PołamanaKoza Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 forum zdecydowanie lepiej bedzie funkcjonowac bez ciebie widac ze masz jakies problemy rodzinne/erotyczne/socjalne, forum tych problemow za ciebie nie rozwiaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 dalej liż dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 Monf ale masz problem... Daj komu trzeba "eine kopertówen" i załatwione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 @Monf kiedy oddasz mi kasę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 a nie to ja pożyczałem pomyłka nie było pytania nie ta kartka w notesie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 Tyle razy się powtarzało a wciąż bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 Bondar jebana dziwka 6-5 40-0 -> 6-7.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMCIOOMEN Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 Pokibicuje sobie tutaj Thiem do boju mordeczko moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2018 (edytowane) je**ć eliasa Edytowane 20 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2018 Pytanie - dlaczego ban na sb dla krachmela zostal skrocony z 7 do 3 dni? Przeciez ani mnie nie przeprosil, ani tez nie widac w jego "zachowaniu" zadnej skruchy - wprost przeciwnie, nadal wypisuje na mnie roznego rodzaju obrazliwe rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2018 TO NIE JEST TEMAT DO ROZMOWY Z MODERACJĄ CZY ADMINISTRACJĄ Ponieważ nie popełnił żadnego wykroczenia na sb - ale przez 3 dni miał całkowity ogólny zakaz - pisania postów, zakładania tematów, pisaniu na sb, mógł się tylko logować na forum? gdzie Cię obraża? Chciałbym zaznaczyć, że nie będę w tym temacie prowadził dalszej dyskusji, gdyż on ma inne zastosowanie, aczkolwiek z grzeczności odpisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2018 Śmiecie z Zenitu Petersburg je**ć gówna mieli zrobić rogi nie sądziłem że pizdy z szkocji tak szybko i łatwo dadzą sobie strzelić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2018 (edytowane) Andrinjafitrimo żebyś się kurwo wypierdolila i sobie ten głupi tępy ryj rozwaliła.zajebana szmata 5-4 40-15 W 3 secie i dziwka jebana oddaje wszystko po kolei.lamie się do 0 i 5-7 Edytowane 22 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2018 (edytowane) Kurwo jebana Edytowane 22 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2018 Sandgren ty śmieciu zajebany 6-5 w TB i 2 serwisy i wypierdala 2 piłki w kosmos i 6-8 i c**j ci do mordy je***y wstretny szmaciarzu,wypierdalaj i nigdy sie nie pokazuj na korcie śmieciu,dziwka ma wiecej honoru od ciebie spierdolino umysłowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2018 Monf i Crachmel - powinniscie udac sie do psychiatry, im szybciej, tym lepiej dla was oraz dla waszego otoczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2018 Ja już byłem u psychiatry i teraz on także szuka pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2018 Caco pierdolony szmaciarzu,je***y podludziu,zebys kurwo jebana byłą ruchana kazdego dnia i nocy w roku do konca swojego załosnego zycia ty pierdolony jebane niedojebie umysłowy 6-3 3-0 40-30 i serwis i ta pier****na jebana dziwka,to gówno jebane,ta szmata,ten śmiecairz pierdolony oddaje wszystko co sie da w pizde, po drodze zjebane xxx gemowych i BP, szmato pier****na miliona kutasó do mordy ci zycze.wypierdalaj brudna kurwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2018 Luke Bambridge ty jebana kurwo pier****na, nic tylko zajebac ci cegła w morde brudasie,je***y szmaciarz 1 set 5-7 łamiaec sie w 12 gemie do 0, w 2 secie to gowno jebane 3 razy prowadzi z przełamaniem , ma 5-4 40-30 i serwis i wpierdala 6-7 bez żadnej walki,dziwko jebana c**j ci do ryja,zeby cie wyruchało stado szwabłow i czarnuchó menelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2018 Verfasco śmiecu je***y kaleko pier****na wypierdalaj na rentę inwalidzka śmieciu ClaireLiu dzięki jebana 3-2 w 3 secie 6bp w pizde i 3-6 Z gownem ereani dziwko jebana polam sie szmato !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2018 chujowy typer = ch***we bety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2018 Ooo widzę że wreszcie wziąłeś sobie moje słowa do serca, ważne że wreszcie to sobie uświadomiłes bo już nie mogę patrzeć na twoja nieporadnosc typerska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2018 (edytowane) jak tam droga do typera ??? 10 temat i 10 temat na minusie ??? zaraz marzec to zalozysz 11 temat albo wyczyscisz sobie statystyki Edytowane 26 Luty 2018 przez GdzieKoza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2018 Jak tam droga do edukacji? Pokrzyzowaly się plany bo miałeś wznowić od gimnazjum A tu zlikwidowane i nie wiesz co robić? Pseudo typerku jesteś jak każdy zaklamany polityk, dużo gadasz A gowno robisz Bez odbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMCIOOMEN Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2018 Polsko dziękuje z ezrypaliście kupona za sporą gotówke wy nie umiecie grać jak nawet sam na sam z koszem nie trafiają dziady i tyle buraczane Dziękuje to tyle zmojej strony na te Grajki doskonałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2018 (edytowane) Edytowane 27 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2018 (edytowane) Lajf is brutal Edytowane 27 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2018 (edytowane) Doi Edytowane 27 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2018 (edytowane) Edytowane 27 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2018 (edytowane) Szkoda tego czytać Edytowane 27 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi