Waldek999 Napisano 19 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2005 Stworzyłem system, który nadaje się idealnie dla początkujących graczy. Polega on na graniu kursów 2 z odpowiednimi stawkami, bez progresji.A więc przejde do rzeczy - są dwa warianty tego systemu. Najpierw pierwszy mniej bezpieczny. Wybieram trzy kursy po 2 np. Real 1poł - kurs-2, Barca 1poł, - k.2, Milan 1poł- k2. +pewniaki o łącznym kursie 2 np Chelsea+celtic+bayer=2. Podsumowując mamy 4 kursy po 2 i gramy 4 kupony -koszt gry 10zł 1.Real*Barca*pewniaki*2zł=2*2*2*2=16 2.Real*Milan*P*2zł=2*2*2*2=16 3.Barca*Milan*P*2ł=2*2*2*2=16 4.Real*Barca*Milan*P*4zł=64 Czyli jeśli trafimy wszystko to 112zł-10zł=ok.100zł na czysto Jeśli trafymy Pewniaki+np.Real i Barce=16-10=6zł ne czysto Walor systemu polega natym że jeśli w ciągu 10 gier trafymy choć raz wszystko to będziemiy in plus, a jak dwa lub trzy razy na dużym plusie przy małym nakładzie waldekicha@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek999 Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2005 Proszę o zapoznanie się i przekonanie mnie o jego nieużyteczności. A ten durgi wariant to to samo, tylko że bez pewniaków, bardziej bezpieczny ale wygrane dzielimy przez 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 19 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2005 Pomysł nie jest zły. Chociaż z pewniakami z kursem 2 nie będzie tak trudno. Góra 3 spotkania i kurs 2 osiągnięty. A można zamiast grania na połowe meczu dać nhl lub jakieś under over czy coś w tym rodzaju. Zobaczę ten system. Jeśli wylukam jakieś typy na środe warte zagrania tym sposobem to tak zrobie. Wkońcu tylko 10zł mnie to kosztować będzie. A rozumiem że gra się systemem 3z4 + pewniaki, bo chyba nie doczytałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_komorokoro Napisano 19 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2005 Jeśli wylukam jakieś typy na środe warte zagrania tym sposobem to tak zrobie No to sprawdz i może wrzuc tutaj to zobaczymy co może z tego wyjść. Waldek ale po co 3 razy widzimy widzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek999 Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2005 Chcialbym usunac ten niepotrzebny post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 19 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2005 To czekamy! Typy wymyślę jeszcze dzisiaj i podam w temacie w NK. Mam tam swój wczoraj otwarty. Podam narazie typy do skomentowania i proszę o podpowiedź które mam wybrać. Typy podam tak za godzinke bo musze sie z chemi poduczyć troszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obst_Aero Napisano 19 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2005 ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 19 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2005 http://obstawianie.com/postlink/90413.htm#90413 - wchodźcie i piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek999 Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2005 kto przeczyta niech coś napisze o tym systemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 19 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2005 Moim zdaniem ten system to nie wypał, a przynajmniej nie dla początkujących graczy. Pewniaki i tak musiszy trafić, to już lepiej grać po 3 spotkania, lub ewentualnie dubelki, o AKO ok.1.6 i walić je płaskimi stawkami, a później zacząć kombinować - to na początek. Dla tych którzy grają dłużej, polecam nauczyć się robić analizy, korzystać z WK (nawet nie z całych kuponów, ale z typów) i posyłać single, duble lub rozpisy 2 z 3. Nie zarobi się kokosów, ale można wyjść na swoje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lloriet Napisano 19 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2005 Jak dla mnie to nic nowego nie wymyśliłeś . To jest po prostu " 4 " z Profesjonala z 3 pewniakami . Tylko dlaczego za to płacisz 10 zł , a nie 8 zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van der Elk Napisano 19 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2005 Moim zdaniem cieniutki system a to dlatego, że: 1. Po pierwsze muszą wejść te "pewniaki" z AKO łącznym 2, a to już jest dość trudne zważywszy na ilość niespodzianek oraz sprzedanych meczów w dzisiejszym sporcie. Powiedzmy, że średnio co drugi kupon wejdą takie pewniaki. 2. Po drugie trudno jest trafić 2/3 z AKO 2. Nawet jeśli trafimy te 2 mecze z AKO 2 i uda nam sie też trafić te pewniaki, to wygramy ledwie ok. 2 razy więcej niż postawiliśmy. Z własnego doświadczenia wiem jednak, że naprawdę rzadko sie udaje trafić 2/3 i te pewniaki. 3. Moim zdaniem jedynym dobrym systemem żeby osiągnąć jakiś większy zysk jest progresja, ale do tego trzeba mieć naprawdę sporą kasę, minimum kilka tysięcy bo inaczej lipa. 4. A najlepszy sposób na wygranie kasy to wiedzieć kiedy będzie jakiś przekręt typu sprzedany mecz. Ostatnio jeden kolega napisał tutaj na forum że Southampton sprzedał mecz i to sie sprawdziło. Jeżeli już to należy grać bez systemu 2/3 tylko walnąć wszystko na jeden kupon. Wtedy jak wejdzie to jest spora wygrana. A ogólnie to przecież nie jest żaden nowy system. Przecież o tym systemie cały czas sie słyszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek999 Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2005 Do ik85 Ico walne wszystko na jeden kupon =wygrana przy stawce 10 =160zł w moim systemie 112zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_komorokoro Napisano 20 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2005 Jak dla mnie to nic nowego nie wymyśliłeś .To jest po prostu " 4 " z Profesjonala z 3 pewniakami . Tylko dlaczego za to płacisz 10 zł , a nie 8 zł . Bo to nie jest 4 tylko osobne kupony Spróbuj dać 3 bloki z tymi samymi zdarzeniami do systemu.Przyjmą :pytanie: :pytanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lookazzz Napisano 20 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2005 to sie chyba trixie nazywa a+b b+c a+c a+b+c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 21 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2005 Waldek może podasz nam już ten nowy systemik A co do tego to trzeba bardzo dobrze spotkania dobrać. Mi już Ferreira nie weszło Jeszcze mam szanse na wyjście na plus i mam nadzieję że reszta meczy wejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek999 Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2005 nowy system będzie w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek999 Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2005 Tak więc wychodze z założenia że systemy już nam nic nie pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kpt.Cobra Napisano 27 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2005 To zobacz jak pomógł mi mój system: http://obstawianie.com/tematy168/ulepszona-progresja-vt5922.htm Widzę waldek że tak na prawdę to nie masz prawie wogóle pojęcia o systemie progresji. Wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi