Monf Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2018 6 minut temu, crachmel napisał: Newcastle wy jebane ku**y,raz na ruski rok się pogra handi -2 dla newcastle a te ku**y z jakimis średniakami i pizdami ledwie 1-0 wygrywaja,fakt ekipa MU zagrała mecz życia dzisiaj i udało sie im tylko 0-1 przegrać ,w manchesterze dzisiaj bedzie sie lał szampan do białego rana z okazji tego sukcesu,ehh szkoda w c**j Ewidentnie było widać że oszczedzaja sobie siły na lepszego rywala,bo już w nastepnej kolejce starcie z o wiele bardziej wymagającym Bournemouth,także nie ma co sie złościc, zrobili swoje i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2018 To już serio trzeba byc chujowym i bezwartościowym zespołem żeby rok w rok wywalić grube miliony na transfery i ciągle być posmiewiskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2018 ja to panowie wszystko przewidziałęm: PS. @Cecrusher w elicie sie wypowiedz co z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2018 o ku**a co tu sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2018 @AlibabaNie zapomnij mnie dziś o 21:30 odbanowac bo bede chciaal się pośmiać z Juve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2018 (edytowane) lalallalala Edytowane 15 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2018 16 godzin temu, Monf napisał: @AlibabaNie zapomnij mnie dziś o 21:30 odbanowac bo bede chciaal się pośmiać z Juve Monf wynik 2:2 w pierwsyzm meczu to nie jest dobry wynik dla Juve, ale jeszcze za wcześnie, żeby się z nich śmiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcio11 Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2018 16 godzin temu, Monf napisał: @AlibabaNie zapomnij mnie dziś o 21:30 odbanowac bo bede chciaal się pośmiać z Juve Jak cos sie dzis odpukac stanie Juve, zamykam Cie gosciu do paki na jeden miesiac slownie, Alibaba swiadkiem 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2018 2 godziny temu, marcio11 napisał: Jak cos sie dzis odpukac stanie Juve, zamykam Cie gosciu do paki na jeden miesiac slownie, Alibaba swiadkiem Jak Juve nie wygra to wszyscy czerwoni out i ja przejmuje stery na tym okręcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2018 chyba śnisz juve mnie nawet nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2018 Dobra dawać sb ku**a mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2018 21:27 ni uja wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2018 5 godzin temu, merdalion napisał: Monf wynik 2:2 w pierwsyzm meczu to nie jest dobry wynik dla Juve, ale jeszcze za wcześnie, żeby się z nich śmiać. Mówiłem 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2018 Chcesz proroka? To masz: Vegas Golden Knights - Chicago Blackhawks. Chicago Blackhawks strzelą powyżej 2,5 bramki w meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty 2018 (edytowane) Olga Ianchuk brawo kochana Edytowane 14 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty 2018 6 godzin temu, crachmel napisał: I co gogusiu ???? Ludzie domy popostawiali i w walentynki wylądowali w kartonie Żaden problem, mamy równouprawnienie, więc skoro facet zbankrutuje, to niech kobieta go utrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty 2018 crachmel czytaj uważnie to co piszę. Przecież wiele razy pisałem na SB, że pierwszy mecz prawodpodobnie Real wygra, ale awansuje i tak PSG. 3:1 to dobry wynik dla Realu, ale i tak uważam, że PSG ma spore szanse na awans. Dopiero jak Real wywalczy awans w Paryżu, to wtedy możesz pisać "a nie mówiłem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty 2018 da rade jakoś opłacić , żeby dożywotnio zbanować jednego uzytkownika z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty 2018 (edytowane) Edytowane 15 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 Rudy c**j w te lige europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 Ty nadal na forum? podobno miałeś odejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 (edytowane) A co Ci do tego @Tonny? Bluzgaj sobie dalej na SB bez konsekwencji bo jesteś czerwony, ładny dajesz przykład na forum jestem bo wydałem kasę na Elite i LE i z przyjemnością was ogram. Kolejny ban z dupy, czy moze zasłużyłem @Kondi Bo wtedy byłeś? Róbta tak dalej Edytowane 15 Luty 2018 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 moim zdaniem z dupy, niemiec wie jak triggerowac ludzi ... zeby nie bylo offtopu je**ć bvb jak tego nie wygraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 jedna bluzga, a pół dnia bluzgania jest różnica hipokryto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 15 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 Ja to chyba zrobię z Wami wszystkimi porządek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 2 minuty temu, Tonny napisał: jedna bluzga, a pół dnia bluzgania jest różnica hipokryto Hipokryta możesz nazwać siebie bo rozdajesz innym za to bany A sam nie lepiej się zachowujesz z resztą teraz też dajesz przyklad swoim poziomem wypowiedzi jako moderator Dziękuję @Kondi i dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 hahahahaahahahahah ostatniego bana dałem 13 grudnia ale skoro chcesz to czekam aż wrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 poziom wypowiedzi? bo nazwałem kogoś hipokrytą? to nie mogę mieć opinii o Tobie i mam pisać, że jesteś wspaniały i super bluzgasz? woooooooooooooooooooooody! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 Bana to daj następnym razem sobie jak będziesz rzucał kurwami na sb Może chcesz sccreny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 screeny z godziną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi