysz, zatem nie jutro a za tydzien skoryguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Power30 Napisano 22 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Listopad 2015 Tak oddałem tylko 9 typów, więc zaszła pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2015 Statystyki uzupełnione do 29.11 włącznie ( stan na godzine 19:00 ) *W klasyfikacji nie zostali uwzględnieni użytkownicy , którzy nie zdołają spełnić wymogu ( 9 typów) Ewentualne reklamacje kierujcie na PW.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2015 Listopad już podliczyłem, bo akurat miałem wolny czas, jeszcze godzinka , ale mysle ze nic się już nie zmieni, osobiście chciałbym bardzo pogratulować @Power30 za 100% skutecznosć ( 10/10 ) Zwyciężcy: Prorok,Power30,StanleyLevy wyślijcie swoje @ do bigbraine777 Zapraszam do rywalizacji w kolejnym miesiącu i kolejnych swietnych wyników.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2015 Tematy na pierwsze 10 dni Grudnia założone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmowakasa Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2015 Witam,proszę o usunięcie postu:http://obstawianie.com/topic/32789-typy-na-dzień-01122015/?p=925709 Wystawiłem niepoprawny link do analizy (w kolejnym poście jest już poprawnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2015 @Prorok @Power30 @StanleyLevy nagrody wyslane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2015 dzis wieczorkiem powinna pojawic się tabela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrx Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2015 Ja mam uwagę możnaby w końcu poprawić link do regulaminu w tematowych postach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2015 (edytowane) Ja mam uwagę możnaby w końcu poprawić link do regulaminu w tematowych postach a nawet nie zauwazyłem w nastepnych tematach juz bedzie git Edytowane 8 Grudzień 2015 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2015 dzis wieczorkiem powinna pojawic się tabela dawaj tabelę leniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2015 dawaj tabelę leniu Zmiana planów, w najlepszym wypadku tabela będzie jutro life is brutal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2015 jutro ciekawe tylko w które Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2015 Nie ma wypłaty-nie ma tabeli,zazalenia kierowac do adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2015 dawaj tabelę z dzisiaj włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2015 Staty do 9 włącznie uzupełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2015 Jest lider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2015 Jest lider Mała przewaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2015 Ale u mnie skuteczność 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2015 Spokojnie spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2015 Będzie dobra rywalizacja chyba, że nie trafię coś to odpuszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2015 Wgl @LaMonf w tabelce mylisz typy trafione z oddanymi oddane 3 a trafione 4 #magia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2015 To skutecznośc też będzie konkretna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solek Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2015 (edytowane) Mam pytanie czy jeżeli dodałem typ tylko do działu pewniak dnia a nie dodałem go w ogóle do działu tematycznego to czy typ zostanie uwzględniony? Edytowane 11 Grudzień 2015 przez Solek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2015 Wgl @LaMonf w tabelce mylisz typy trafione z oddanymi oddane 3 a trafione 4 #magia ktos mi przestawił kolumny w excelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2015 prosze o usuniecie dwoch moich analiz z godz. 19:17 i 19:21, cos mnie totalnie rozproszylo analiza z godz. 19:23 jest wlasciwa i zgodna z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2015 Staty do 16 włącznie uzupełnione,ewentualne reklamacje kierować na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2015 http://obstawianie.com/topic/32868-typy-na-dzień-18122015/?p=929003 Teraz widzę, że do złego tematu wrzuciłem posta, bo miał by na 19 dzień mam nadzieje, że LaMonf zaliczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2015 (edytowane) Napisałem analizę w dziale koszykówka, Hiszpania, jednak nic nie mogę wkleić do Pewniaka Dnia, proszę o sprawdzenie i pomoc, nie mam funkcji wklej, pozmieniało się coś teraz, nie chce mi się na nowo pisać analizy w Pewniaku Dnia, i nie mogę wkleić linku no nie do końca mi się udało, proszę o jakieś doradzenie Edytowane 22 Grudzień 2015 przez typer1407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi