Gość Anonymous Napisano 7 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2006 Taki sobie sposobik wymyśliłem, tylko trzeba mieć dobrego buka z opcją live. Grać tak można dopiero w fazach pucharowych. Otóż, oglądamy meczyk i jest remis. Oglądamy dalej i dogrywka o niczym nie przesądza i są karne. Tutaj my wkraczamy do akcji. Kurs na nie strzeli karnego w BAW jest w granicach 3.00. No i gramy, że nie strzeli -musimy posłać do każdej serii dobrze wyliczony singielek. Napewno ktoś karnego nie strzeli. 1. karny: 1j 2. karny: 2j 3. karny: 4j 4. karny: 8j 5. karny: 16j 6. karny: 32j 7. karny: 64j 8. karny: 128j 9. karny: 256j 10. karny: 512j Na rozegranie podstawowej całej serii czyli po 5 zawodników z drużyny, potrzeba 1000j. Jeśli masz mniejszy budżet to poczekaj np. do 3 serii bez straty i jeśli tak będzie wówczas spokojnie skrócisz czas progresji - bo wejdziesz na 7.etap dopiero. A zawodnicy później coraz gorsi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzy88 Napisano 7 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2006 Progresja bardzo dobra, w miare pewna, za to bardzo kosztowna (idealem byloby posiadanie budzetu na wieksza ilosc karnych). Gdy będzie tylko taka możliwość na pewno zagram tym sposobem, pochwała dla Ciebie EDIT: Mozna zrobic nawet mniejsze poziomy progresji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kpt.Cobra Napisano 7 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2006 Kiedyś już były takie możliwości i okazje i pamiętam że buki wiedzą o tym sposobie i wycwaniły się w ten sposób, że np. ktoś podchodzi do wykonania karnego nr 3. To ty możesz obstawić karnego nr. 5. Bo nr 4 jest już zamknięty. Musisz obstawić dwa karne do przodu. Musisz obstawić karny nr. 4 bez wiedzy o nr. 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyza Napisano 7 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2006 bardzo dobry pomysł również pochwała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzy88 Napisano 7 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2006 bardzo dobry pomysł również pochwała Po tym co napisał Cobra ten pomysł już nie jest taki świetny, ale jak kiedyś będą karne live to sprawdze i napisze o tym na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lebron Napisano 7 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2006 W Bet-at-home przyjmują zakłady na to: Czy w meczu będzie rzut karny: TAK - 3.40 Czy w danym meczu będzie czerwona kartka - TAK - 3.40 Ja też spróbuje zagrać progresją, tylko nie wiem czy rzut karny czy czerwień w meczu. Jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzy88 Napisano 7 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2006 W BAH przyjmują zakłady na to: Czy w meczu będzie rzut karny: TAK - 3.40 Czy w danym meczu będzie czerwona kartka - TAK - 3.40 Ja też spróbuje zagrać progresją, tylko nie wiem czy rzut karny czy czerwień w meczu. Jak myślicie? Rozwinąłem o tym dyskusje w temacie: http://obstawianie.com/tematy168/progresja-wykopu-m-vt8294.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlak2505 Napisano 8 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2006 Moze sie wypowiem na ten temat System bardzo dobry juz dawno tak gram z bardzo dobrym skutkiem. Najlepiej opłaca sie grac na BAW . Proponuje ominąc 1 karniaka bynajmniej ja tak robie. kurs na nie strzeli jest w granicach 3,4. NO i jeszcze jedno , jesli nie ogladacie tych karnych na live to nie grajcie, bo BAW bardzo szybko blokuje kursy na nastepnego karniaka a wynik czy strzelił czy nie podaje z lekkim opoznieniem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van der Elk Napisano 8 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2006 Najgorzej jak trafisz na taką serie jak w meczu Kamerun-WKS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 8 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2006 lk85, Właśnie dlatego można odpuścić pierwszych kilka karnych. To już zależy od naszego budżetu. A takie serie sie zdarzają, to boli ale progresja jest ryzykowna dopóki sie ma ograniczone środki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro Napisano 8 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2006 Kiedyś już były takie możliwości i okazje i pamiętam że buki wiedzą o tym sposobie i wycwaniły się w ten sposób, że np. ktoś podchodzi do wykonania karnego nr 3. To ty możesz obstawić karnego nr. 5. Bo nr 4 jest już zamknięty. Musisz obstawić dwa karne do przodu. Musisz obstawić karny nr. 4 bez wiedzy o nr. 3. i tu się zgadzam,bo sam juz próbowałem w BAW nie wiem jak u innych buków,jedyne rozwiązanie ryzykowne - stawiać na niestzrelenie karnego przez 1 zespół,lub na kolejne 2 wykonywane karne,ale wtedy trzeba by było ze stawkami inaczej pokombinować. Na każdego strzelanego to wam nie przejdzie-niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
989898 Napisano 8 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2006 A ja tak raz grałem i obstawiłem dwa pierwsze karne i nie zostały trafione. Ale jakoś mi w głowie nic nie zskoczyło i nie zorientowałem się, że to koniec progresji, bo progresja kojarzy mi się z kilkoma etapami a tu zakończona już na 1 etapie. I grałem dalej i straciłem jeszcze więcej niż to, co wygrałem. A potem sobie tak pomyślałem: "kurde co ja zrobiłem, przecież progresja była zakończona a ja grałem dalej..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimar Napisano 27 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2006 Kiedyś już były takie możliwości i okazje i pamiętam że buki wiedzą o tym sposobie i wycwaniły się w ten sposób, że np. ktoś podchodzi do wykonania karnego nr 3. To ty możesz obstawić karnego nr. 5. Bo nr 4 jest już zamknięty. Musisz obstawić dwa karne do przodu. Musisz obstawić karny nr. 4 bez wiedzy o nr. 3. Mylisz sie wczoraj obstawiałem tak w BAW Szwajcaria -Ukraina i dało radę jest tylko jeden problem ze raz nie przyjęli mi zakładu jak strzelali Szwajcarzy 2 karnego wiec jest tutaj ryzyko ale i tak jestem do przodu Gdyby od razu zatwierdzali zakład moznaby myslec tu o powaznych zyskach a tak mozna sie obudzic z reka w nocniiku jak jedynego karnego przestrzelonego akurat buk nie przyjmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimar Napisano 17 Lipiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 2006 A ja tak raz grałem i obstawiłem dwa pierwsze karne i nie zostały trafione. Ale jakoś mi w głowie nic nie zskoczyło i nie zorientowałem się, że to koniec progresji, bo progresja kojarzy mi się z kilkoma etapami a tu zakończona już na 1 etapie. I grałem dalej i straciłem jeszcze więcej niż to, co wygrałem. A potem sobie tak pomyślałem: "kurde co ja zrobiłem, przecież progresja była zakończona a ja grałem dalej..." To i tak mały wałek na jakims forum czytałem o geniuszu ktory "grał" progresją licząc wkład na zasadzie tego co aktualnie postawił (nie liczył tego co wczesniej przegrał) no i tak sobie chłop "wygrywał" az mu sie skonczył debet w banku i limit na kartach kredytowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi