gromsky86 Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 14 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2012 W końcu coś weszło... Mega asekuracyjnie, ale po ostatnich wtopach nic by mnie nie zdziwilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2012 takie tam z wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2012 passo trwaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 29 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Lipiec 2012 dizs 3/4 , w kuponach 1 singiel na age nie siadl ta ostatnia niedziela plus dwa FT w w jkednym 2nd , 2/4 w pozostalym Dziekujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2012 http://obstawianie.com/foto/?v=skanowanie0003.jpg taśma wariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2012 Dosyć ciekawe typki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2012 bez urazy, typy jak typy - nic specjalnego, tylko stawki wysokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2012 Raczej Kolega nie ma co z chajserm robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2012 Zastanówcie się co piszecie 1. Zagraj sam tak jak on jak nie ma Rewelacji 2. Jak wygrywa to "Kto bogatemu zabroni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 2 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2012 Jak dla mnie szacun - w tej grze nie chodzi o nie wiadomo jakie typy, tylko o zysk... a tu zysk jest Mnie na takie stawki nie stać, ale coś tam sobie pomalutku ciułam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 2 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2012 1. Zagraj sam tak jak on jak nie ma Rewelacji2. Jak wygrywa to "Kto bogatemu zabroni" Jak zagram kupon z kursem 2,0 ale ze stawka 10 zl to powiesz ze jest to zajebisty kupon warty prezentowania? Ja bym se nawet trudu nie robil. Napisalem ze same typy szalu nie robia, tylko stawki. Co do punktu 1 - daj mi powiedzmy 20000 na gre to moze i zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caiser Napisano 2 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2012 Dziękuję b@rto za punkt reputacji. Zapraszam do zakładniki nasze kupony - typy Caiser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 2 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2012 Ja również uważam że powinno się przede wszystkim liczyc zysk z kuponów mnie również nie stać na takie stawki ale gram swoje i pokaże kupony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2012 Witam wszystkich. Chciałem zaznaczyć, że ja zaczynałem grę mając 500 zł. Dla tych, którzy nie wierzą, mogę pokazać historię zakładów. Oczywiście, tu nie ma nic do chwalenia, jedynie chciałem powiedzieć, że niektórzy myślą, że jakby mieli X pieniędzy to by było łatwiej. Pokaż najpierw, że umiesz gospodarować swymi pieniędzmi należycie, a później ciesz się sukcesem. Nie mam ku celu obrazy nikogo, ale takie czcze gaworzenie nie wnosi nic. Ja chciałem jedynie pokazać, co udało mnie się ugrać, zwłaszcza że nie posiadałem w życiu pieniędzy. I tu inny rodzaj zakładu: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2012 Mediv, Rozumiem, że przegrywasz też, ale nie wrzucasz tutaj tego... Ile masz czystego zysku od tych 5 stówek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2012 Mediv, Rozumiem, że przegrywasz też, ale nie wrzucasz tutaj tego... Ile masz czystego zysku od tych 5 stówek? Nie odpowiadam na takie pytania. Mogę tylko powiedzieć, że jest tego spora sumka, ale wiadomo, że dla każdego pokaźna sumka jest różna, więc pozostawię to dla siebie. Ja już nie będę tu nic wklejał, bo się robi nieprzyjemnie. Serdecznie pozdrawiam i życzę wam szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2012 Serdecznie pozdrawiam i życzę wam szczęścia. you good luck too zna sie te jezyki Rob swoje rob swoje , ryzyko jest twoje.. Kasa misiu kasa, stawki sa morowe( saszpanowal, dekadenckim słowem ) Pokaż najpierw, że umiesz gospodarować swymi pieniędzmi należycie, a później ciesz się sukcesem Macie darmową , strategie sukcesu , Bankroll managment to podstawa w długoterminowym typownaiu... Moje pytanie brzmi, co wg Ciebie jest najważniejsze, by odnieśc sukces profitowym typowaniu zdarzeń. Jaka jest twoja główna strategia, gry i jak zarzadzasz bankrollem własnym( % udzial , czy agresywniesze shoty na pewniejsze zdarzenia) Jesłi zechcesz to podziel sie publicznie, jesli nie , to tez takbywa.. Mediv, Rozumiem, że przegrywasz też, ale nie wrzucasz tutaj tego... Ile masz czystego zysku od tych 5 stówek? Gentelmeni nie rozmawiają o pieniadach,ani tym bardziej nie zagladaja do kieszeni innym... Dla tych, którzy nie wierzą, mogę pokazać historię zakładów. Nic nikomu nie musisz, udawadniac, dla niedowiarkow, wszystkich zawistnych, ktorzy z checi by sciagneli, Cie do swego poziomu, zamiast równać , mierzyć do góry. Serdeczne pozdrawienia Gentelmeni nie rozmawiają o pieniadach, nie zagladaja, do kieszeni innym... Napisalem ze same typy szalu nie robia, tylko stawki. Otoż to , typy dupy nie urywaja, ale Staweczki w pyte .... Co do punktu 1 - daj mi powiedzmy 20000 na gre to moze i zagram. Daj daj daj, zycie to nie bajka, znajdz swoja ksiezniczke co sypnie złotem, za darmo nic nie ma..nNikt nie broni Ci zarobic takiej , kasy , zarob graj sobie kupony za 5k, wolny graj Malo jest ludzi ktorzy prezentuja kupony za 5k, dlatego zamiast , narzekac , ze co to jest Ako 2,00,kazdy tak moze wytypowac, zacznijcie dobrze typowac, piac sie w stawkach , bez spinki, i wklejajcie swoje kupony z grubymi wygranymi.... Wielki szacunek ze masz jaja na gre, takimi stawkami : Real rolemodel bukmacherki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2012 bigbraine777 strategia jest taka, że musisz grać agresywnie, bo inaczej to za długo trwa. Ja mam z 80% skuteczności, jeśli chodzi o typowanie, bardzo rzadko się mylę. Ufam tylko sobie, śledzę każde wydarzenie, każdą możliwą drogą. W przeszłości współpracowałem z takimi osobami jak: Gambet, Koliopp, Betlajt, Gambini (Livorno) itp. Te osoby naprawdę wiele wniosły do mojego życia. Pokazały, jak trzeba zarządzać swoim kapitałem. Zasięgałem opini wielce znanego oraz bogatego człeka w postaci arttexa z BA, który kilka lat temu wstecz prowadził niesamowitego bloga, gdzie podawał ustawione mecze. Warto zapoznać się z tymi regułami, które zaprezentował nam w przeszłości Piotr z bloga: http://betlajt.blogspot.com/2008/01/bezbdnie.html 1. Graj tylko wtedy, gdy nic nie jest w stanie zakłócić Twojej koncentracji. 2. Rozpoczynając grę ustal, przy jakiej wysokości wygranej zakończysz granie. 3. Ustal z góry, ile możesz stracić. 4. Nie prowadź nigdy gry pod wpływem alkoholu lub lekarstw. 5. Nie prowadź nigdy gry przy złym samopoczuciu. P.S. O dziwo u żadnego buka nie mam jeszcze limitów, może to jest spowodowane tym, że gram wszystkie ligi i nie szukam tzw. sure betów tylko jadem z tematem. Zawsze sobie wmawiam, że jestem najlepszy. Kiedyś wymyśliłem sobie takie zdanie: A, że wierzył w cuda, wiedział że i mu się uda. Jestem otwarty na współpracę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2012 Prezent urodzinowy Nie wspominając o tym, że Niemcy przegrywali już 0:2 w setach i 4:8 w trzecim secie... i że w meczu USA - Brazylia było dokładnie 186 pkt. to izzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2012 bigbraine777 strategia jest taka, że musisz grać agresywnie, bo inaczej to za długo trwa. Ja mam z 80% skuteczności, jeśli chodzi o typowanie, bardzo rzadko się mylę. Ufam tylko sobie, śledzę każde wydarzenie, każdą możliwą drogą. W przeszłości współpracowałem z takimi osobami jak: Gambet, Koliopp, Betlajt, Gambini (Livorno) itp. Te osoby naprawdę wiele wniosły do mojego życia. Pokazały, jak trzeba zarządzać swoim kapitałem. Zasięgałem opini wielce znanego oraz bogatego człeka w postaci arttexa z BA, który kilka lat temu wstecz prowadził niesamowitego bloga, gdzie podawał ustawione mecze. Warto zapoznać się z tymi regułami, które zaprezentował nam w przeszłości Piotr z bloga: http://betlajt.www.spam.pl.com/2008/01/bezbdnie.html 1. Graj tylko wtedy, gdy nic nie jest w stanie zakłócić Twojej koncentracji. 2. Rozpoczynając grę ustal, przy jakiej wysokości wygranej zakończysz granie. 3. Ustal z góry, ile możesz stracić. 4. Nie prowadź nigdy gry pod wpływem alkoholu lub lekarstw. 5. Nie prowadź nigdy gry przy złym samopoczuciu. P.S. O dziwo u żadnego buka nie mam jeszcze limitów, może to jest spowodowane tym, że gram wszystkie ligi i nie szukam tzw. sure betów tylko jadem z tematem. Zawsze sobie wmawiam, że jestem najlepszy. Kiedyś wymyśliłem sobie takie zdanie: A, że wierzył w cuda, wiedział że i mu się uda. Jestem otwarty na współpracę. Pozdrawiam. To może warto podawać typy tutaj na Obstawianie? b@rto jezeli tak mówisz To czekam na 5 kuponow po 10zl z ako 2 i oczywiscie pokaż mi twoj zysk Przypuszczem, ze gdyby kolega przegrał 10tys czy ile sobie tam gra, to nie wklejał by swoich kuponów ze wygrał 2tys (Dla PR) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 4 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2012 ma3iv ja daję prawie wszystko na żywo, więc siłą rzeczy nie jest możliwe, aby dawał typki na forum, gdyż każda sekunda jest cenna. Jedynie na forum publikuję pozycje, które gram za dużo niższe stawki, bowiem na żywo najwięcej można wygrać, innej drogi nie ma. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilku Napisano 4 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2012 Podwójna radość ze złota Tomka Majewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo15 Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2012 pow pow pow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo15 Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi