pershing Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2007 ale wy mnie wkurwiacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2007 ładny kupon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisiel Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2007 Persh moze zalozysz temat ze swoimi typami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2007 Persh moze zalozysz temat ze swoimi typami ?? dawno dawno temu jeszcze pod szyldem wiesława miał swoje tematy z typami. Teraz to mu szkoda czasu jak zręsztą większości. każdy woli machnąć w pokerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2007 Persh moze zalozysz temat ze swoimi typami ?? po za tym nie myśl że wygrywa każdy kupon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisiel Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2007 czasu nie ma zeby podac ale pochwalic sie jak wygra to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2007 Drobnych wygranych nie pokazuje Jak widac juz nie pisze analiz, etc. wole sobie na gg pogadac o typach, rozmowa jest luzniejsza, mam takie 3 osoby i jakos idzie, jednego to nawet znacie, cantona - angielska i wsio jasne A pozostale dwie osoby juz niestety nie udzialaja sie na forach, po za tym w dziale koszykowka na YB Skywalker, pies i pettersen maja swietne typy, wszystko macie podane na tacy, tylko nalezy to jakos zlozyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2007 http://img216.imageshack.us/my.php?image=betssontk6.jpg http://img110.imageshack.us/my.php?image=betgun1pd9.jpg http://img219.imageshack.us/my.php?image=betgun2yu0.jpg Wieczorem tez tu cos wkleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cantona Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2007 izi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2007 już widze pewnego moda... "jak wy mnie wkurwiacie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2007 a ic pan f hoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 12 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2007 ale bRs wygrywa więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mediva Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2007 Cantona, niezle, gratuluje, tak trzymaj Pershing na ostrej k**** tez ladnie jedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2007 już widze pewnego moda..."jak wy mnie wkur***" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2007 A mowia nie graj w poniedzialki Wiekszosc to live Bukmacherski rush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek007 Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 21 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2007 zawsze chciałem sie pochwalić czymś tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2007 jednocześnie 200 przegranych na realu, heerenven i MU przerzucam sie na takie granie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 26 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2007 Ale fuks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 27 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 28 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2007 to ja takiego pierd-a z dzisiaj umieszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cantona Napisano 28 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 28 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2007 ale wy mnie wkur*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 28 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2007 haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2007 i kolejny pierd, dobrze że olałem Getafe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2007 to ja tez cos zaprezentuje postanowilem sie zabwaic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2007 i takie cos juz weszlo,milan X dowiezie bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 7 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2007 i male co nie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi