Henek Napisano 2 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2014 Pilka nozna / Spotkanie towarzyskie PSG vs Real Madryt Typ - Over 1.5 gola w 1 połowie Kurs - 2.10 William Hill 02.01.2014 / 15:45 Szkoda,ze nie jest to mecz miary Ligi Mistrzów a tylko spotkanie towarzyskie,mimo to i tak zapowiada sie bardzo ciekawie. Spotkanie zostanie rozegrane w Katarze a wiec,wiadomo szejki i kasa. Kogo w swoich skladzie maja obie druzyny,chyba nie trzeba mowic. Zarowno jedni jak i drudzy nie naleza do zespolow,ktore graja defensywny futbol,a wiec bramki dzisiaj powinny byc glowna atrakcja tego meczu. Z jednej strony Cavani,Lavezzi,Ibrahimović,Lucas,Pastore,Verratti z drugiej Ronaldo czy Benzema i inni. Dzis nie zagra na pewno Bale,ale z pewnoscia beda grac inni utalentowani zawodnicy. Po raz kolejny bedziemy mogli podziwiac pojedynek Ibra vs Ronaldo,nie tak dawno gdy bylismy swiadkami meczu pomiedzy Portugalia a Szwecja gora byl portugalczyk. W 2013 roku PSG mierzylo sie z Realem w meczu towarzyskim,mecz rozegrany zostal w Szwecji a wynik padl dosc nie satysfakcjonujacy bo tylko 1:0,to nie znaczy jednak,ze dzis musi byc podobnie. Jezeli przewidywane sklady na ten mecz okarza sie prawidlowe,to o typ jestem spokojny : Real Madryt: Diego López; Dani Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Luka Modrić; Ángel Di María, Isco, Cristiano Ronaldo; Karim Benzema. Paris Saint-Germain: Salvatore Sirigu; Gregory van der Wiel, Thiago Silva, Alex, Maxwell; Blaise Matuidi, Marco Verratti, Thiago Motta; Edinson Cavani, Zlatan Ibrahimović, Ezequiel Lavezzi. Mysle jednak,ze troszke sie beda roznic no ale zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13 Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Styczeń 2014 Dyscyplina: Piłka nożna – Mecz Towarzyski Spotkanie: Lillestrom - Hacken Typ: over 3.5 Kurs: 2.36 Buk: Marathonbet Godz. 14:00 Analiza: Czekałem kiedy pojawi się fajny kurs na over bo to że tu bramki będą jestem pewien. W meczu towarzyskim spotkają się dwie Skandynawskie drużyny a więc dla jednych i drugi jest to dopiero początek przygotowańwiele testów i tak dalej. Ligi Szwedzkiej do underowej raczej nie zaliczymy a tym bardziej ligi norweskiej, zarówno Lillestrom jak i Hacken rozczarowały w poprzednim sezonie. O kadrach nie będą tutaj nic pisał bo tak jak wspomniałem będzie pewnie mnóstwo rotacji i sprawdzania. Nie wiem czy buki wiedzą czy a to ma kolosalne znaczenie właśnie dla tego typu ale mecz rozgrywany jest w hali zespołu Lillestrom ze sztuczną nawierzchnią i nie jest to żadna nowość, już od kilku sezonów właśnie tak rozpoczynają swoje przygotowania Norwegowie. Tydzień temu grali tutaj ze Stromsgodset i skończyło się na siedmiu bramkach. Rok temu też tutaj grali i bramek nie brakowało min. przegrali z innym przedstawicielem ligi Szwedzkiej Brommapojkarna 1:3. Jednak to co jeszcze bardziej istotniejsze to z Hacken też rok temu rywalizowali i skończyło się na 3:2 dla gospodarzy, była jeszcze między nimi gra już na normalnym boisku i skończyło się jeszcze wyżej 5:2. Tak więc dla mnie cztery bramki w tych warunkach to powinna być formalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mln Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2014 Slovan Bratysława - Zlin AH(0:1,5) 1 1.96 / AH(0:2) 1 2.60 Marathonbet Spotkanie towarzyskie pomiędzy Slovan Bratysława a Zlinem. Gospodarze to lider słowackiej ekstraklasy, wygrywając 66% spotkań co jest dobrym wynikiem, mają za sobą już sporą ilość sparingów, prezentując w nich niezłą dyspozycję, słabsze zespoły bez problemu ogrywali, przeważnie różnicą 3 bramek, a w ostatnim pokonali trzeci zespół ligi węgierskiej 1:0. Na pierwszy rzut oka te wyniki tak świetnie nie wyglądają ale to dlatego że grali po dwukrotnie dwa sparingi tego samego dnia o tej samej godzinie, jednak prawda jest taka, że osiągali dobre wyniki. Są zdecydowanym faworytem tego spotkania, ponieważ goście grają zaledwie w drugiej lidze czeskiej i są tam na odległym 14 miejscu i będą się bronić przed spadkiem. W sparingach grali tylko ze słabymi zespołami, na swoim poziomie i wychodziło to im różnie (wygrywali z Dubnicą z 2 ligi słowackiej i drużyną z 3 ligi czeskiej ale przegrali też z Opavą, która też gra w 3 lidze czeskiej), dziś ze Slovanem, powinni przegrać min. 3 bramkami. Oba zespoły do rozpoczęcia ligi mają jeszcze spory kawał czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciampek14 Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2014 Dyscyplina:Piłka nożna Spotkanie:Wolfsberger AC - Udinese Typ: 1 dnb Kurs:2,1 Godz:16:00 Bukmacher: Bet365 Analiza: U gości zabraknie: Karnezis gk6/0 Widmer d6/0 Piris d4/0 Agyemang-Badu m5/0 Kone m6/0 Di Natale f6/4 Wszyscy wyżej wymienieni grali wszystkie mecze od pierwszej minuty. Jeśli chodzi o bramkarzy - Kelava jest na wypożyczeniu jeśli się nie mylę. Grał 2 lata temu 10 całych spotkań dla Udinese. Radicon... nie mam info o tym bramkarzu. 6 powołanych piłkarzy jeszcze nie zadebiutowało w ligowym spotkaniu. Wolfsberger zajmuje pierwsze miejsce w Austrii. Trzy tygodnie temu udało im się nawet wygrać z Salzburgiem. Mecz był dość wyrównany, tzn pierwsza połowa taka była. W drugiej połowa Wolfsberger w dziesiątkę, został zdominowany, ale mimo to mieli dobrą sytuację do zdobycia gola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi