konieva Napisano 21 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2005 Zachęcony dosyć sporą ilością remisów w NHL, postanowiłem zagrać progresję. Uzasadniam to statystykami: Montreal - na 31 meczyków ma na razie 11 remisów Edmonton i Pittsburgh - na 33 - 10 remisów W sumie jest 8 drużyn, które remisują dosyć często (mówię o tych, które mają przynajmniej 8 remisów, co w przypadku najrzadziej remisującego teamu (Florida) z tej 8 wychodzi 36/8=4,5 czyli co 4 lub 5 mecz pada remis). W przypadku pierwszych 3 zespołów remis pada średnio co 3 spotkania. To są teoretyczne rozważania, ale oparte na statystykach, więc może warto spróbować. Proponuję wybrać jedną lub dwie (w zależności od posiadanej kasy) drużyny (ale nie za silne i nie za słabe), i grać cierpliwie progresjęna remis. , tym bardziej, że kursy są zachęcające, ok. 4,10 na remis. Co o tym myślicie :pytanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 21 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2005 Bardzo dobry pomysl, juz sie dawno nad tym zastanawialem i to jest naprawde dobry sposob. Mam prosbe: jakby ktos mial tabelke nhl z zeszlego sezonu i aktualna tabelke ale zeby na tych tabelkach byla pokazana ilosc remisow danej druzyny, bo najczesciej w tabelkach podane sa tylko zwyciestwa i przegrane. Prosilbym o takie tabelki z remisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 21 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2005 Tego co chodz troszke obserwuje tegoroczne wyniki w NHL nie trzeba do niczego zachecac :cwaniak1: - gram juz na X wlasne od jakiegos czasu i poki co nie mam prawa narzekac w zaden sposob.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konieva Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2005 Skoro masz już doświadczenie w takim systemie, to może podzieliłbyś się spostrzeżeniami. Chętnie poczytam, np. jaką drużynę grasz, dlaczego akurat ją wybrałeś, ile średnio czekasz na remis i jakimi stawkami grasz? Proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van der Elk Napisano 22 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2005 Moim zdaniem zły pomysł. W nhl pada naprawdę potężna ilość bramek i tylko i wyłącznie zbieg okoliczności powoduje tam tyle remisów(zresztą nie przesadzajmy z ich ilością). Na Waszym miejscu wybrałbym sobie rosyjską do progresji bo tam pada chyba najmniej bramek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kpt.Cobra Napisano 22 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2005 Jeśli chodzi o statystyki z remisami to najlepsza jest strona www.betexplorer.com dodatkowo oferuje kursy jakie były na dane spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomita Napisano 4 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2006 Czy gra tu ktos progresja na remisy w rosyjsiej lidze?? Jaka druzyna bo wlasnie4 mysle nad tym czy sie na nia nie zdecydowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShowTime_87 Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2006 Też zacząłem grać taką progresję. ROzpocząłem od Philadelphi, ale w pierwszym kroku zremisowali. Wygrałem niebagatelną sumę 8 PLN!!! Teraz rozpocząłem na montreal i pierwszy krok za mną... Zobaczymy co bedzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anderson Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2006 Ja gram na OT w nhl juz od ponad miesiaca zacząłem od 30zł mam juz 230zł Moja gra wygląda tak: Nie przejmuje się jak często daba drużyna remisuje, sprawdzam na www.h2hstats.com w "team streaks" która druzyna ma serie co najmniej 9 meczu bez remisu (na początku jak grałem czekałem na 11) i obstawiam za 2zł, stawkę na kolejne poziomy podnoszę o połowę czyli: I poziom 2zł II poziom 3zł III poziom 4,5zł IV poziom 7zł V poziom 10zł VI poziom 15zł itd. W innych ligach zalezy juz od mojego humoru w czeskeij Plzen zacząłem od 15 (wczoraj mieli remis ) Slavie od 19 lub 18 ale jeszcze remisu nie było, w fińskiej i austriackiej tak jak w nhl od 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robbson Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2006 może bedziesz podawał na jakie zespoły aktualnie grasz- myślę, że parę osób mogłoby się podpiąć, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anderson Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2006 topic juz jest http://obstawianie.com/viewtopic.php?t=6268 ale narazie raczej do tyłu niz do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi