b@rto Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2011 Statystyki podliczone do 13 wrzesnia wlacznie i poprawiona tabela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kpax1985 Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2011 Proszę b@rta o wyjaśnienie dlaczego do statystyk dzisiaj będzie wliczony tylko pierwszy typ (Polska-Włochy), a druga analiza już nie (Rosja-Serbia). W regulaminie nie znalazłem żadnego punktu, który złamałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2011 Pierwsza linijka regulaminu, pogrubiony tekst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2011 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165.htm#1591961 Statystyki podliczone do 18. wrzesnia wlacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 23 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2011 Statystyki podliczone do 22. wrzesnia wlacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian0016 Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2011 mozna prosic o jakas aktualizacje przed ze tak powiem ostatnia prosta ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2011 Bedzie dzis, jak czas pozwoli to okolo 12-13 jak nie to wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2011 Statystyki podliczone do 26. wrzesnia wlacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2011 Prosze wszystkich o zapoznanie sie z bardzo wazna zmiana w regulaminie konkursu. Wejdzie ona w zycie od pazdziernika. http://obstawianie.com/regulamin-i-zasady-vt7376.htm#1597108 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo666 Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2011 Dobry pomysł z tym przedziałem w razie nietrafionego typu. A co odnosnie skutecznosci wyraznanej w procentach w pazdzierniku równiez beda dodatkowe punkty za osiogniety odpowiedni puap skutecznosci??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2011 Tak. Nagradzanie za skutecznosc na stale weszlo do zasad tego konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfredo90 Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2011 Proszę o usunięcie mojego pierwszej analizy z typkiem na dzień 01.10 ponieważ nie podałem linku do temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfredo90 Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2011 *tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juby322 Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2011 Witam mój typ na 02.10 odbedzie sie 03.10 i czy teraz moge podac typ na dzisiaj czy po prostu ten tenis bedzie liczony jako 02.10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2011 W tej sytuacji masz dowolnosc decyzji. Moge uznac typ jako na 2 pazdziernika, albo przekopiujesz go do tematu na 3 pazdziernika i napiszesz dzisiaj inna analize. Akurat wiem, ze buki lubia podawac rozne godziny. Napisz tylko tutaj jaka decyzje podjales. Podliczenie wrzesnia bedzie okolo poniedzialku lub wtorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juby322 Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2011 no to niech zostanie na dzisiaj bo na jutro mam całkiem ładna perełke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panas89 Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2011 http://obstawianie.com/typy-na-dzien-2102011-vt120630,25.htm#1599358 zapomnialem dopisac godziny i daty, 02.10.11 godz. 21:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2011 Wyniki za wrzesien podliczone 1. smietanka 2. krysztalowyy 3. iroblink Do wynikow juz sa dodane punkty za skutecznosc. W czwartek wygrana trojka moze wyslac swoje adresy mb do Pershinga. Nie wczesniej, bo pierwszy raz doszly punkty za skutecznosc i chociaz mam nadzieje, ze jest wszystko ok, to odczekac troche trzeba na ewentualne zazalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juby322 Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2011 b@rto to moge poprawic i bardziej rozwinac swoja mys czy juz nie da rady w typie dnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2011 Nie przypominam sobie, zebym wczesniej Ci na to zwracal uwage, wiec mozesz to rozwinac. Napisz drugi post, usune stary. Tylko ze taki przywilej jest jednorazowy, nastepnym razem takiej mozliwosci miec nie bedziesz. Tyczy sie to rowniez kazdego, do ktorego napisze ze uznaje jego analize za slaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juby322 Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2011 spoko dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dabugev Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2011 Witam, Czy analizy podawane przeze mnie w tym konkursie / u Was na forum mogą się pojawić również w konkursach na innych forach? Zaznaczam, że to moje autorskie analizy i w zdecydowanej większości, albo nawet wyłącznie pod tym samym nickiem. Pozdrawiam, dabugev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2011 Witam, Czy analizy podawane przeze mnie w tym konkursie / u Was na forum mogą się pojawić również w konkursach na innych forach? Zaznaczam, że to moje autorskie analizy i w zdecydowanej większości, albo nawet wyłącznie pod tym samym nickiem. Pozdrawiam, dabugev mogą pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2011 Witam, Pamiętajcie, aby oprócz adresu mailowego Moneybookers podawać swoje imię i nazwisko takie same jak na koncie mb !! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2011 Nagrody za 2-gie i 3-cie miejsce zostały wypłacone na Wasze konta Moneybookers, ciągle nie otrzymałem danych od usera "smietanka"....czekam pozdrawiam i gratuluję Zapraszam do zabawy w kolejnych miesiącach edit: już wszyscy otrzymali nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymTypuje Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2011 Witam proszę o przeprawienia z nigeria na niger ponieważ zle zapisałem a juz nie chcę moncic z góry dziękuję i przepraszam za kłopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2011 Cala analiza jest pisana na to ze gra Nigeria, teoretycznie miales tylko 15 minut na poprawe, ale dalem Ci szanse zebys cala ja poprawil. Poszedles na latwizne - przykro mi, w takim razie nie uznaje analizy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2011 Witam, Pamiętajcie, aby oprócz adresu mailowego Moneybookers podawać swoje imię i nazwisko takie same jak na koncie mb !! pozdrawiam A można wiedzieć po co podawać imię i nazwisko? Sam adres przecież wystarczy a przynajmniej tak było kilka miesięcy temu... Może teraz coś się zmieniło, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2011 tak zmienilo sie musisz podac dane inaczej nie otrzymasz kasy.Poza tym polaczyli sie z Skrill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo666 Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2011 sorki zapomniałem dodać linka do analizy http://obstawianie.com/atp-pekin-tokio-wta-pekin-vt120650,25.htm#1601853 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi