wiertnik Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2012 Do Milkiego sie nie umywam, ale tez cos ladnego mam Casablance 1x stawialem przy 0:1, chwile pozniej stracili na 0:2 i juz raczej bylem pogodzony z porazka. A potem w 84' i 88' zrobilo sie 1:2 i 2:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2012 Przestań b@rto. Stawka to kwestia indywidualna - liczy się AKO. Również ładnie trafiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2012 dubelek taki tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilku Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2012 jakby tego bylo malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2012 to znowu ja w pierwszej polowie przy 2;0 jak dobrze pamietam [ Komentarz dodany przez: bigbraine777: 2012-11-04, 02:17 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryczy Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2012 Moja największa wygrana, cud miód i orzeszki [ Komentarz dodany przez: bigbraine777: 2012-11-04, 19:43 ] ja pierd , gruboooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2012 ryczy zajebisty kupon Takie kuponiki z wczoraj. Dzieki panie Cazorla, bos mi uratowal dupsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2012 ku**a blisko ku**a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2012 pokurwilo Cie z tym wygrywaniem, bardziej niz mnie ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2012 świeta idą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2012 nie ma co pokazywac, ale takie przeslanie mam z tej gry: dobry mecz to pieniadze same sie pchaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2012 Świetny sposób na robienie łatwej kasy [ Komentarz dodany przez: Technik84: 2012-11-05, 20:53 ] raczej świetny sposób na stracenie ładnej kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2012 ok 6,5 k profitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2012 Technik - tak samo mozna stracic 5k stawiajac 10 kuponow po 500zl i zaden z nich nie wejdzie. Ryzyko przegrania w tych typach ocenialem na 10%. Berrer ma niezly serwis na hardzie, a Karlovic na returnie rownie dobrze moglby postawic krzeslo i oprzec o nie rakiete, a serwis Karlovica to chyba bez komentarza Rzadko sie zdarzaja takie dobre mecze i takie dobre kursy na to. Bo 1,18 w poczatkowej fazie to dla mnie super promo bylo Dlatego tez wstawilem to, bo nie ma tu nic ciekawego, poza dobra selekcja meczu. Zapewne w 99/100 innych spotkaniach taka seria by nie przeszla. [ Komentarz dodany przez: Technik84: 2012-11-05, 21:21 ] Zgadzam sie w 100% I gratuluje wygranych Ale taki system ma to do siebie, ze wystarczy jeden brejk czyli ok 1min gry i po ptakach. Brejk jak brejk trafia sie i potem trzeba trafić nastepnych 9 gemów i jest sie dopiero na zero. Tez swego czasu sie tak bawiłem oj serducho biło pare razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2012 dobry kurs to sie pochwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2012 na pocieszenie, nie są to stawki Zielaka ale... Do tego weszlo jeszcze o5 i DNB betisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2012 Ech, szkoda tego zwrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo15 Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2012 Profesor10, wczorajsza dycha a już myślałem ze jej nie wpłacę nigdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2012 Podręcznik jak wykonać obrót w konkursie http://obstawianie.com/top-match-vf1382.htm Tym sposobem z 24euro bonus mamy do wypłaty(po wymaganym obrocie) jakies 150ojro Było jeszcze pare mniejszych kuponików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2012 Profesor10, wczorajsza dycha a już myślałem ze jej nie wpłacę nigdzie. Obrazek hehe ładnie pojechałeś Gratki, a teraz właśnie przeczytałem drugie PW. btw. Polecam Ci wypłacić kasę z tego szitowego buka i wpłacić na coś normalnego, jak dalej chcesz grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2012 marnie bo marnie ale niech bedzie za resztki na koncie wyslane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2012 LM mimo ze do przerwy lekka wtopa to po przerwie prawie wszystko weszło min innymi to: tutaj troche szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyczu Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2012 http://obstawianie.com/foto/images/wygranalil.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi