Tonny Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 (edytowane) bo przypominam, że 22-6 nie obowiązuje + date daj żebym sobie mógł na sb sprawdzić też ilość bluzg w tym dniu napisanych przez Ciebie, za które też nie dostałeś bana Edytowane 15 Luty 2018 przez Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 Aha A jak alibaba o 1 w nocy mi dawał to co ku**a obowiązywał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 (edytowane) no to mogłeś się odwołać pershing wiele razy pisał na sb, że noc go nie obchodzi i w godzinach 22-6 można sobie bluzgać ile chcesz Edytowane 15 Luty 2018 przez Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 Nie ma sensu dyskusja z wami , a Ty jeszcze jako moderator sobie robisz podsmiechujki i mnie prowokujesz A w regulaminie SBjest za prowokacje ban także Alibaba wymierz koledze karę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 prowokacja? bo chciałem argumenty, których nie miałeś? nie wyzywam Cię, nie atakuje, chciałem normalnie pogadać, a Ty masz jakieś dziwne urojenia i jeszcze chcesz, żeby regulamin sb przenieść do bez cenzury to w takim razie jaki sens ma ten temat? skoro za bluzgi w bez cenzury będziemy banowali, bo przecież regulamin sb mówi nie przeklinać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 ku**a pisze o SB geniuszu, zobacz swoje wpisy i juz się nie kompromituj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 i który to prowokacja? że napisałem o Twoim zachowaniu? to jest według Ciebie prowokacja? czy że zacytowałem Twoją wypowiedź z 14, że nie wrócisz? opowiedz mi o tym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 20 minut temu, Monf napisał: Aha A jak alibaba o 1 w nocy mi dawał to co ku**a obowiązywał? Ban był słuszny odpalam rano forum a tam cały sb Twoich bluzgów co się dziwisz? 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 1 i jedyna zasada tematu "Bez Cenzury" : Rudy z Lodzi ma zawsze racje 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 ja uciekam z tematu, bo zaraz będzie o spisku przeciwko niemu i je*ać tam kogo chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 2 minuty temu, Alibaba napisał: Ban był słuszny odpalam rano forum a tam cały sb Twoich bluzgów co się dziwisz? c**j był słuszny, szkoda że swojego czerwonego kolegi tak nie pilnujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 2 minuty temu, GdzieKoza? napisał: 1 i jedyna zasada tematu "Bez Cenzury" : Rudy z Lodzi ma zawsze racje Idź szczekaj gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 Dziękuję.koniec tematu który i tak nie ja zacząłem, wyjasnilo się tylko że tonnemu wolno prowokować to dodajcie to jako punkt regulaminu Szkoda strzepic ryja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 gdzie Cię sprowokowałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 Nie udawaj głupiego po głupi nie jesteś , prześledź swoje wpisy o mnie i sam zauważysz, skoro to nie prowokacja to co ku**a recenzja ? możesz więcej niż inni bo kolega Ci bana nie da, widzę że się tego nie zmieni więc KONIEC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 okej, czyli teraz każda wypowiedź na temat czyjejś osoby to prowokacja również eot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 jebane ku**a maszynki , pier****ne szmaty , kurwiska , x2 to oczywiscie porażka , je**ć szmaciane gierki i ku**y to se jeszcze niech zrobią jakąś maszynke ,bo nie mają, z trzema hujami w jackpocie , jebane szmaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 pier****ne cwele z celticu i ku**y z lazio, w kazdym mecuz zagrane over 1,5 goli kurs 75, 3 kafle do wygrania i tylko u tych kurew po golu zabrakło,je***y antyfutbol włoski i szkocki, jak dobrze ze tego włoskiego ścierwa nie będzie na mundialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 (edytowane) Obraza użytkowników, a także lekka prowokacja tym wpisem ze strony @marcio11 także czas chyba zeby odpoczął od sb na 24h.Pozdrawiam kto zbanuje? @Tonny czy @Alibaba? Tak myślałem że nikt Edytowane 16 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchasz Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 Wy jestescie Pojebani 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchasz Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2018 Jestem za tym by crachmel dostał bana na dłużej za takie wypowiedzi , rozumiem bez cenzury ,ale takie blzgi na innych uzytkowników jacy by oni nie byli to lekka przesada, ma bana na sb to tutaj śmieci 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMCIOOMEN Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2018 Ja się tu nie pisze bo nie bede robił pośmiewiska z siebie wyzywaniami już dzieckiem nie jestem tylko stary gościu ,kiedyś wyzywałem wszystkich pare lat w tył jak piłem ,teraz sie zmieniłem na lepsze i dobrze się czuje .A jak ktoś chce wyzywać niech wyzywa sobie mi to nie przeszkadza ,poto jest temat tutaj zeby się wyżyć jak kupon nie wchodzi ,albo ma sie zły dzień Pozdrawiam Wszystkich piszcych w tym Dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2018 Crachmel - coz moge napisac... Brak slow na ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 (edytowane) Widzę że nawet bana nie potraficie zdjąć 21 godzin za długo @Alibaba Edytowane 18 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 Cytat Monf Dziś 14:45 w takim razie ja juz tu nie wracam 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 (edytowane) A co ma jedno do drugiego? Potrafiliscie zbanowac to i powinniście potrafić odbanowac Takie kopiuj wklej to wiesz, ja widziałem regulamin do którego się nawet moderatorzy nie stosuja i nie ponoszą żadnych kar więc o czym mi tu piszesz Wydałem kasę na LE i Elite to chyba logiczne ze dokończę, nie będę sponsorowal choć wielu użytkowników już się na mnie "utuczylo" Edytowane 18 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 halo,halo czy mamy jakiegoś informatyka na forum? bo widze ze zdjecie bana z sb przekracza możliwosci moderatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 SB nie jest ci potrzebne do skonczenia LE i Elity, nie osmieszaj sie rudy z lodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 (edytowane) 5 minut temu, GdzieKoza? napisał: SB nie jest ci potrzebne do skonczenia LE i Elity, nie osmieszaj sie rudy z lodzi kundlu przestan juz szczekać, bo tylko to potrafisz, pierdolic głupoty i płakać na zawodnikow z ekstrklasy i pierdolic jakim jestes swietnym typerem tylko jakos nigdy tego nie zaprezentowałes Edytowane 18 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi