Landzaat21 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2014 To samo Kasia Nowak, akurat dzisiaj ta idiotka komentuje. Aż się odechciewa oglądać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2014 2 gem meczu, a Nowakówna: zbyt dokładna jest dzisiaj Chinka, no ku**a mać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2014 Szwecja (*(%$*%*($(*%($%*$(%#*%*(#%*(# Ps. Brawo Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KrzychuXX Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2014 Sprzedam bon do bet at home o wartosci 20.86zł za 12zł na MB Chetni niech pisza na gg - 25244132 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 Jak rzadko rzucam mięsem, to po tym co zobaczyłem na boisu w Walencji to zamarłem. Jak można ku**a strzelić sobie samobója, będąc w 5 obrońców w polu karnym i jebiąc na pałę jeden w drugiego?!?!?! Żadnego zagrożenia a jakiś pajac z całej pizdy wali w drugiego i bramka na 1-1. Co za skurwysyny jebane, debile ku**a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 wy pier****ne ku**y z united, zycze wam chuje jebane zebyscie ku**a mieli trenera moyesa przez kurwas nastepne 10000000000000 lat pier****ne wellebecki kagaway i inne skurwiele, kto was ku**y wpusza na boisko, paraolimpiada pier****na przez pseudograjków, aż dziw ku**a ze macie jeszcze kibiców, żebyscie ku**y spadły to ligi conference i mieli derby z united of manchester, ku**y zajebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lowcasnow25 Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2014 Powiem Wam szczerze, ze nie widzialem sytuacji jeszcze, a duzo juz widzialem, zeby na 10 karnych, po rozegranej calej serii, strzelone zostaly tylko 3 bramki. Strzelcy niesamowici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2014 je**ć bayern i galate co za jebane ku**y. 100 pkt potrzebawalem do 1k przez 3 kwarty i chuje nie rzucili. jebane wiesniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2014 oczywiscie pedał z opaska zamiast rzucac za 3 pkt to wszedl pod kosz i go sfaulowali i zje**ł ft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2014 Brandy Mina, to moja mina tygodnia. Najpierw w singlu mam na rywalkę 2-0, prowadziła 6-3 *4-1, 5-3 i 2MP, wjebała seta i mecz W deblu mam przeciwko Minie 2-0, rywalki prowadzą 4-1*, 5-3* i SP.. wjebały w TB Na obu zdarzeniach byłą do wygrania po około 13-14K. Co za shit. Eh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2014 A w drugim secie już 5-0* dla nich, ku**a mać. Nie mogły ogarnąć tego 1 seta i zagrać tak tego 2 seta? Co za ku**y zjebane, ehhh.... 4-1, 5-3 i SP, *5-4.. 14 000zł koło nosa, ku**a mać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2014 W deblu mam przeciwko Minie 2-0, rywalki prowadzą 4-1*, 5-3* i SP.. wjebały w TB. Na obu zdarzeniach byłą do wygrania po około 13-14K. Nie przejmuj się Laandzat, znam Twój ból. Na tym deblu też wtopiłem... 15 zł. psu w pupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2014 2 razy, 2 razy ta sama klientka i 2 razy tak sama wyjebka, na taką samą kwotę. Kurwica nieziemska. Pierwszy raz jako tako dałem radę bez wielkich nerwów, ale teraz to kurwica totalna. 4-1, 5-3 i SP, *5-4 i w pizdu.. Jedna z lasek wygrała 3/10 przy swoim podaniu (połamała się 2 razy i w taju 0/3), druga 14/17 od momentu startu przy *3-1 15-15 a w drugim secie nagle zaczęła do 0/15 wygrywać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2014 No i peszek jak w mordę strzelił albo dobra ustawka. 6-7(5) 6-1 10-6 co za ku**a WAŁ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2014 to nie jest live, edytuj sobie posta i wrzucaj na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2014 to nie jest live, edytuj sobie posta i wrzucaj na nie Głowę sobie edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2014 SESJA TY KURWO No chyba kogoś zdrowo poje**o żeby robic 12 egzaminów w jednym semestrze Ja chyba jakiejś depresji dostaję czy c**j wie co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2014 Ja w zeszłym semestrze tez tyle miałem także luzik dało rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 pier****ne liliputy jebane. Linie wyjebali do prawie 200pkt a nie zrobili nawet pierdolonych 172 pkt. Skurwysyny śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 arsenal chvj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 pier*** liliputy je***. Linie wyjebali do prawie 200pkt a nie zrobili nawet pier*** 172 pkt. Skurwysyny śmieszne bo ciagle pier***isz w trakcie meczu "izi over" wez sie ogarni i pisz po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 tak gościu, wchodzą filipińskie ścierwa na internet i sprawdzają shoutbox w przerwie i dlatego przestają rzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 to jest klatwa SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 pozdrawiam bambusa robertsa z noh który dwie ostatnie akcje kozłował pilkę ponad 24 sekundy i nie wyrabiał sie z rzutem takich pajaców to szukać tylko na dziale z bonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 koreańskie ku**y overa nie zrobić w takim szybkim meczu zjebaliście 1 połowię i na c**j w 3 kwarcie dajecie nadzieję rzucając 42 żeby w 4 rzucić o 4 za mało do overa pizdy niemyte, murzyny tam grający to największe ścierwa w koszykówce chyba w żadnym innym kraju nie chcieli was zatrudnić żeby ku**a spod kosza pudłować to trzeba nie mieć mózgu a wolne to się zjebane żółtki nauczcie wykonywać bo łatwiejszych punktów być nie może, nigdy więcej tego waszego zjebanego gówna które zwiecie w swoim kraju liga koszykówki nie ruszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 skurwiele alba berlin, jebane paralityki 30 % z gry, zajebali mi over. c**j wam w niemieckie ryje razem z kurwami z furth. Buahahah nawet dla niedojebów dogrywka nie wystarczyła Jeszcze niemieckie ryje wygraly ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-hxc Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 cirstea ty kurwo zajebana szmato. 1 set wygrywasz gładko 6-2 w 2 dałas dupy w TB, a ku**a w 3 wyszłas chyba bez naciagu w rakiecie. ty kurwo pier****na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trampek1 Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 cirstea ty kur*** zaje*** szmato. 1 set wygrywasz gładko 6-2 w 2 dałas dupy w TB, a kur*** w 3 wyszłas chyba bez naciagu w rakiecie. ty kur*** pier*** Troszkę zmienię Cornet ty kur*** zaje*** szmato. 1 set wygrywasz gładko 6-3, w 2 secie dałaś dupy od 5 gema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 je**ć grubego murphego i trumpa ku**y jeeeeeeee bane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi