RosteK Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2008 Jednak swoj temat z kuponami nie wychodzi dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2008 Nie wiem jak można w takie coś wierzyc że jak sie temat załozy z kuponami to nie wchodzą i w inne śmieszne przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2008 Tu chyba nie zabobon jest problemem, ale to, że fakt posiadania swoje tematu z kuponami w jakiś sposób afektuje przy obstawianiu i można popełnić błędy myśląc "muszę mieć temat na +". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2008 Tu chyba nie zabobon jest problemem, ale to, że fakt posiadania swoje tematu z kuponami w jakiś sposób afektuje przy obstawianiu i można popełnić błędy myśląc "muszę mieć temat na +". Jak jesteś dobry to z tematem na forum czy bez i tak będziesz na +.A to gadanie ,że tematy przynoszą pecha już mnie śmieszy,dużo ludzi robi zasadniczy błąd,jeśli nie idzie i w temacie jest minus to temat się zamyka,a może ustalić sobie określony czas na temat? Np. pół roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2008 a to jak stawiasz, i nie podajesz typów na forum, to nie myslisz o tym żeby byc na plus? jak nie, to po co grac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2008 Ja tam widzę rozwiązanie waszego problemu z NK Zakładacie temat,we wstępie określacie czas przez ile będziecie podawać kupony np. 3 miechy,pół roku,rok i wtedy się okaże kto jak typuje i jakie profity albo straty z tego ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2008 ale kto ma problem z NK? ja tam mam tylko problem z WK bo mój "partner" ( ) ma zajebiste pefffki co iziii wchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2008 Większość ludzi Jak tylko większy minus przyłapią to temat jest zamykany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2008 Trochę offtop się robi, ale myślę, że temat wart poruszenia. Mazur ma zdecydowaną rację. Kiedyś słyszałem pokerową mądrość, ale nie wiem kto ją powiedział: "Jesteś dobry jeśli umiesz poradzić sobie ze złą serią". No i to samo tyczy się zakładów. Jak sobie ktoś nie umie poradzić z serią przegranych to jest do d*** typerem. Uciekanie i zamykanie tematu nie jest rozwiązaniem, bot Twoja kasa zostaje u buka. Nie chcę zachęcać do odgrywania się, bo to jest jeszcze gorsze, ale chcę powiedzieć, że jeśli ktoś nie umie odnaleźć pewności siebie i podejmować dobrych decyzji kiedy jest w dołku, to nie ugra nic. Widziałem wielu typerów, którzy mieli kiepskie serie i w krótkim czasie tracili większość wygranej kasy, ale nie załamywali się, tylko konsekwentnie robili to, co mieli do zrobienia i odrabiali straty. Powoli, bez pośpiechu wyrabiali. Mazur ma rację: jak się ma złą serię to nie ma sensu zaczynać od początku. Zaczynać od początku można całe życie a buk tylko liczy kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2008 ja tam mam tylko problem z WK bo mój "partner" ( ) ma zaje*** pefffki co iziii wchodzą Dokładnie mam ten sam problem - - koleś z którym typuje ma taką szatańską aure wokół siebie że co bym nie typował akurat w temacie z nim to nie chce wejść ... Graty Bostonu - a nie ostrzegałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2008 mnie już to nawet nie śmieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2008 yeah, kasa bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2008 kierwa się sprzedałem... eeeee wtopiłem na live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2008 cos wpadlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2008 Peryy, Dziekuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 30 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2008 szkoda ze nie miałem wiecej drobnych w portfelu i tylko za 2 zł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cantona Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2008 dobry 3ci maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2008 typy hiszpana, polecam grac progresja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2008 i takie cos... Hiszpan , Dziekuje Bardzo Nawet Iras to gral, i to sie nie obsralo wiec jeszcze raz Dziekuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed89 Napisano 17 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2008 http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=ID89e344a8ec009b80148843577ea3e7c5 żal żal i jeszcze raz żal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 21 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2008 http://img219.imageshack.us/img219/2036/w969jj7.jpg Szkoda,że tylko za dyche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rytmer Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 http://img148.imageshack.us/img148/7095/14euro60zlto2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2008 Wpadlo troche Zaluje tylko jednego, kupon mial isc za 750zl, ale limit ERROR:6011Reason: Osiagnales swój limit zakladów dla Polonia Warszawa - Piast Gliwice:Zwyciezca Meczu(Goscie). Mozesz tylko postawic 486,88PLN Ref: 15937995 Ostro je**ć nic sie nie bac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 24 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2008 Wpadlo troche Zaluje tylko jednego, kupon mial isc za 750zl, ale limit ERROR:6011Reason: Osiagnales swój limit zakladów dla Polonia Warszawa - Piast Gliwice:Zwyciezca Meczu(Goscie). Mozesz tylko postawic 486,88PLN Ref: 15937995 Ostro je*** nic sie nie bac to było trzeba posłać w dwóch kuponach [ Komentarz dodany przez: pershing: 2008-05-24, 23:43 ] nie dalo sie. na drugim akurat x2 mi zaakceptowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 24 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2008 Wpadlo troche Zaluje tylko jednego, kupon mial isc za 750zl, ale limit ERROR:6011Reason: Osiagnales swój limit zakladów dla Polonia Warszawa - Piast Gliwice:Zwyciezca Meczu(Goscie). Mozesz tylko postawic 486,88PLN Ref: 15937995 Ostro je*** nic sie nie bac to było trzeba posłać w dwóch kuponach w tym problem że nie można, masz limit i nie możesz w żaden sposób go przekroczyć, wiem bo mi też Betsson nakladal limity na niektore mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 24 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2008 w dupe jebane w dupe dente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 24 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2008 persh ile Ty to już na + jesteś w samej bukmacherce ? Graty [ Komentarz dodany przez: pershing: 2008-05-24, 23:45 ] nawe nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Maj 2008 Wyjebista sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi