zibi16 Napisano 28 Marzec 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2022 Dlaczego nikt nie poprawia błędów? 5 dni temu napisałem, że mam źle rozliczony 19ego bo powinienem mieć 100 zamiast 50, dziś dodano tabelę i ponownie nie jest to poprawione.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 28 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2022 Od kwietnia działem zajmie się ponownie @kubakopl 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakopl Napisano 2 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2022 Pamietajcie o regulaminowych bukach " Dozwolone kursy tylko od bukmacherów: -> Fortuna -> LV BET -> Betclic -> TOTALbet -> Betfan -> ETOTO" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torpeda1968 Napisano 2 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2022 proszę o zmianę nazwy bukmachera na ETOTO , doczytałem ze forBET nie jest na liście kurs pozostaje taki sam bo na forBET i ETOTO 1,65 jest na to zdarzenie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 2 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2022 Przypominam o możliwości zgarnięcia dodatkowych 5 dyszek co miesiąc Dodatkowa nagroda PSC 50zł dla osoby, która jako pierwsza w danym miesiącu trafi 4 typy (kurs min 1.45 każdy) pod rząd (każdego dnia z rzędu, a nie np. 1 typ 1 kwietnia, 2 typ 10 kwietnia, 3 typ 15 kwietnia itd.). Jak będzie więcej niż jedna osoba, to wygrywa ta, która podała typ z najwyższym kursem (w tych 4 typach). 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 3 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2022 Statystyki za marzec zrobione https://foxbet.pl/topic/19442-statystyki/page/5/#comment-1207696 1. @zibi16 2. @alwex33 3. @gamen0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alwex33 Napisano 3 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2022 Nie wiem jak @ArcziArcz to liczył, ale mi wychodzi, że w marcu mam dokładnie 2 razy więcej punktów, czyli równiutki 1000 (950 za typy + 50 za 4 trafione z rzędu). Żadnego wpływu na moje miejsce mieć to nie będzie, ale mieć 500, a mieć 1000 to jednak spora różnica A nie macie przypadkiem w planach, że zdobyte punkty będą 1:1 wymieniane na złotówki ? 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 3 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2022 @Gruby wrzuć jeszcze za Luty Statystyki (L). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakopl Napisano 4 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2022 Przecież dobrze podliczył punkty Alwex33 aż 1000pkt bo dawał duże kursy i oddał tylko 10 typów w miesiącu i dwa razy trafił pewniaka z kursem powyżej 2,5 co daje 300pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 4 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2022 Poprawiona tabela https://foxbet.pl/topic/19442-statystyki/page/5/#comment-1207696 na reklamacje 48h. 1. @alwex33 2. @zibi16 3. @Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 4 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2022 (edytowane) w dalszym ciągu jest błąd bo 19ego miałem typ "pewniak" który nadal jest niepoliczony 980 + 50 = 1030 Edytowane 4 Kwiecień 2022 przez zibi16 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArcziArcz Napisano 4 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2022 23 minuty temu, zibi16 napisał: w dalszym ciągu jest błąd bo 19ego miałem typ "pewniak" który nadal jest niepoliczony 980 + 50 = 1030 Do godzinki będzie poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supcio Napisano 4 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2022 7 minut temu, supcio napisał: p.nozna wlochy milan - bologna typ milan wygra , over 2,5 gola w meczu i over 9,5 rz. roznych w meczu kurs 3,50 godz 20 45 buk fortuna a co w nich jest zlego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 4 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2022 @supcio nie widzisz ? to do optyka swoje dane tez piszesz z malej litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supcio Napisano 4 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2022 13 minut temu, ŻYLETA napisał: @supcio nie widzisz ? to do optyka swoje dane tez piszesz z malej litery zalezy gdzie je mam pisac komu podac ... nie mowcie mi ze chodzi o to czy pisze z duzej czy malej przewaznie zawsze taki pisalem i nikt sie nie czepial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 4 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2022 @supcio zasadniczo to w pierwszym poście masz wzór jak to ma wyglądać a ze do tej pory tolerowano Twoje widzimisię to już wina "wladzy" 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 4 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2022 @supcio nikt sie nie czepiał.....no właśnie i to jest błąd -chuja dajecie od siebie na tym forum jak i innych potem strony padają przez takich graczy właśnie . Żadnych kont do buka czy portfela z afilata nie zrobicie -kasy pod konkursy nie wpłacicie byle by za darmo cos wpadło.... gruby i mozg kurwa daja wam za darmo kasę i jeszcze nie potraficie sie dostosować, bo nazwy drużyn z szacunku piszemy z dużych liter czy ktoś kogoś lubi czy nie...ale szkoda strzępić ryja bo ty i tak wiesz lepiej hehe napij sie anatola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supcio Napisano 4 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2022 4 minuty temu, ŻYLETA napisał: @supcio nikt sie nie czepiał.....no właśnie i to jest błąd -ch**a dajecie od siebie na tym forum jak i innych potem strony padają przez takich graczy właśnie . Żadnych kont do buka czy portfela z afilata nie zrobicie -kasy pod konkursy nie wpłacicie byle by za darmo cos wpadło.... gruby i mozg ku**a daja wam za darmo kasę i jeszcze nie potraficie sie dostosować, bo nazwy drużyn z szacunku piszemy z dużych liter czy ktoś kogoś lubi czy nie...ale szkoda strzępić ryja bo ty i tak wiesz lepiej hehe napij sie anatola anatolek sie skonczyl ... no wlasnie jakby ktos od razu mi zwrocil uwage zebym pisal z duzych liter to bym to zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 4 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2022 @supcio ja ci juz wielokrotnie zwracałem uwagę na to...choćby na sb czy w twoim temacie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 5 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2022 Czyli ostatecznie mamy 1. @zibi16 2. @alwex33 3. @Shadow89 Dane d wypłaty wysyłacie jak zwykle do @bigbraine777 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakopl Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2022 Wstawiłem tabele po 6.04 :P następna będzie po 11.04 :P a i tych co dali nieregulaminowy buk to po prostu typ jest nieważny np whyduck ostatnio dał typy z forBET i go nie uwzględniłem w tabeli. 50zł wygrywa za 4 typy z rzędu trafione (min kurs 1.45) @marcin11021995 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alwex33 Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2022 Hmm... Właśnie dodając typ zajrzałem do regulaminu, aby się upewnić które buki są obecnie dozwolone i z tego co widzę to Forbet się tam jednak znajduje Chociaż też mógłbym przysiąc, że wcześniej go tam nie było... No nieważne... Tak, czy siak, wszystkie typy z Forbet powinny w takim razie zostać uwzględnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2022 Był w regulamienie, a nie było w moim poście o zmianach... zrobiłem, że jest dozwolony i napisałem do @kubakopl o tym Sorry za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakopl Napisano 9 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2022 w nast tabeli uwzglednie typy z forbet czyli 11.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamen0 Napisano 9 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2022 Mój typ z 5.04. Jest rozliczony jako nietrafiony, a był trafiony. Proszę o poprawienie. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 11 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2022 @kubakopl na dzień 11.04.2022 podałem drugi typ zastępczy bo mój mecz został przesunięty na 12.04.2022 na godzinę 00.00 .Ten poniżej typ zamieszcze w temacie na dzień 12.04.2022 Dyscyplina: Piłka nożna Argentyna Copa De La Liga Profesional Spotkanie: Huracan-Barracas Central Typ: obie strzelą Kurs: 2.07 Godz: 2.30 Bukmacher: Betfan 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakopl Napisano 15 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2022 Jutro kolejna aktualizacja po 15.04 a ostatnio zapomniałem napisać posta,ale wrzuciłem po 10.04. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakopl Napisano 17 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2022 Sorry zapomniałem wczoraj a tabela dziś będzie właśnie robie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakopl Napisano 22 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2022 Kolejna aktualizacja tabeli tym razem do 20.04 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakopl Napisano 27 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2022 Kolejna aktualizacja tabeli tym razem do 25.04 kolejna dopiero na koniec miesiąca czyli 1-2 Maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi