Vlik Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 pier****ne ku**y australijskie 102 do przerwy a po z 60 . c**j wam w aborygeńskie łby . Skurwysyny 20 pkt w ostatniej, tyle to pier****ne ku**y rzucili w niecałe 2 min na początku . Skurwysyńskie jebane cioty . Co za skurwiała badziewie, z taką żałosną grą następny mecz all inem w przeciwników. Marioneki kurewskie 0/20 adelaide pizdy z czystych pozycji za 3pkt. Nawet pierdoloe karzełki z koreii albo indonezji mają lepszą skuteczność. Oby drewniaki pier****na dostali sraczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi21 Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 ja pier**e bez przesady ku**a nie mozna przeklnac na Sb bo jaki wielki pan moderator daje bana wez sobie kretynie sam wpi***ol bana a nie siedzisz na partyzancie pedale i sie czaisz az ktos przeklnie to nie gimnazuj [ Komentarz dodany przez: JokerPila: 2014-01-18, 21:08 ] chyba się pomyliłem napisałem 3 dni a jednak 30 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi21 Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 na prawde moderatorzy powinni byc pełnoletni bo to jest niepoważne daliscie dzieciakowi władze i korzysta z zycia ale co zrobisz mozesz i na rok wjebac bana na Sb [ Komentarz dodany przez: JokerPila: 2014-01-18, 21:17 ] zakaz pisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 [*] swieć panie nad jego duszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 Ale tu się na forum ostatnio jakoś nieprzyjemnie robi co rusz kogoś klną tudzież banują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 BON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 jak się obrażają to co zrobić banować ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 nie o takom Polske walczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 wy jebane scierwa z espanyolu, c**j wam w dupe ku**y zajebane, szkoda, ze Franco was nie wyjebał, zostawiajac tylko te lepsza czesc Katalonii, brzydze sie wami ku**a, przez caly mecz ku**a stac jak pizda i byc zadowolonym z tego jebanego remisu, do tego ku**a bezbramkowego, sukinsyny jebane, oby wydymało was stado wscieklych bykow, pier****ne niedorajdy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 Bon 5€ do Bet-at-home bodajże z kampanii grudniowej (znalazłem na Onecie w temacie o transferze Lewandowskiego do Bayernu - nie wiem czy na 100% działa) Minimalna liczba postów: 1444 - tylko dla stałych bywalców jak Ty to znalazles ja pier dole :k: :k: :k: :k: z tejże strony jak że jest to temat bez cenzury - jestem za tym żeby obok "punktów PR" wprowadzić na forum "karnego kutasa" za między innymi takie wpisy :lol: byłoby to całkiem ciekawe - po 10 karnych post byłby z automatu usuwany !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 teraz pewnie szukaja bonow na onecie w komentarzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 Bon 5€ do Bet-at-home bodajże z kampanii grudniowej (znalazłem na Onecie w temacie o transferze Lewandowskiego do Bayernu - nie wiem czy na 100% działa) Minimalna liczba postów: 1444 - tylko dla stałych bywalców jak Ty to znalazles ja pier dole :k: :k: :k: :k: z tejże strony jak że jest to temat bez cenzury - jestem za tym żeby obok "punktów PR" wprowadzić na forum "karnego kutasa" za między innymi takie wpisy :lol: byłoby to całkiem ciekawe - po 10 karnych post byłby z automatu usuwany !!!! e tam tylko 10 osób się pośmieje a tak moze wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 tam już c**j z tym, bardziej rozpierdala co ludzie są gotowi odjebać, żeby tylko taki bon dostać ja już mam w historii takie pw: "Siema Darak słyszałem od uzytkownika czacza ze jak CIe 'przycisne' to jest szansa ze rzucisz bon do Bet-at-home Pozdro :piwo1:" nic tylko idąc tokiem myślenia łysego z psów "wyrwałem chwasta" ps. BON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 już nie takie PW się dostawało co raz to większa komedia aż czasem mam wrażenie że kumpla, albo nawet rodziców jeden z drugim by sprzedał za bon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 Jeśli chodzi o bony, pozwolę sobie zacytować klasyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2014 ale te bony, to Wam powiem, takie potwierdzenie tego jacy są ludzie w tym kraju, za te 20 zł daliby się z gównem wymieszać, albo i gorzej co najlepsze te 20 zł trzeba jeszcze obrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2014 Sprzedam dom za bon. Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2014 ajax i psv wy skurwysyny jebane, pierdolce zawsze overy robicie a dzis ku**a zapomnieliscie jak sie gra, pier****ne wiatraki tulipan z tyskiego wam w pizde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2014 oj nie klam, nie zawsze, u siebie maja overowo 7 do 3, PSV na wyjezdzie tez 7 do 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2014 ku**y psy szwedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2014 pier*** barcelona i atletico, czy tak kur*** ciężko było strzelić po tej jednej bramce więcej, ch** wam w du** a niech Real was wyprzedzi i zostanie mistrzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2014 same niedojebany skurwole grają w pokera na unibecie ... c**j wam w dupy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2014 Ja bona nigdy nie umiałem obrócić ku**a a jak wpłacałem normalnie to do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longerrrr Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2014 Jebane kurwyyyyyy c pałacu bydgoszcz prowadzić w 3 secie 15-10 i wjebać 20 25 wy ku**y jebane pizdyyy rozprute!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2014 I znowu mecz na Eurosporcie z opcją mute trzeba oglądać. Jebana komentatorka, Sakowicz. Ma irytujący głos, nie potrafi komentować, jest nieobiektywna i się podnieca. ku**a, kto jej dał mikrofon?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi