krysztalowyy Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2012 ostatecznie, preseason 14/15 jest sila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2012 no to mamy nba i nfl , jeszcze fachure od nhl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2012 moze Pietaszek wroci z wczasow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-hxc Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2012 Wszystko ładnie, ale wrzucaj gdzieś te typki też chce zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2012 kuba-hxc, czytaj SB krzystał podaje większość typów tam sory za off topa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek321 Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2012 Trening przed sezonem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilku Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2012 6 spotkań zakończonych wynikiem 1:0 po golach zdobytych w końcówkach meczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2012 pilka na live tez spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2012 no to mamy nba i nfl , jeszcze fachure od nhl Brzucho, chmielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2012 Takie tam z wczoraj : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2012 widze ze bod dobrze wykorzystany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2012 Będzie jeszcze lepiej wykorzystany jak Legia wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2012 Widać obrazek czy coś mi się zj**ało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2012 niedziela bedzie dla nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2012 z serii pechu pechu wypierdalaj heh i jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2012 no nie przyfarciles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2012 Nieźle dzisiaj ruscy [ Komentarz dodany przez: bigbraine777: 2012-10-29, 19:47 ] dobry run, dobry szczur po kursach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2012 nie dawajcie mi PR za to ja sam z siebie mam beke : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2012 Ale dzisiaj poszło skuteczność ponad 92% (24/26) oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 nie dawajcie mi PR za to ja sam z siebie mam beke Obrazek: widac niezle zaj...ny musiales byc nie masz co z chajsem robic przyduasy zawsze dadzą pr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 proszę o większą kulturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 zikos zazdrości co najwyżej , od tego jest ten temat, żeby się "pochwalić", no i od tego są PR, żeby w nie klikać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 zikos zazdrości co najwyżej , od tego jest ten temat, żeby się "pochwalić", no i od tego są PR, żeby w nie klikać :D kazdy chyba zazdrości a tak na powaznie jeszcze w tamtym roku uzytkownik kryształ był slabym typerem z tego co widze ,ciekawi mnie jak sie stala ta cudowna przemiana :mrgreen: [ Komentarz dodany przez: pershing: 2012-10-31, 10:19 ] ja nie zazdroszczę, tylko cieszę się :D spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 Stawianie zakładów w stylu czarne/czerwone to zawsze będzie gambling. Natomiast typy kryształa z NBA to czapki z głów i jestem przekonany, że wczoraj sporo osób zarobiło Póki co sick run i łamanie gnatów wariancji Oby jak najdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 kryształ często dzwoni do Maćka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 Bepe Nie po to Ci mowilem, zebys sie teraz chwalil wszedzie. Jakby co - wrozbita Maciek najlepszy spec od zaczynamy sezon, 3/3 [ Komentarz dodany przez: pershing: 2012-10-31, 10:40 ] wyjdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 Wspólnymi siłami i ja objechałem trochę Unibet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 Normalnie jak nie ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi