b@rto Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2013 Malaga, jak zescie ku**a mogli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2013 je**ć trenera Wegrow i trenera Polakow za granie antyhandballu !!! jebal was pies nie da sie ogladac tego 20 min z 30 min podawanie przed linia obrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2013 Ja pier**e, pier****na agnieszka, mam nadzieje ze zdechniasz suko głupia, oby tówj samolot spadł jak bedziesz wracac!!! TAk głupiej pizdy to już dawno nie udało mi się oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2013 jebane ku**y z tunezji musialy wjebac bramke w 90 min, cwele zajebane :wsciekly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ForrestGump Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2013 no to może ja się wyładuję za ostatni tydzień 1. Wiktorio Azarenko niech Cię krew jasna zaleje je***y ruski babsztylu, złodziejko i oszustko, spierdalaj na IO dla niepełnosprawnych fizycznie i umysłowo, mam nadzieję że dostaniesz wrzodów na żołądku, z takim podejściem do sportu skończysz na granicy Polsko Białoruskiej jako ku**a za 120 zł, chociaż nie wiem czy ktoś skorzysta z twoich usług, bo ja bym Ci nawet buta nie dał polizać głupia suko. 2. ślepa kuro z Chorwacji która sędziowalaś mecz Janowicza z hindusem, przez twój niedowład oczu duża kasa przeszlam mi koło nosa, masz szczęście że Jerzyk Ci nie zaje**ł, bo jak ja byłbym na jego miejscu to byś poczuła co to Znaczy grawitacja 3. Skro Bełchatowska dzifko, mam nadzieję, że PGE po tym sezonie odejdzie i ze rozwiążą wasz marny klubik i już nigdy nie skompromitujecie Polski na arenie międzynarodowej, Cupkowic szmaciarzu jeden powiem ci tak nadajesz się do tarcia chrzanu, zrezygnuj z siatkówki dla dobra nas wszystkich a przede wszystkim dla dobra siatkówki, a ty Nawrocki palancie i nerwusie jesteś zerem, nie wiem kto Ci zalatwił pozycję trenera, chyba jakiś wujek z zarządu PGE nieudaczniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2013 wy pier****ne w dupe makarony niech was ku**a pies jebie w dupe do konca waszej zywotnoscie, niech was jebie w dupe co tylko moze abyscie ku**a zdechli w najgorszy mozliwy sposob, niech was ku**a wezmie i wypierdoli w dupe najwieksza grupa pedofili na tym swiecie. niech was ku**a ten pierdolony milan wyprzedzi i zycze wam ku**a spadku do najnizszej mozliwej ligi w tym waszym pierdolonym sprzedawczyku o nazie serie a. niech was ku**a wszytskich sprzedawczyow wywioza na sibiir i wypierdola w kolchozy przy -50 stopni do normalnej robory AMEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2013 Az sie usmialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2013 Lazio to jebane włoskie cwele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2013 bo wszystkie makarony to jebane sprzedawczyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2013 http://obstawianie.com/foto/?v=ll.png cwele włoskie i niemieckie, zawsze to samo, no zawsze ku**a pedały jebane sprzedajne zjebią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2013 ruskie ku**y!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2013 Ivanovic Ty jebana serbska dziwko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2013 ile kutasow musiala obrobic i ile minet zrobic ta slaba ku**a Mladenovic zeby przeciwniczki dostawaly paralizu mozgu i ciala w 3 secie przy wyniku 5*:3 30*:0, a jak nie zawodniczki to zawsze sedziowie pizdzie pomoga ulzylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2013 Całe Wta One powinny grać za darmo te turnieje. Pizdy jebane maja taki poziom ze zal dupe sciska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pidzamka93 Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2013 Brawo Roma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesjach21 Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2013 MAtka/Frytka c**j wam głęboko w dupę gwiazdy zajebane, oby te rakiety wam głęboko w dupie zawadzały banda ciołków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2013 MANACHASTER UTD TO JEBANE ku**y !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2013 Niemieckie sprośne ku**y, c**j wam w dupsko nazistowskie pedały. Niech was wyjebią w c**j na taczce gnoju, gnoje pedalskie z Hamburga, żeby ku**a gola nie strzelić, głupie pustaki zjebane. Nędzne siwienie szwabskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2013 HERNANDEZ TO ku**a !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2013 Real wy zajebane pedały ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2013 Lazio Ty chuju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2013 je***y pierdolony żywot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2013 http://www.youtube.com/watch?v=V3Ob1xZPibI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2013 niech ktos urwie jaja kurwie pierdolonej co po 5h turnieju sprawdza mnie na turnie majac gorsza reke i na river przychodzi jej jedyny out ktory ratuje jej dupe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2013 i do tego ta ku**a jebana z Hiszpanii wygrala turniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2013 Garnett 1 pktu zabraklo do overa ... ja pier**e ale LALki to sa pizdy nieziemskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2013 Wy zjebane ku**y z city. Żeby Was ku**a wybili zanim zdarzycie wyjść z tego stadionu. Takich szmat, pizd, kurew, piłkarskiego chłamu dawno nie widziałem. Powinni Breivika wypuscic i on by wiedział co z Wami zrobić . Toure ty pierdolony śmierdzący czarnuchu zebys zdechł na malarie i zeby wyrzneli cała twoja wioske. powinniście zmienic nazwe na ku**y!!!!!Chociaz nie one sie przynajmniej jakos prezentuja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2013 c**j wam w dupe angielskie cwele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2013 Jak można u siebie wjebać z Espanyolem 0-4 Ja pier**e od razu degradacja do Segunda i 5-letni zakaz gry w pucharach, no nie czaje jak tak ku**a można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2013 Jak można u siebie wjebać z Espanyolem 0-4 Ja pier*** od razu degradacja do Segunda i 5-letni zakaz gry w pucharach, no nie czaje jak tak kur*** można? Mozna ku**a bo dalem na espaniol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi