darak Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2013 Raonic ty kanadyjsko ku**a pier****na, wypierdalaj z tego kortu łamaga niedojebana, twój serwis jest ku**a wart tyle co gówno misia koali jebana parówo, żal ku**a żal i jeszcze raz żal, skończ jebancu najpierw jakas szkóle, zacznij myslec na tym korcie i dopiero sie cwelu bierz za gre ty łajzo jebana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 1 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2013 ku**a szok, po prostu ku**a szok :o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość getabet Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2013 o ku**a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2013 Japonia niech w was jebnie jeszcze jeden Tajfun i rozpierdoli 3/4 kraju, moze wtedy nauczycie sie grac w pilke co za bezwartosciowe ku**y ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2013 pierdol się ku**a Wawrinka patałachu jeden, mieć 4-1 i bp i przejebać 5-7 ze słabym hewittem to trzeba być zdolnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2013 pier*** się kur*** Wawrinka patałachu jeden, mieć 4-1 i bp i przejebać 5-7 ze słabym hewittem to trzeba być zdolnym... podłączam sie do tego bo to jest je***y kundel który mi kupon ujebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2013 Mi Stachu zrypał taśmę z 11 spotkań, akurat zamykał nie było mnie, kontry nie puściłem Ale spoko i tak dobry dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2013 Mnie te kutasy z hiszpanii i francji zjebaly dzien tragedia hiszpania sriki take grała od kiedy strzeliła gola a francja wygladała jakby chciała sie poddac od 5min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 27 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2013 Nie martwcie się, zawsze może być gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 29 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2013 Dolgo ku**a&klaun tego samego pokroju co Monfils, takie pizdy to w Afryce powinny grac a nie na szlemach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 13 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2013 pierdol się Iran...żeby wygrać dzień wcześniej mecz 3-0 a teraz dostawać tak w pizde od słabych niemców... a żeby was wasi fanatyczni kibice zajebali po meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 20 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2013 Lyon wy pier****ne skończone ku**y. Ligi Mistrzów się wam ku**y zachciało, jebane zera, nieudaczniki pier****ne francuskie kutasy. Niech was wypierdolą z tej Francji jak pedałów, cwele jebane ku**a mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonCAMILL Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2013 ten Lyon całe szczęście że odpanie w ch*j nieudaczniki J**ane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2013 Sociedad sialalalalala sociedad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-hxc Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2013 Suarez Navarro ty kurwo jebana! dziwko wygralas 1 seta w drugim prowadzilas 5-2 i mialas 2 MP, wjebałas 5-7 kurwo. W 3 secie mogłaś przełamać to wjebałaś!! Ty koniu pierdolony, szkapo nie do ruchania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 24 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2013 Andrew Corbitt takie dziwki powinny byc transportowane do jebanych lagrow, 1 gema kutas nie mogl dograc i skreczowal fiut je***y. I ladna kasa kolo nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2013 SĘDZIA CHILIJSKI KTORY ku**a KONCZY MECZ 30 SEKUND PRZED REGULAMINOWYM KONCEM SPOTKANIA AKURAT WTEDY KIEDY JEST ROG I TEN ROG DAJE MI 150 EURO, NIECH TA PIZDE KOLOROWA ROZPIERDOLI JUTRO JAKIS SAMOCHOD CO ZA je***y KOLOROWY CWEL ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2013 I niech sie ku**a cos stanie tym kurwom De Bakker/Demoliner przejebac mecz z 8:3 .... na 9:11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2013 SĘDZIA CHILIJSKI KTORY kur*** KONCZY MECZ 30 SEKUND PRZED REGULAMINOWYM KONCEM SPOTKANIA AKURAT WTEDY KIEDY JEST ROG I TEN ROG DAJE MI 150 EURO, NIECH TA piz** KOLOROWA ROZPIERDOLI JUTRO JAKIS SAMOCHOD CO ZA je*** KOLOROWY CWEL ... jak cię tak urządził - to nie mam pytań :k: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielec Napisano 1 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2013 Słaby ten Real ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 3 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2013 http://www.youtube.com/watch?v=gIYRUrFD7Uw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 5 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2013 Jak tylko zobaczę kogoś z drużyny Fortuny Sittard to utnę nogę, od razu. ku**y jebane, grały w przewadze w c**j czasu i ku**y nie mogły strzelić nawet gola. c**j WAM W DUPĘ PO WSZE CZASY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 5 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2013 Dawno mnie tu nie bylo ale napisze tylko tyle: c**j WAM W DUPE SZWABSKIE RYJE NIECH WAS ku**y KTOS ZABIJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 5 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2013 jebane faszystowskie kur wy! c**j wam w dupe cwele niemieckie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 22 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2013 ku**a mać wy baskijskie ku**y 2 szybkie gole w 3 minuty i 2:0 do przerwy, cała druga połowa z przewagą 1 zawodnika i ku**y nie robią overa mimo mnóstwa dobrych okazji, Soriano ciulu jak można w 10 minut 2 kartki zebrać i osłabić zespół krakowska maczeta ci w plecy, żebyście wszyscy zdychali a cały pedalski kraj zwany hiszpanią pogłębił się w jeszcze większym kryzysie, więcej grania a mnie myślenia o swoim wyglądzie nażelowane pizdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henek Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2013 Ja pier**** rece opadaja nawet slow brakuje... Niech mi to ktos wytlumaczy,ze w tym meczu nie bylo bramek... --->> http://obstawianie.com/foto/?v=zal.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2013 je**ć was ku**y z Lechii, jebane pierdoły z bałtyka. Zeby was ku**a stado ciapatych turasów z erasmusa wyjebało w dupusko i wysadziło wam ten je***y stadion, zera jebane. Probierz je***y gnoju, naucz strzelać tych swoich zoltych pojebow, bo to ku**a zal. Juz pomijam fakt, ze zydowskie ku**y wjebały wam 4 gole, ale to co dzisiaj odjebaliscie to juz kpina, jebane nadmorskie scierwa. c**j wam w dupe i całej tej smiesznej lidze, z wami i piastem na czele. Powinni was powysylac do Afganu albo ku**a na platforme wiertnicza jebane lewusy, nieroby ku**a. Zarabial by jeden z drugim po 1500 to by zapierdalał! Ten c**j co wyżebrał koszulke Messiego powinien ją sprzedać i wysłac pieniadze mi w ramach rekompensaty, za poniesione straty moralne, ze raz w zyciu musiałem ogladac ten was zalosny futbul, jebane pedały! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2013 Ja pier**** rece opadaja nawet slow brakuje... Niech mi to ktos wytlumaczy,ze w tym meczu nie bylo bramek... --->> http://obstawianie.com/foto/?v=zal.jpg Ty, to niemozliwe, gdziez 65 strzalow celnych. Przy okazji... Monako ku**y jebane , przez was odpadam z PO. Chuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2013 Unicaja - Siena 73:75 ku**y jebane w dupe rasa, caly mecz typek izzi wchodzil over 157,5 pkt po 3,40 puszczony wystarczylo zeby chuje 31 punktów w 4 kwarcie rzucili to fajfusy spedałowane rzucili 21 punktów w sumie jak ku**a jakieś baby jebane z euroligi ku**a jego mac i na dodatek jeszcze Unicaja czysty win bylo puszczone na innym kuponie i ku**a w koncowce remis 73:73 i dogrywka by byla i by over wszedl izzi to jakis je***y makaron z dupy wytrzasniety trafia rowno z dzwonkiem i ku**a Siena wygrywa co dostawala w dupe nawet od zastalu i od wszystkich w tej grupie jebani bez mydla byli a malaga ku**y zbolale tak frajersko dali sie wydymac Niech was tam ku**a pieruny ogniste siarczyste rozpierdola ta cala hale wy kuntryfołgi jebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2013 ku**a, jak sie zimno robi na dworzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi