kamil248 Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 ATP ABN AMRO World Tennis Tournament Miejsce: Rotterdam, Holandia Termin: 19-25 luty 2007 Uczestników: 32 Nawierzchnia: Indoor Hard Pula nagród: €765,000 www: www.abnamro.nl/wtt 2006 Singles Final: (6)R Stepanek (CZE) d C Rochus (BEL) 60 63 2006 Doubles Final: (2)Hanley/Ullyett d Erlich/Ram 76(4) 76(2) Regions Morgan Keegan Championships Miejsce: Memphis, USA Termin: 19-25 luty 2007 Uczestników: 32 Nawierzchnia: Indoor Hard Pula nagród: $665,000 www: www.RMKChampionships.com 2006 Singles Final: (6) T. Haas (GER) d R. Soderling (SWE) 63 62 2006 Doubles Final: Haggard/Karlovic d Blake/Fish 06 75 10-5 Copa Telmex ATP Buenos Aires Miejsce: Buenos Aires, Argentyna Termin: 19-25 luty 2007 Uczestników: 32 Nawierzchnia: Clay Pula nagród: $445,000 www: www.copatelmex.com 2006 Singles Final: (5)C Moya (ESP) d F Volandri (ITA) 76(6) 64 2006 Doubles Final: (1) Cermak/Friedl d Mazarakis/Pashanski 61 62 WTA Dubai Tennis Championships Miejsce: Dubai, Zjednoczone Emiraty Arabskie Termin: 19-25 luty 2007 Uczestników: 28 Nawierzchnia: Hard Pula nagród: $1,500,000 www: www.dubaitennischampionships.com 2006 Singles Final (4) Justine Henin-Hardenne (BEL) d. Maria Sharapova (RUS) 75 62 2006 Doubles Final Peschke/Schiavone (CZE/ITA) d. Kuznetsova/Petrova (RUS/RUS) 36 76(1) 63 Regions Morgan Championships and the Cellular South Cup Miejsce: Memphis, USA Termin: 19-25 luty 2007 Uczestników: 32 Nawierzchnia: Indoor Hard Pula nagród: $175,000 www: www.RMKChampionships.com 2006 Singles Final (3) Sofia Arvidsson (SWE) d. (6) Marta Domachowska (POL) 62 26 63 2006 Doubles Final (1) Raymond/Stosur (USA/AUS) d. (WC) Azarenka/Wozniacki (BLR/DEN) 76(2) 63 Copa Colsanitas Miejsce: Bogota, Columbia Termin: 19-25 luty 2007 Uczestników: 32 Nawierzchnia: Clay Pula nagród: $175,000 www: www.copacolsanitas.com 2006 Singles Final (6) Lourdes Dominguez Lino (ESP) d. (1) Flavia Pennetta (ITA) 76(3) 64 2006 Doubles Final (1) Dulko/Pennetta (ARG/ITA) d. (2) Szavay/Woehr (HUN/GER) 76(1) 61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klop22 Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2007 Groenefeld, A - Molik, A typ 2 1,30 Betsson Zacznijmy od Groenefeld. Zero kondycji (przytyła dużo), mało biega, wygląda tak jakby wogóle nie trenowała, nie ma mocnych uderzeń. Molik ma dobry serwis, co z wolną ostatnio Anną napewno się przyda. Anna ostatnio ciągle w dół w rankingach. Co tu więcej pisać to nie wiem, bo nie umiem lać wody mam nadziję, żę was przekonałem Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gilmour Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2007 Hartfield D. - Gremelmayr D. 1,5 stawka 6/10 Hartfielda widziałem w zeszłym roku w 1r RG w meczu z Fed-exem. Zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Mocny, dobry serwis, dobra gra z głębi kortu i bardzo dobre uderzenie z fh. Urozmaicał grę, zmieniał tempo, próbował skrótów. Ciekawy zawodnik, co prawda jego poznijesze wyniki nie do końca potwierdzają moje słowa, ale jakieś tam w miare przyzowite wyniki, szczególnie w chelengerach na cegle miał. Natomiast Niemiec, raz, że na cegle to on za dużo nie gra, dwa jak już gra to raczej z marnymi efektami a trzy generalnie to moim zdaniem przeciętny zawodnik. Spotakają się dwaj chelengerwcy z czego moim zdaniem umiejętności i nawierzchni mocno faworyzują w moich oczach Hartfield'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gilmour Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2007 Melzer J. - Witten J. +1,5 seta 2,0 stawka 3/10 Amerykanina w życiu na oczy nie widziałem, z tego co udało mi się o nim znaleść w sieci to taki typowy Amerykański zawodnik, przyzwoity na swoich amerykańskich smieciach, mocny serwis, generalnie gra opierana głównie na sile uderzenia. Przeszedł kwala, gdzie zamiótł z kortu Udomchoke. Także korty ma ograne. Natomiast Mezler ostatnio zawodzi, słabiutko w davisie. Myśle, ze Jessie jest w stanie urwać mu seta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klop22 Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2007 Groenefeld, A - Molik, A typ 2 :t: 1,30 betsson Zacznijmy od Groenefeld. Zero kondycji (przytyła dużo), mało biega, wygląda tak jakby wogóle nie trenowała, nie ma mocnych uderzeń. Molik ma dobry serwis, co z wolną ostatnio Anną napewno się przyda. Anna ostatnio ciągle w dół w rankingach. Co tu więcej pisać to nie wiem, bo nie umiem lać wody mam nadziję, żę was przekonałem Pozdrawiam. Tak jak się spodziewałem łatwe zwycięstwo Moli 3:6 6:4... Groenefeld zaskoczyła mnie tym, że ugrała ta 7 gemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2007 Buenos Aires: G.Canas - J.P.Guzman 1 1.20 G.Canas - J.P. Guzman 2:0 1.55 Canas w gazie i to bardzo dużym w zeszłym tygodniu wygrał turniej bez straty seta. Dlatego nie widzę innej opcji niż 2:0 dla Guilermo, który zagra z typowym chellenger'owcem. Za Canas;em przemawia serwis jego regularność oraz duży procent wygranych pierwszych podań. Z głębi kortu też gra wyśmienicie popełniając mało niewymuszonych błędów. Dlatego według mnie typ na win Canasa wchodzi na 100 % a typ na 2:0 (99%). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gilmour Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2007 Ramirez Hidalgo R. - Di Mauro A. 1,5 stawka 7/10 H2H 2:0, oba mecze na cegle z tym, że jeden to to mecz z 2001 roku, a drugi z zeszłego. Powiem tak, bez silenia się na analizy, przeciwko Di Mauro stawiam regularnie, szczególnie ze sredniakami jakim jest Hidlago. Przegrywa regularnie i rzadko zawodzi, w zeszłym roku jakimś cudem wyszedł mu jeden turniej gdzie doszedł do 3r w Monte Carlo. Po za tym epziodem, bardzo słabo nawet na poziomie chelengerów.Genrelanie bardzo przecietny zawodnik o niewielkich umiejetnosciach. Hidlago na cegle grać potrafi, jest takim powiedzmy średniakiem, ale na poziomie turniejów z cyklu ATP. Miewa przebłyski jak np 4r RG. Generalnie zawodnik o dużo wyższym potencjale od włocha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gilmour Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2007 Moya C. - Starace P. 1,5 stawka 8/10 h2h 2:0 dla Starace, mecze rozgrywane na cegle w 2005 roku. Pewnie dlatego stosunkowo wysoki kurs. Myśle, ze Carlos wygra z dwóch powodów. Po pierwsze umiejetności, ma wyższe tylko nie zawsze chce mu sie z nich skorzystać i tu powód drugi. W zeszłym roku wygrał ten turniej, wiec mam nadzieję, ze zechce bronić pkt i to by było właściwie tyle jezeli chodzi i oten mecz. Nalbandian D. - Horna L. +1,5 seta 1,9 stawka 3/10 Nalbandian D. - Horna L. 3,3 stawka 1/10 Typ bardziej przeciwko obecnej formie Bandiego, który męczy strasznie w swoich pojedynkach. Tak własciwie to nie powinien przejsc 1r w AO, ale tam pomógl mu Tipsarevic swoją kontuzją. Jak narazie gra bardzo nieregularne, dużo psuje, kondycjnie też nienajlepiej to chyba wygląda. Horna błysnał formą w Vina del Mar, jest ograny na mączce. Myśle, że kurs warty grzechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 Buenos Aires:G.Canas - J.P.Guzman 1 1.20 EASY G.Canas - J.P. Guzman 2:0 1.55 Canas w gazie i to bardzo dużym w zeszłym tygodniu wygrał turniej bez straty seta. Dlatego nie widzę innej opcji niż 2:0 dla Guilermo, który zagra z typowym chellenger'owcem. Za Canas;em przemawia serwis jego regularność oraz duży procent wygranych pierwszych podań. Z głębi kortu też gra wyśmienicie popełniając mało niewymuszonych błędów. Dlatego według mnie typ na win Canasa wchodzi na 100 % a typ na 2:0 (99%). Sprawdziło się wszystko co napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 Buenos Aires:G.Canas - J.P.Guzman 1 1.20 EASY G.Canas - J.P. Guzman 2:0 1.55 Canas w gazie i to bardzo dużym w zeszłym tygodniu wygrał turniej bez straty seta. Dlatego nie widzę innej opcji niż 2:0 dla Guilermo, który zagra z typowym chellenger'owcem. Za Canas;em przemawia serwis jego regularność oraz duży procent wygranych pierwszych podań. Z głębi kortu też gra wyśmienicie popełniając mało niewymuszonych błędów. Dlatego według mnie typ na win Canasa wchodzi na 100 % a typ na 2:0 (99%). Sprawdziło się wszystko co napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 J.Benneteau-Hyung-Taik Lee Typ:2 Kurs:1.80(Bwin) Julien jest dopiero po turnieju we Francji gdzie toczył 3 mecze 3 setowe i moim zdaniem jest bardzo zmęczony.Lee natomiast też ostatnio grał turniej i przegrał ze świetnym Andy Murrayem w 3 secie tiebreaku jak się potem okazało zwycięzcą później tego turnieju.Tak więc widać,że się czuje na tej nawierzchni bardzo dobrze a kurs na niego jest zachęcający. Nie widzę w tym meczu innej możliwości jak zwycięstwo Koreańczyka.Grali raz ze sobą w tamtym roku i górą oczywiście był Koreańczyk wygrał 6/3 6/4.Teraz jestem pewny,że i w tym starciu górą będzie Koreańczyk.Już w Memphis zagrał w deblu z Udomchoke i niestety odpadł ale nie z byle kim bo z parą Cermak/Levinsky 4/6 4/6.Dziś nie powinien mieć problemów z ograniem Francuza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 J.Benneteau-Hyung-Taik Lee Typ:2 Kurs:1.80(Bwin) Julien jest dopiero po turnieju we Francji gdzie toczył 3 mecze 3 setowe i moim zdaniem jest bardzo zmęczony.Lee natomiast też ostatnio grał turniej i przegrał ze świetnym Andy Murrayem w 3 secie tiebreaku jak się potem okazało zwycięzcą później tego turnieju.Tak więc widać,że się czuje na tej nawierzchni bardzo dobrze a kurs na niego jest zachęcający. Nie widzę w tym meczu innej możliwości jak zwycięstwo Koreańczyka.Grali raz ze sobą w tamtym roku i górą oczywiście był Koreańczyk wygrał 6/3 6/4.Teraz jestem pewny,że i w tym starciu górą będzie Koreańczyk.Już w Memphis zagrał w deblu z Udomchoke i niestety odpadł ale nie z byle kim bo z parą Cermak/Levinsky 4/6 4/6.Dziś nie powinien mieć problemów z ograniem Francuza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 Rotterdam: Simon G. - Kohlschreiber P. 1 1.70 (bet-at-home) Zacznę od Niemca: nie wiem dlaczego ale Philipp spada z formą, jako że na początku sezonu jeszcze jakoś w miarę pogrywał, teraz coś mu nie idzie ostatnio 3 sety z Deliciem i porażka z Ddavide Sanguinetti w turniej w Delray Beach. Nie wierzę w to żeby Niemiec nagle się odbudował. Natomiast Francuz jest obecnie w dobrej formie podbudowany zwycięstwem w Marsylii w finale pokonując M.Baghdatisa 6:4 7:6 co świadczy bardzo dobrze o obecnej formie Simona. Serwis Francuza na przyzwoitym poziomie 70 % pierwszego podania z takimi graczami jak Soda i Marcos Według mnie nie ma w tym meczu innego rozwiązania. Teraz czekamy tylko na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 Rotterdam: Simon G. - Kohlschreiber P. 1 1.70 (bet-at-home) Zacznę od Niemca: nie wiem dlaczego ale Philipp spada z formą, jako że na początku sezonu jeszcze jakoś w miarę pogrywał, teraz coś mu nie idzie ostatnio 3 sety z Deliciem i porażka z Ddavide Sanguinetti w turniej w Delray Beach. Nie wierzę w to żeby Niemiec nagle się odbudował. Natomiast Francuz jest obecnie w dobrej formie podbudowany zwycięstwem w Marsylii w finale pokonując M.Baghdatisa 6:4 7:6 co świadczy bardzo dobrze o obecnej formie Simona. Serwis Francuza na przyzwoitym poziomie 70 % pierwszego podania z takimi graczami jak Soda i Marcos Według mnie nie ma w tym meczu innego rozwiązania. Teraz czekamy tylko na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 Dubai - WTA Mauresmo A. - Dushevina V. (-1.5/+1.5) 2 2.90 (bet-at-home) Jeśli grać przeciwko Amelie to na początku turnieju, kiedy Francuzka nie jest jeszcze odpowiednio skoncentrowana. Rosjanka może i nie jest jakaś klasową zawodniczką ale grać w tenisa umie i z zawodniczkami z drugiej połówki światowego rankingu potrafi wygrywać więc myślę, że jest w stanie urwać seta. Hantuchova D. - KIRILENKO M. (-1.5/+1.5) 2 1.60 (bet-at-home) Bardzo trudny mecz do wytypowania ze względu na obecną dyspozycję zawodniczek, która w ostatnim czasie jest nierówna. Dlatego według mnie rozwiązanie z handicap'em wydaje mi strzałem w dziesiątkę po kursie 1.60. Head 2 Head jest 2:0 dla Danieli ale te mecze odbyły sie dwa lata temu. Uważam że mecz będzie bardzo wyrównany i zakończy się w 3 setach. Dla podwyższenia kursu można dołożyć znajdującą się w tym sezonie w wyśmienitej formie J.JANKOVIC - M.Santangelo 1.10 kurs bądź 2:0 po kursie 1.30 obie propozycje powinny wejść bez najmniejszych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 Dubai - WTA Mauresmo A. - Dushevina V. (-1.5/+1.5) 2 2.90 (bet-at-home) Jeśli grać przeciwko Amelie to na początku turnieju, kiedy Francuzka nie jest jeszcze odpowiednio skoncentrowana. Rosjanka może i nie jest jakaś klasową zawodniczką ale grać w tenisa umie i z zawodniczkami z drugiej połówki światowego rankingu potrafi wygrywać więc myślę, że jest w stanie urwać seta. Hantuchova D. - KIRILENKO M. (-1.5/+1.5) 2 1.60 (bet-at-home) Bardzo trudny mecz do wytypowania ze względu na obecną dyspozycję zawodniczek, która w ostatnim czasie jest nierówna. Dlatego według mnie rozwiązanie z handicap'em wydaje mi strzałem w dziesiątkę po kursie 1.60. Head 2 Head jest 2:0 dla Danieli ale te mecze odbyły sie dwa lata temu. Uważam że mecz będzie bardzo wyrównany i zakończy się w 3 setach. Dla podwyższenia kursu można dołożyć znajdującą się w tym sezonie w wyśmienitej formie J.JANKOVIC - M.Santangelo 1.10 kurs bądź 2:0 po kursie 1.30 obie propozycje powinny wejść bez najmniejszych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 Rotterdam: Simon G. - Kohlschreiber P. 1 1.70 (bet-at-home) krecz Simon Zacznę od Niemca: nie wiem dlaczego ale Philipp spada z formą, jako że na początku sezonu jeszcze jakoś w miarę pogrywał, teraz coś mu nie idzie ostatnio 3 sety z Deliciem i porażka z Ddavide Sanguinetti w turniej w Delray Beach. Nie wierzę w to żeby Niemiec nagle się odbudował. Natomiast Francuz jest obecnie w dobrej formie podbudowany zwycięstwem w Marsylii w finale pokonując M.Baghdatisa 6:4 7:6 co świadczy bardzo dobrze o obecnej formie Simona. Serwis Francuza na przyzwoitym poziomie 70 % pierwszego podania z takimi graczami jak Soda i Marcos Według mnie nie ma w tym meczu innego rozwiązania. Teraz czekamy tylko na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 Rotterdam: Simon G. - Kohlschreiber P. 1 1.70 (bet-at-home) krecz Simon Zacznę od Niemca: nie wiem dlaczego ale Philipp spada z formą, jako że na początku sezonu jeszcze jakoś w miarę pogrywał, teraz coś mu nie idzie ostatnio 3 sety z Deliciem i porażka z Ddavide Sanguinetti w turniej w Delray Beach. Nie wierzę w to żeby Niemiec nagle się odbudował. Natomiast Francuz jest obecnie w dobrej formie podbudowany zwycięstwem w Marsylii w finale pokonując M.Baghdatisa 6:4 7:6 co świadczy bardzo dobrze o obecnej formie Simona. Serwis Francuza na przyzwoitym poziomie 70 % pierwszego podania z takimi graczami jak Soda i Marcos Według mnie nie ma w tym meczu innego rozwiązania. Teraz czekamy tylko na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 Buenos Aires: CANAS G. - NALBANDIAN D. 1 1.70 (bet-at-home) CANAS G. - NALBANDIAN D. 2:0 2.70 O Guilermo pisałem kilka postów wcześniej. Ciągle w bardzo dobrej dyspozycji , natomiast Nalbandian ostatnimi czasy słabiutko pogrywa, przegrał już w tym turnieju z L.Horna dosyć gładko 6:4 6:3 więc nie wydaje mi się by mógł zagrozić CANAS'owi. Według mnie Nalbi nawet seta nie ugra a na takie rozwiązanie jest piękny kurs 2.70. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 Buenos Aires: CANAS G. - NALBANDIAN D. 1 1.70 (bet-at-home) CANAS G. - NALBANDIAN D. 2:0 2.70 O Guilermo pisałem kilka postów wcześniej. Ciągle w bardzo dobrej dyspozycji , natomiast Nalbandian ostatnimi czasy słabiutko pogrywa, przegrał już w tym turnieju z L.Horna dosyć gładko 6:4 6:3 więc nie wydaje mi się by mógł zagrozić CANAS'owi. Według mnie Nalbi nawet seta nie ugra a na takie rozwiązanie jest piękny kurs 2.70. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Buenos Aires: CANAS G. - NALBANDIAN D. 1 1.70 (bet-at-home) EASY CANAS G. - NALBANDIAN D. 2:0 2.70 EASY O Guilermo pisałem kilka postów wcześniej. Ciągle w bardzo dobrej dyspozycji , natomiast Nalbandian ostatnimi czasy słabiutko pogrywa, przegrał już w tym turnieju z L.Horna dosyć gładko 6:4 6:3 więc nie wydaje mi się by mógł zagrozić CANAS'owi. Według mnie Nalbi nawet seta nie ugra a na takie rozwiązanie jest piękny kurs 2.70. Wszystko się sprawdziło co napisałem więc kto zagrał moje typy ten wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Buenos Aires: G.Gaudio - A.DI MAURO 2 G.Gaudio - A.DI MAURO 0:2 Co tutaj dużo pisać obecnie Gaston jest w tak fatalnej formie, że przegrywa Z R.Hidalgo 6:1 6:1; nie potrafi przejść pierwszych rund; robi masę nie wymuszonych błędów. Natomiast Di Mauro ostatnimi czasy wygrywa niespodziewanie pojedynki z przeciwnikami o zdecydowanie lepszych umiejętność i niż Gaston jest w tej chwili. Jak dla mnie 2:0 dla Di Mauro jest na 100 % pewnym rozwiązniem. A mecz wygrany przez Włocha jest typem dnia. ( niestety nie znam jeszcze kursu ale będzie w granicach 1,7, a na 2:0 ok. 2,6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Kuznetsova S.-Schnyder P. Typ:1 Kurs:1.55(Toto-Mix) Rosjanka w tym sezonie,zawodzi nie gra już tak w porównaniu do zeszłego sezonu.Ostatnio jednak zrobiła sobie krótką przerwę,i myślę,że mogła dobrze wypocząć i znaleść gdzieś tą zagubioną formę.W tym turnieju 1 runde przeszła bez żadnych problemów w dobrym stylu ograła Shaughnessy 6:1,7:6,więc dość gładko.Jej rywalka Patti to ma już za sobą już dwie 3 setówki,z Włoszka Schiavone oraz bardzo wymęczony mecz z Molik, jestem pewien,że dziś Patti nie wyjdzie na kort już aż taka pełna sił jak w poprzednich meczach z rywalkami,wydaje mi się że jest za bardzo przemęczona i nie powalczy w tym meczu o zwycięstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Kuznetsova S. - Schnyder P. typ 1 - 1,50 Prześlizguje się Patty przez kolejne rundy. Gra ładnie i nagle staje, nie biega, wyrzuca po autach, wali w siatkę, po prostu wszystko źle. Schiavonie i Molik stać było na wygranie seta - po prostu brakowało umiejętności. Kuznetsova to wyższa liga. H2H 4-2 (właściwie 3:2, bo Patty raz w ogóle nie wyszła na kort) dla Rosjanki (Szwajcarka oba mecze wygrała w tym samym turnieju Berlin Open w latach 2003 i 2005). Jeśli nic Schnyder nie zmieni w swojej grze (a w zasadzie bardziej w podejściu do gry), na co chyba się nie zanosi, to dziś wylatuje z turnieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil248 Napisano 22 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Horna - Canas 2.50 1.50 Mecz dla Canasa może nie tak łatwy jak wczoraj ale myśle że jego dzisiejsza porażka byłaby dużą niespodzianką. Jak już wcześniej pisał bodzios861 Canas w formie, głodny sukcesu, dlatego co bym nie napisał byłoby to powtarzanie wcześniejszych wypowiedzi. Myśle że Guillermo przygotowywał się do tego meczu już wczoraj podczas gry z Nalbadianem, gdzie zbytnio się nie namęczył grając swoje i nie walcząc do upadłego o każdą piłke. Wyraźnie się oszczędzał. Podsumowując, podejrzewam że Canas celuje w finał tego turnieju, który jest rozgrywany w jego ojczyżnie i Horna mu w tym nie przeszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Kuznetsova S.-Schnyder P.Typ:1 Kurs:1.55(Toto-Mix) Rosjanka w tym sezonie,zawodzi nie gra już tak w porównaniu do zeszłego sezonu.Ostatnio jednak zrobiła sobie krótką przerwę,i myślę,że mogła dobrze wypocząć i znaleść gdzieś tą zagubioną formę.W tym turnieju 1 runde przeszła bez żadnych problemów w dobrym stylu ograła Shaughnessy 6:1,7:6,więc dość gładko.Jej rywalka Patti to ma już za sobą już dwie 3 setówki,z Włoszka Schiavone oraz bardzo wymęczony mecz z Molik, jestem pewien,że dziś Patti nie wyjdzie na kort już aż taka pełna sił jak w poprzednich meczach z rywalkami,wydaje mi się że jest za bardzo przemęczona i nie powalczy w tym meczu o zwycięstwo. Bradzo pewne zwycięstwo w dwóh setach 6:3,6:4.Kuznetsova przeważała w całym meczu i wygrała w pięknym stylu,Patti widać było że jest zmęczona dlatego przegrała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil248 Napisano 23 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2007 Horna - Canas Ferrer - Youzhny 1.62 Ferrer wyżej w rankingu i do tej pory z łatwością odprawiał rywali z kwitkiem ale co to byli za rywale? zupełnie bez formy Rochus i słabiutki Vliegen. Z Jużnym nie pójdzie mu tak łatwo, który w tym turnieju pokonał juz Berdycha. w H2H jest po 1 z tym że Ferrer zwyciężył 4 lata temu w turnieju w Madrycie czyli u siebie natomiast ostatnie spotkanie tych panów miało miejsce 5 miesięcy temu w US Open gdzie zwyciężył Youzhny. W dodatku Ferrer dużo lepiej czuje sie na clayu a mecz zostanie rozegrany na hardzie przez co daje jeszcze większe szanse Mikhailowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 23 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2007 Dubai WTA: A.MAURESMO - J.JANKOVIC będą 3 sety 1.95 (bet-at-home) Do tej pory grały ze sobą 4 razy na nawierzchni Hard i raz na Clay. Jeden z czterech meczy zakończył się kreczem Jeleny ale to było już dawno temu (2005 r.), ostatni mecz rozegrały między sobą w Sydney, wygrała Serbka 7:6 6:0. Natomiast dwa pojedynki, które jeszcze stoczyły na naw. Hard były trzy setowe. Obie zawodniczki obecnie na podobnym poziomie. Jeżeli Amelie traci seta z Hantuchova to straci też z Jelena. Według mnie wygra Amelie 2:1, choć bardziej pewne jest to że będą trzy sety jak dla mnie 90 % szans na takie rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi