lucas Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2008 I takie cos weekendowe, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz1988 Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2008 fart ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cantona Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2008 wpadlem na fajny swiateczny kupon, a nie pokazywalem chyba szkoda troche ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2008 Zabraklo bramki ... A takie cus mam na dzis, oby Heniu pokazal dzis jak sie strzela Szczerze, to watpie, ze wejdzie i juz puscilem asekuracyjny kuponik Strzeli czy nie strzeli, bede do przodu, ale jak strzeli, to duzo wiecej na + Sorki za kosmicznie wielkie skriny, ale nie mam za bardzo czasu na obrobke, w robocie siedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2008 No i ten drugi siadl Choc kuzwa do konca myslalem, ze jednak przez Manchester Utd nie siadzie, ale udalo sie :mrgreen: Jeszcze jak dobrze pojdzie, jutro tu wrzuce kuponik z NHLa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cantona Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2008 niezly tydzien zaczelo sie od kuponu u pershinga a potem juz z gorki no i wczoraj w miedzyczasie przegralem jakies 2 czy 3 kupony wartosci okolo 500 zl :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2008 zaczelo sie od kuponu u pershinga \\Po co mu "pomagałem" Niezly rush, forma widac, ze wrocila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Artis Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2008 http://fotozrzut.pl/zdjecia/dbb6172f2d.jpg trochę bez przekonania za 5, chciałem puścić jeszcze X, ale zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 szkoda że taka mała stawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2008 trochę się rozmnożyło kasę z 2 miejsca Liroy Wanted :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2008 rozmnażanie c.d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2008 ładnie naruchał koryto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2008 ładnie naruchał koryto Lepiej bym tego nie ujął. Drizzd jutro jezcze Jednko po kursie 3 za 1,5k i masz dziesięć kawałków w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubbek Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2008 NBA z dzisiejszej nocy, stawka 5 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2008 ładnie naruchał koryto ruchania ciąg dalszy dzisiejszy dzień był strasznie fartowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2008 Mendo uważaj, bo po serii korzystnej zawsze jest wtopa a grasz ostro. Nie rozpędzaj się. pamiętaj, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i przypadkiem nie zwiększaj stawek w miarę wygrywania, bo to najgorsze, co można zrobić. Ja Ci powiem tyle: wypłać sobie parę patyków i schowaj do skarpety albo w majtki, bo się okaże, że jeszcze wszystko wtopisz, a za resztę sobie spokojnie graj. Zostaw sobie ze 2k, bo grając spokojnie możesz to podwoić w ciągu miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2008 Mendo uważaj, bo po serii korzystnej zawsze jest wtopa a grasz ostro. Nie rozpędzaj się. pamiętaj, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i przypadkiem nie zwiększaj stawek w miarę wygrywania, bo to najgorsze, co można zrobić. Ja Ci powiem tyle: wypłać sobie parę patyków i schowaj do skarpety albo w majtki, bo się okaże, że jeszcze wszystko wtopisz, a za resztę sobie spokojnie graj. Zostaw sobie ze 2k, bo grając spokojnie możesz to podwoić w ciągu miesiąca. już 5k jest w trakcie wypłacania, zostało 7k, teraz pytanie słyszałem coś o karcie Nettelera czy Betssona dzięki którym w jakiś specjalnych bankomatach można wypłacać, bez wcześniejszego przelewu do banku, jesli ktos jest bardziej obeznany w tym temacie prosiłbym o wyjaśnienie schematu w jaki sposób to wszystko działa Handicap dzięki za uwagę, na pewno z niej skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2008 Ja mam kartę nettelera ale jeszcze z niej nie korzystałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2008 Karta netellera to taki myk, że mając konto w netellerze możesz wypłacać z bankomatów, mimo, że nie posiadasz konta w zagranicznym banku. Ma to ten plus, że możesz wypłacać kasę i nie będzie nigdzie w Polsce zaksięgowana, tzn. żaden bankjej nie zaksięguje i dzięki temu US może Ci naskoczyć... Kosztuje chyba 4% wartości wypłaty, ale to grosze w stosunku do możliwości jakie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2008 I maks 3 kola w jeden dzien, chyba tego nie zmienili, raz sie nachodzilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2008 dodam jescze że nalezy najpierw z konta neteler przelac na kartę.. i jak bedziesz wyplacal z bankomatu to abys nie wstukał kwoty wyzszej niz masz na koncie za to zabieraja jakieś drobne - dawno nie wyplacalem ale lączna prowizja jest w granicach 20-25zł ( przelanie na karte + bankomat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2008 I JAK TU SIE NIE WKURWIC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2008 nda ... bad beat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2008 Dlatego właśnie nie gram kursów poniżej 1,7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2008 %-) aleś doje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2008 Mordy w kubeł i bulgotać... Jak już będę adminem to będziecie mi mówili "Panie handicap" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2008 handicap, dobry towar masz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi