lvb13 Napisano 1 Lipiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2006 Waldek999 : przeciez napisalem , ze to dotyczy tego co pisales odnosnie grania na rozpoczecie meczow , o BJ pisalem powyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van der Elk Napisano 1 Lipiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2006 A w kasynach internetowych to progresja jest najgłupszym pomysłem . Tam seria kilkunastu np. czerwonych na ruletce to normalka . Jednym słowem kasyna internetowe oszukują . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek999 Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2006 Chyba to oczywiste ze stracimy wkoncu ... temat zamkniety - nic nie pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lvb13 Napisano 1 Lipiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2006 mam nadzieje , ze zrozumiales czemu nie mozna wygrac , a nie , ze piszesz tak dlatego , ze kilka osob tak mowi .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimar Napisano 20 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2006 Każdą progresję zaczynałem od 5 EURO... I w ciągu kilku minut zarobiłem ponad 200 euro :> A najwięcej ile musiałem poświęcić to 75 euro (4 poziom) I w ciągu 39 gier progresja do poziomu czwartego doszła tylko 3 razy To zagraj teraz z realną kasę i się baaaaaaardzo zdziwisz do jakiego poziomu progresji dojdziesz. Gra za wirtualna i realną kasę to 2 różne rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek999 Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2006 Czy rozumiecie co to znaczy temat zamkniety/? chyba nie...przeciez ja i tak wiedzialem ze to nie ma sensu tylko chcialem zaciekawic tym tematem forumowiczow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xavier27 Napisano 22 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2006 Czy rozumiecie co to znaczy temat zamkniety/? chyba nie...przeciez ja i tak wiedzialem ze to nie ma sensu tylko chcialem zaciekawic tym tematem forumowiczow... Waldziu...nie bądź śmieszny. To raczej Ty czegoś nie rozumiesz. To jest FORUM. To że założyłeś temat nie daje Ci żadnych praw, by dyktować kto ma pisać i kiedy. Skup się lepiej na typowaniu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi